~~glaz | |
|
|
tak sie zastanawiam gdzie w stalowej badz okolicach młodzież może znalesc prace, chodzi mi raczej o tą jeszcze niepełnoletnia młodzież z powodu późniejeszych narodzin ( tak jak ja :rocznik 89 ale z października) wiec ogolnie rzecz biorąc wszystkie prace w ktorych wymagana jest umowa odpadaja z powodu wieku. Wiec co mi zostaje?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~aad | |
|
|
latarnia uliczna ...
|
|
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Pozostaje budowa (), roznoszenie ulotek nie wiadomo skąd. Hmm z takich konkretniejszych zajęć mogę polecić wodex - (o ironio, tak gdyby ktoś serio potraktował). Na poważnie, może jakieś dorywcze robótki, szukajcie a znajdziecie jak jest to powiedziane.
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
|
|
|
gdzie to jest powiedziane?
Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|
|
|
|
Z cyklu kkw - no tak się przyjęło
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
zadna praca nie hanbi ..
\"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
W Tesco przyjmują. Możesz też popytać po innych sklepach, magazynach, na budowach(chociaż bez 18 raczej na budowę nie przyjmują, boją się w razie wypadku o późniejsze problemy itp.)
|
|
|
|
|
Na budowie jak umiesz kombinować, to się nie narobisz a zarobisz. WIem, bo pracowałem trochę przy kanalizacji.
|
|
|
|
Budowa to jest to
|
~~ska | |
|
|
ja polecam robic nie na godziny ... ale na zrobiona robote
prosty przyklad: masz do przewiezienia sterte drzewa, do palenia - zlecjaący mysli, ze zjedzie Ci z tym z 2 tyg. i placi Ci 1500. Ty jednak myslisz, umiesz kombinowac - budujesz tasmociag - i drzewo przewozisz w dwa dni (dzien na budowe tasmociagu), i w ciagu dwuch dni kasujesz 1500 ZL - i idziesz na nastepna robote - a przy tym sie nie narobisz |
|
|
Dołączył: 12 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
no zeby wszystko bylo takie proste .....
|
|
|
|
|
...to byłoby fajnie.
|
|
|
|
A skąd bierzesz taśmę i kogoś do ciągnięcia?
|
|
|
|
CYTAT Budowa to jest to O, odezwał się pracujący na budowie... leń Ja osobiście pracuje teraz dorywczo w firmie Budo-Trans [polecam, polecam, Skanska to szit ], treaz bdzie ostatni, 3 tydzień. Narazie kopałem rowy pod kanalizacje i wodę, nie narzekam - praca do lekkich nie nalezy ale mam w miare normalnych ludzi w ekipie jezeli chodzi o proace, więc można odpocząć, a i piwa sie napić także Minusem jest czas pracy 10h, a płacą 6zł/h. |
|
~~ska | |
|
|
nie kogos do ciagniecia - tylko silnik
to byl przyklad obrazujacy sytuacje |
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Budowa to jest to O, odezwał się pracujący na budowie... leń Ja osobiście pracuje teraz dorywczo w firmie Budo-Trans [polecam, polecam, Skanska to szit ], treaz bdzie ostatni, 3 tydzień. Narazie kopałem rowy pod kanalizacje i wodę, nie narzekam - praca do lekkich nie nalezy ale mam w miare normalnych ludzi w ekipie jezeli chodzi o proace, więc można odpocząć, a i piwa sie napić także Minusem jest czas pracy 10h, a płacą 6zł/h. bylem juz w budotransie. powiedzieli ze zadzwonia do mnie i nie zadzwonili, ale moze przedzwonie tam jeszcze raz. na budowie tez bylem. kazali mi przyjsc na nastepny dzien a jak przyszedlem kazali isc do domu. mowili ze jakas kontrola moze byc. oczywiscie powiedzieli ze zadzwonia. bylem tez w tartaku w jastkowicach, ale tam to w ogole porazka bo robota jest strasznie ciezka a pieniadz beznadziejny ok 4zl/h :( |
|
|
~~jelonek-20 | |
|
|
CYTAT O, odezwał się pracujący na budowie ohohoho
|
|
|
|
|
|
hehehheh chlopaki zamiast sie klucic to pokazcie co potraficie ... udostepnie wam narzedzi i plac boju ... hehe tzn zrobicie za mnie bo ja jakos czasu i chceci ostatnio nie mam
|
|
|
|
|
Oj Saren, Saren ;)
|
|
|
|
no ale ja powaznie mowie hehhe
|
|
|
|
|
A my poważnie żartujemy
|
|
|
|
Saren, daj ósemkę za godzinę to nie ma sprawy.
|
|
|
|
to ja jak mam dyzor samochodem na hucie dostaje 5 za siedzenie i picie kawy no sorki raz na jaki czas sie przejade z biura na magazyn hehheh
|
|
|
|
|
No i narzekasz? Dobrze, że nie masz dyżuru w szafie.
|
|
|
|
hahhahah to nie jest smieszne nerwica bierze jak sie siedzi 8 godzin na dupie i patrzy w sciane ...
|
|