~~silentium | |
|
|
Szukam chetnych na wycieczki rowerowe po okolicznych trasach. Nie chodzi mi o jakieś jazdy wyczynowo wytrzymałościowe. Dookoła Stalowej jest sporo tras rowerowych, niestety często źle oznazonych, ale to tylko dodaje smaczku przygodzie Zapraszam chetnych/chetne do pisania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja
Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|
~~ | |
|
|
Ja jeżdze codzienie - Stalowa - Brandwica - Jastkowice - Stw,a - 20Km .. można sie przyłączyć
|
|
|
Dołączył: 5 Lip 2007r. Skąd: Poniatowskiego :P Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja jeżdze codzienie - Stalowa - Brandwica - Jastkowice - Stw,a - 20Km .. można sie przyłączyć
No pieknie. Robie dokładnie tą samą trase. W zeszłym roku nie skrecałam na Stalową tylko jechałam jeszcze na Zarzecze i wracalam przez Nisko. Ale dawno nie jeździłam to sie rozgrzewam na razie. |
|
Dołączył: 5 Lip 2007r. Skąd: Poniatowskiego :P Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
|
|
|
|
|
to kiedy jedziemy :-)
|
|
~~seth | |
|
|
ja mogę jechać, jak bedzie tylko ładna pogoda ... jest odnowiony asfalt na trasie stw-tarnobrzeg a można też dalej na Sandomierz i wrócić do stw.
|
|
|
~~GD | |
|
|
odnowionym asfaltem to sie wybierzemy samochodem - i to szosowym ;)
ale nie rowerem po kiego wsiadac mam na rower i jechac asfaltem rowerem owszem - po lasach łąkach. |
|
|
~~seth | |
|
|
ty chcesz niszczyć nasz piękny asfalt samochodem ? ;p
jadąc samochodem nie poczujesz tego co na rowerze ... a pewnie po lesie, krzakach żeby kleszcza złapać |
|
|
~~GD | |
|
|
a nawet sie podrapac i wywalic
to sa uroki z jazdy na rowerze. po asfalcie - takim jak lustro - to szczerze mowiac nawet samochodem jezdzic nie lubie - malo ciekawe - lubie krete drogi, troche dziur taki asfalt to na bolid F1 - ale nie na rower ... co za przyjemnosc jechac po asfalcie, w szumie samochodow, ktore Cie mijaja jadac po 40, wahajac spaliny i rozgrzany asfalt ? - chyba by Cie ktorys przy wyprzedzaniu na 4 zepchal do rowu :haha: |
|
|
~~Pławo | |
|
|
Jak lubisz kręte i dziurawe drogi to jedź w Beskid Niski - wróciłem wczoraj, poszwędałem się trochę na piechotę po chaszczach, trochę samochodem po ww pięknych drogach - naprawdę warto, póki jeszcze nie dotarła tam komercja i ludzie są tak mili jak byli i 10 lat temu ;)
chociaż niestety coraz więcej na tamtejszych zadupiach nowych chałup i samochodów z rejestracjami Default City :((( |
|
|
~~ | |
|
|
A ja tam lubie waslnie poskakac i pojezdzci po lasasch , ale po miescie tez lubie nie ma to jak miejska archtektura duuuzo miesjcowek fajny streetowych w stalowej jest... o ile dobrze sie orietuje to panowie jezdza raczej rekreacyjnie a nie Extremalnie np w downhillu ;p
|
|
|
~~ | |
|
|
sa też Łaziki
|
|
|
~~ | |
|
|
są, są
|
|
|
~~ | |
|
|
i co
|
|
|
~~ | |
|
|
i nic
łazikują. |
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~k | |
|
|
To gdzie WY jezdzicie na tych rowerach że ja jeżdzę od lat i nikogo nie spotykam?a okolice są naprawdę fajne do jeżdzenia na rowerze.Oby do wiosny!!!!!!!!!!!!
|
|
|
~~ | |
|
|
jamnica grębów krawce poligon i buda stalowska to jest super trasa
|
|
|
~~wytrwały żbik | |
|
|
to jesli jest duze zaiteresownie to proponuje zebysmy sie spotkali np. 1 dnia wiosny i pojechali razem na jakas scieszke rowerowa, po drodze mozemy zastrajkowac przeciw braku dróg rowerowych w stalowej
|
|
|
~~rowerzysta | |
|
|
żbiku wytrwały, zorganizujmy wzorem innych polskich wsi walczących o ścieżki rowerykowe masę krytyczną
|
|
|
~~ | |
|
|
łeeehhhhh
rowerami po asfalcie-to trzebamiec naprawde nierowno pod sufitem. autem nie lubie jedzic asfaltem a nie rowerem:co?: |
|
|
~~Tour De France | |
|
|
a czemuż to znawco obrażasz szosowców?
ja jeżdżę szosą i daje mi to radość - np. przejechać 70 km utrzymując średnią 38,4 kmh, oczywiście staram się jeździć mniej uczęszczanymi drogami a są takowe w naszej okolicy. równie dobrze ja mógłbym napisać że jeżdżący po lasach mają nierówno pod sufitem - ale nie napiszę gdyż jeśli im to odpowiada to niech sobie jeżdżą |
|
|