~~Garasar | |
|
|
oto owoc cięzkiej pracy nad znanym samochodem Opel Calibra na FULL SERWIS TUNINGU twórca projektu to cudotwórca |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ołen | |
|
|
człowieku gdzie to dzieło???
przecież na tym gównianym zdjęciu nic nie widać |
|
|
|
|
|
Jaka bestia
Takie padliny nie powinny być dopuszczone do ruchu |
|
~~antyburakteam | |
|
|
|
|
|
|
|
|
no piękny temat myślę że królem WT jest coś co kiedyś było audi 80 wymazane w jakieś śmieszne kolory
|
|
~~likos22 | |
|
|
CYTAT no piękny temat myślę że królem WT jest coś co kiedyś było audi 80 wymazane w jakieś śmieszne kolory czyżby chodziło o to audi z napisem "niepłacz kiedy odjadę"? |
|
|
|
|
|
Następny tiuner dopadł auto Lota oczywiście potrzebna przy takich prędkościach jakie rozwija zapewne na silniku 1.6 a sama ta rynna z 60 KM dodaje haha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A czemu to na blachach stoi a nie na jakiś alusikach ?
|
|
~~lollek | |
|
|
[cytat]a jak się Wam podoba mój odpicowany Golf ?
wszystkie beemki wciąga \"nosem\" no poprostu CUD MIOD MALINA , mysle ze alu wiele by mu nie pomogly, pomoc moze jedynie firma "wtórstal" |
|
|
~~Krak | |
|
|
Te plastiki na kołach - lepiej będzie bez nich.
|
|
|
~~mitolotto | |
|
|
Każdy niech jażdzi czym chce,ztuningowanym jak mu się podoba a Was krytycy od siedmu boleści g..no powinno to obchodzić.
Pochwalcie się czym Wy jeżdzicie ,antyburakteam wklej fotę swojej bryki , |
|
|
|
|
|
CYTAT A czemu to na blachach stoi a nie na jakiś alusikach ? w przyszłym roku zakupię coś odpowiedniego, nawet mam już na oku, tylko obecnie kaski brak |
|
~~mee | |
|
|
haha pisze squad stalowa wola a blachy RNI
|
|
|
~~zaq | |
|
|
Ten golf nie jest zly. Jak ktos leciutko cos doda to samochod wyglada lepeiej niz "goly". Wiejski tuning to taki w ktorym ktos nie zna umiaru. Gold jest jeszcze ok.
|
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
[cytat]a jak się Wam podoba mój odpicowany Golf ?
wszystkie beemki wciąga \"nosem\" [b]Golfik miodny jest tylko jedna prośba mistrzuniu Bądź tak łaskaw i usuń tą naklejkę z faszystowską gapą dzierżącą w pazurach znaczek VW Było nie było żyjemy w kraju w którym ten symbol kojarzy się negatywnie |
|
~~wolfsburg | |
|
|
MI się podoba że blachy rni a na szybie stalowa wola, bo łączy jakieś głupie podziały. Ale te plastikowe dekle to wyrzuć lepiej, albo pogadaj z niżaninem pracującym w ATS, zniżki na alusy znowu są
|
|
|
|
|
|
A jak Wam sie ten Mesio podoba? Felgi alu 19-tki,sportowe zderzaki i progi i zawieszenie obnizone.
|
|
|
|
|
http://img28.imageshack.us/i/p1011459g.jpg/
http://img59(...)458.jpg/ |
|
~~borys | |
|
|
jest super fajny
|
|
|
|
|
|
Fajny ten merol ale nie z stalowej
|
|
~~Frantz | |
|
|
Jeszcze nie w STW,ale za niedlugo bedzie,tylko ze juz przerobiony na normalny!tz,. 16tki alufelgi,podniesiony i normalne zderzaki!
|
|
|
~~qazswqaz | |
|
|
I znowu RNI
|
|
|
~~qaz09877 | |
|
|
na agatówce w dawnym citroenie (tam chyba kia teraz jest) stoi BMW M3 cabrio z 3.2 motorkiem fajne autko
|
|
|
~~mkaaaa | |
|
|
CYTAT na agatówce w dawnym citroenie (tam chyba kia teraz jest) stoi BMW M3 cabrio z 3.2 motorkiem fajne autko
|
|
|