~~mmm | |
|
|
Naprzód Stalowa Wola ! - ku całkowitemu upadkowi !
takimi slowami sie bronił Shreak przed Kotulskim ... i co ? i sam teraz tą dewize uzywa ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Yozue | |
|
|
Ja tam wole żeby Ślęzak nami rządził. Kotulski i jego komitet z kumał się z PISem, a to Jego przekreśla w moich oczach.
|
|
|
~~kunegunda | |
|
|
j.w.
|
|
|
~~........ | |
|
|
Ja Wam powiem tyle:
- startowalem w wyborach z Komitetu Stalowa Wola Naprzod bo wierzylem ze cos w tym miescie da sie zrobic i myslalem ze wszyscy Ci ludzie sa calkiem inni, a dokladniej ze zalezy im na Stalowej Woli ! Niestety mylilem sie - ale potrafie to powiedziec - bo widze co sie dzieje. Dziwi tez mnie takie mowienie ze: "nie chieli glosowac bo mieli inne zdanie, ale zaglosowali" - wierzcie mi ludzie ze jakbym zostal Radnym to nie glosowalbym pod swoj Komitet czy Partie ale GLOSOWALBNYM dla DOBRA NASZEGO MIASTA ! Teraz wszystko sie wyjasnilo kto jest kim i komu na czym zalezy - a im wszytkim zalezy tylko na kasie i stolkach. A tobie panie Kotulski i caly sztabie - dziekujemy - jak przyjda nastepne wybory to napisze wiele ciekawostek (nie plotek czy pomowien) z pracy waszego sztabu przed ostatnimi wyborami. Szczerze mowiac im blizej bylo wyborow tym sam juz sie zaczalem zastanawiac czy wy rzeczywiscie chcecie zrobic to o czym tak ladnie mowiliscie. No i teraz jest juz wszystko czarno na bialym !!! A odnosnie kandydatury J. Kotulskiego: Ty rzeczywiscie sie nie nadawales na prezydenta - teraz sie nawet bardzo ciesze ze nim nie zostales - bo wtedy dopiero bylyby walki. Odnosnie PiSu: oni walcza z korupcja w calym kraju - tylko za nim zaczeli to walke powinni zaczac zwalczanie korupcji od swoich szeregow ! Kotulski z PiS tylko zniszczy to miasta. :: Kotulski powiedz mi jedno: kiedy na Radzie miasta chociaz poruszysz sprawe stadionu - tak ladnie wszystko obiecywales a nie robisz nic, nawet na sesji Rady nie wspomnisz slowa o tym !! Do mlodych i do tych co nie byli na wyborach: wy tu nawet sie nie udzielajcie bo nie macie glosu ! Odebraliscie go sobie sami - na korzysc moherowych beretow i innych oszolomow. Dla wielu lepiej bylo siedziec w domu przed komputerem niz poswieci 15 minut na pojscie i zaglosowanie na odpowiednie osoby - a jakie ? - ludzi ktorzy sa chetni cos zrobi - ludzi ktrocyh albo wy znacie albo slyszleiscie co jzu kiedys zrobili dla dobra ogolu ! |
|
|