|
|
|
Ładna beemeczka ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
~~qaz09877 | |
|
|
CYTAT na agatówce w dawnym citroenie (tam chyba kia teraz jest) stoi BMW M3 cabrio z 3.2 motorkiem fajne autko upsss.. nie ten temat
|
|
|
~~mitolotto | |
|
|
antyburakteam ja do tej pory nie widzę fotki Twojej idealnie tuningowanej bryki
|
|
|
~~antyburakteam | |
|
|
CYTAT antyburakteam ja do tej pory nie widzę fotki Twojej idealnie tuningowanej bryki moja bryka jest kulturalnym samochodem a nie jakimś złomem poniemieckim z poprzyklejanymi spojlerami, lotkami i odjętym tłumikiem. i sluży mi jako samochód a nie jako przedmiot do "psełdo-lansu" pod wiejskimi dyskotekami. |
|
|
~~mitolotto | |
|
|
Fotka kolego fotka , to my ocenimy jakim cudem jeżdzisz.
Ja śmigam na rowerze /stary 15-letni góral/z odblaskami przy kołach |
|
|
~~golf:) | |
|
|
witam was kurwy
napinacie sie przez neta? fajnie co? bo siedzicie sobie w ciepelku popijacie herbatke... i piszecie co sie komu nie podoba a sami zapierdalacie na pieszke...huj was to powinno obchodzic czym kto jezdzi i jak ma zrobione auto to raz dwa kurwa to podpiszcie sie swoim kurwa imieniem i nazwiskiem zeby wlasciciele aut mogli pogadac z wami oko w oko a nie przez IP...kurwa napinac sie kazdy potrafi ale jak przyjdzie co do czego to spierdalacie albo "to nie ja" a co do goscia co robil foty golfa ...zakup sobie jakis lepszy sprzet do robienia zdjec bo ten aparat kurwa to chyba z zebow sciagnales moge miec lote na 3m i kolpaki z diodami i napis 2.8 przy silniku 1.6 i huj was to powinno obchodzic a jak nie macie o czym pisac to napiszcie o szkole,szachach kurwa to co jest na waszym poziomie... co do golfa to poprzedni wlasciciel tak go skurwil i w miare mozliwosci zwiazanych z kasa proboje go kurwa odhamic i wyjebane mam co kto bd o tym sadzil pozdrawiam fotografa mam nadzieje ze sie spotkamy kiedys i pogadamy melepeto zjebany |
|
|
~~RST/ | |
|
|
szachach kurwa to co jest na waszym poziomie...(cytat)
właśnie pokazałeś buraczyno swój poziom! Jaki pan taki kram! |
|
|
~~aaaa | |
|
|
CYTAT witam was kurwy napinacie sie przez neta? fajnie co? bo siedzicie sobie w ciepelku popijacie herbatke... i piszecie co sie komu nie podoba a sami zapierdalacie na pieszke...huj was to powinno obchodzic czym kto jezdzi i jak ma zrobione auto to raz dwa kurwa to podpiszcie sie swoim kurwa imieniem i nazwiskiem zeby wlasciciele aut mogli pogadac z wami oko w oko a nie przez IP...kurwa napinac sie kazdy potrafi ale jak przyjdzie co do czego to spierdalacie albo \\\"to nie ja\\\" a co do goscia co robil foty golfa ...zakup sobie jakis lepszy sprzet do robienia zdjec bo ten aparat kurwa to chyba z zebow sciagnales moge miec lote na 3m i kolpaki z diodami i napis 2.8 przy silniku 1.6 i huj was to powinno obchodzic a jak nie macie o czym pisac to napiszcie o szkole,szachach kurwa to co jest na waszym poziomie... co do golfa to poprzedni wlasciciel tak go skurwil i w miare mozliwosci zwiazanych z kasa proboje go kurwa odhamic i wyjebane mam co kto bd o tym sadzil pozdrawiam fotografa mam nadzieje ze sie spotkamy kiedys i pogadamy melepeto zjebany skończ pierdolić farmazony buraku jak piszesz takie pierdoły to pokaż czym ty jeździsz, chyba każdy ma prawo do głosu na temat aut ( Polska wolny kraj ) i nie pierdol mi tu buraczyno o jakimś spinaniu bo sam się kurwa spinasz Nethoolsie |
|
|
|
|
|
CYTAT invx wez to ogarnij :] ostatnio mniej sie na forum dzieje ale czy to powod dobry by znowu takie gowno trzymac ? :] nie no lepiej pogadać "z kad sie wiol twoj nick " albo jakieś inne bzdury .. nie masz zainteresowań motoryzacyjnych to nie czytaj tematu .. |
|
|
|
|
Dokładnie , pokaż swoje auto to dostaniesz odpowiedni komentarz
|
|
~~antyburak | |
|
|
Do ~~golf. Jesteś debilem nic nieznaczącym śmieciem jak i nic nie wnoszącym do tego tematu, prostym burakiem z maxymalnie podstawowym wykształceniem, to tak tylko dla twej informacji, zmuszony byłem zniżyć się do twojego poziomu aby napisać ten post lecz inaczej pewnie byś nie zrozumiał boś tępy jak mój świeżo szlifowany parapet
|
|
|
~~antyburakteam | |
|
|
CYTAT witam was k**** no toś się wsioku z Golfa popisał teraz, trudno się później dziwić że ludzie nie lubią zburaczonych Golfów i beemek skoro takie osły nimi jeżdżą, co to za grosz kultury nie mają i nie potrafią wysłowić się bez wplatania co drugie słowo przerywnika na K |
|
|
~~heh | |
|
|
czesc wam
widze ze ktos bardzo zabawnie smieje sie z golfa nie wstydze sie tego ze jestem jego wlascicielem... i wisi mi to co o nim myslicie... uzytkownik golf to chyba jakis moj znajomy bo duzo prawdy napisal o tym ze poprzedni wlasciciel tak zepsul to auto bo to prawda.Ja kupilem go zeby zrobic z niego normalne auto...poczekajcie jeszcze z 2 mieszki i pokaze wam jak wyglada na ladnej feldze i oponce a zmienicie zdanie a co do reszty to naprawde im wiecej czasu i kasy w to wloze tym bedzie lepiej wygladal i smiejcie sie do woli mnie to naprawde nie interesuje szczerze mowie bawi mnie to ze autor tych zdjec pewnie sam nie ma nawet deskorolki a wypowiada sie o samochodach innych no ale sa ludzie i sa parapety. szczerze? to sam wiem ze golf wyglada buracko ale jestem po to i po to tyram zeby miec kase i zrobic go na normalne auto tyle w temacie pozdrawiam Wlasciciel Golfa RNI |
|
|
~~nordic walking | |
|
|
CYTAT sam wiem ze golf wyglada buracko ale jestem po to i po to tyram zeby miec kase i zrobic go na normalne auto jeśli tyrasz tylko po to żeby wsadzić pieniądze w golfa to życzę ci dużo zdrowia, bo jest wiele innych, ciekawszych celów w życiu na które lepiej tyrać niż na Golfa |
|
|
|
|
|
CYTAT jeśli tyrasz tylko po to żeby wsadzić pieniądze w golfa to życzę ci dużo zdrowia, bo jest wiele innych, ciekawszych celów w życiu na które lepiej tyrać niż na Golfa A ty masz jakieś pasje ? widać on ma i pakuje pieniądze w samochód i robi to aby postawiony sobie cel zrealizować , pomyślcie zanim coś napiszecie |
|
~~heh | |
|
|
widzisz ja mam cel
zrobic ze starego rupiecia dobre auto i to osiagne czy za 3 lata czy za 30 a to na co tyram to moja sprawa... ciebie interesuja inne sprawy mnie inne kazdy ma swoj gust czlowieku wiec odpusc sobie to pierdolenie za przeproszeniem bo w dupie to mam a i tak nic nie wskurasz bo ja dalej bede walil kase w tego rupiecia |
|
|
~~pijak z JP2 | |
|
|
też ludzie macie problemy, jeden ładuje kasę żeby rupiecia Golfa maksymalnie zburaczyć, drugi ładuje kasę w nowe telefony, a ja np. lubię wypić często
|
|
|
~~zniesmaczony | |
|
|
Modderator zamknij ten temat ,tego się nie da czytać to istne bagno.
|
|
|
~~arek | |
|
|
tomek fotek z niska mial golfa dwojke i jak sie zecpal to rozwalil go
|
|
|
|
|
|
Ludzie ogarnijcie się to miał być temat o wiejskim tuningu a nie co ktoś zrobił jak się naćpał albo kto będzie w co inwestował
|
|
~~heh | |
|
|
ja wole pchac kase w burackie auto a jeden woli pic zeby zrobic z siebie debila hehe
mam wyjebane juz na ten temacik zegnam panow z "Operacji Tuning" |
|
|
~~lol | |
|
|
jakim trzeba byc idiotą aby w swoim logo dać niemiecką wrone? jeszcze narysuj swastyke na masce albo odrazu idz spalic synagoge
|
|
|
~~wieśtuningwon | |
|
|
Zapewne większość z was ma 15 lat i się podniecacie zburaczonymi Golfami czy Beemkami, tak jak zapewne Nokią.
|
|
|
~~wies | |
|
|
A ja mam ztiuningowanego perkinsa. w dachu zamontowane 6halogenow 100watowych, efekt nocny zajebisty.
|
|
|
~~lelek | |
|
|
CYTAT Śmiać mi się chce jak widzę Cię w tym odpicowanym golfie, myślisz że ten wrak to szczyt marzeń, puszczasz z niego wieśniacką muzykę chwaląc się jak głośno grają Twoje głośniki. Pozdrawiam |
|
|