Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
dowiedziałam się właśnie,zamawiając 2 pizze z Quattro
że za drugą płacę połowę czyli wychodzi na to kupując 1 drugą masz za pół ceny podobno trwa promocja od 1.10.2009r. czy ktoś wie do kiedy tak będzie?? wychodzi na to że polecam hehehe taniej i smaczniej niż w tele.... Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
zgadza się - jest promocja jesienna - zamawiając dwie pizze koszt drugiej wynosi 50% ceny. promocja trwa od dzisiaj do 30 listopada
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
dzięki za info....
trzeba będzie podjeść jeszcze Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
anulka przy zamawianiu do domu również? I czy ta druga, promocyjna pizza musi być taka sama jak ta pierwsza?
|
|
|
|
Tylko reset najlpesza pizza w miesice. naprawde polecam
|
|
|
|
|
|
echelon - promocja obejmuje również dowóz do domu i druga pizza może być dowolna(tj.nie musi być taka sama jak pierwsza)może się również różnić wielkością od pierwszej czyli może być jedna duża druga średnia czy dwie duże jak tam sobie wybierzesz
|
|
|
|
A gdzie znajduje się ta pizzeria quattro
|
|
|
|
|
widze ze zaczyna sie juz w stalowej walka o klienta mam nadzieje ze wiecej pizzerii sie do nej dolączy i wymysli jakies promocje bo pizza z telepizzy to dno i te zalosne sosy za 2.10pln hehe smieszne chociaz kebab maja dobry
|
|
|
|
|
no niestety konkurencja telepizzy powoli pada nawet nie pomogła im nagonka w pierwsze dni po otwarciu telepizzy.
Niedługo wszystkie quatro, resety,rustiki i inne niby pizzerie będą rozawać za darmo bo nikt nie będzie już jadł tego czegoś co dumnie nazywają pizzą |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ja z quatro to lubie taką specjalnie ostrą na zamówienie
pozdro Anulka Errare humanum est. |
|
|
|
|
To powie mi ktoś gdzie jest ta pizzeria quattro ?
|
|
|
|
|
Al.Jana Pawła II 25 - tam w tym mniejszym budynku , który się łączy z Mostostalem - obok " ronda" na alejach
|
|
|
|
Dzięki ;)
|
|
|
|
|
pizza smaczna to fakt i teraz to i nawet na dowóz można zamówić bo waćpan tfff virus zaprzestał pracy tam!
|
|
|
|
|
kurde przez Was zgłodniałem
Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
|
|
|
gb74
"no więc moim skromnym zdaniem: jakiej wielkości są pizze? pisanie 2os.,3os. hehehe z quattro mój luby dużą zjada sam (ma chłop apetyt ) cenowo?: żadna rewelacja... duża pizza za ok 35 zeta? sama szynka i pieczarki +sos (2,10) czyli ok.40 zł fakt promocja : 2 w cenie 1 to ja sobie dołożę i zjemy 2 w cenie 1 (ok.45zł) dużej smacznej pizzy z trochę większą ilością składu na wierzchu i dodatkowo z dobrymi darmowymi sosami..." To twój post w temacie telepizzy Teraz niby przeczytałeś o promocji w Quatro czyzbys sie wstydził przyznac że jestes jej właścielem ?? |
|