NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Naprzód Stalowa Wola ! - ku całkowitemu upadkowi !,
~~mmm
ff
Wysłany: 29 Gru 2006r. 20:39  
Naprzód Stalowa Wola ! - ku całkowitemu upadkowi !

takimi slowami sie bronił Shreak przed Kotulskim ...
i co ?

i sam teraz tą dewize uzywa ...

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 29 Gru 2006r. 20:39  

~~Yozue
ff
Wysłany: 2 Sty 2007r. 22:31  
Ja tam wole żeby Ślęzak nami rządził. Kotulski i jego komitet z kumał się z PISem, a to Jego przekreśla w moich oczach.

~~kunegunda
ff
Wysłany: 8 Sty 2007r. 13:05  
j.w.

~~........
ff
Wysłany: 8 Sty 2007r. 19:16  
Ja Wam powiem tyle:
- startowalem w wyborach z Komitetu Stalowa Wola Naprzod bo wierzylem ze cos w tym miescie da sie zrobic i myslalem ze wszyscy Ci ludzie sa calkiem inni, a dokladniej ze zalezy im na Stalowej Woli !
Niestety mylilem sie - ale potrafie to powiedziec - bo widze co sie dzieje.

Dziwi tez mnie takie mowienie ze: "nie chieli glosowac bo mieli inne zdanie, ale zaglosowali" - wierzcie mi ludzie ze jakbym zostal Radnym to nie glosowalbym pod swoj Komitet czy Partie ale GLOSOWALBNYM dla DOBRA NASZEGO MIASTA !

Teraz wszystko sie wyjasnilo kto jest kim i komu na czym zalezy - a im wszytkim zalezy tylko na kasie i stolkach.

A tobie panie Kotulski i caly sztabie - dziekujemy - jak przyjda nastepne wybory to napisze wiele ciekawostek (nie plotek czy pomowien) z pracy waszego sztabu przed ostatnimi wyborami.
Szczerze mowiac im blizej bylo wyborow tym sam juz sie zaczalem zastanawiac czy wy rzeczywiscie chcecie zrobic to o czym tak ladnie mowiliscie.
No i teraz jest juz wszystko czarno na bialym !!!

A odnosnie kandydatury J. Kotulskiego: Ty rzeczywiscie sie nie nadawales na prezydenta - teraz sie nawet bardzo ciesze ze nim nie zostales - bo wtedy dopiero bylyby walki.

Odnosnie PiSu: oni walcza z korupcja w calym kraju - tylko za nim zaczeli to walke powinni zaczac zwalczanie korupcji od swoich szeregow !

Kotulski z PiS tylko zniszczy to miasta.

:: Kotulski powiedz mi jedno: kiedy na Radzie miasta chociaz poruszysz sprawe stadionu - tak ladnie wszystko obiecywales a nie robisz nic, nawet na sesji Rady nie wspomnisz slowa o tym !!

Do mlodych i do tych co nie byli na wyborach: wy tu nawet sie nie udzielajcie bo nie macie glosu !
Odebraliscie go sobie sami - na korzysc moherowych beretow i innych oszolomow.
Dla wielu lepiej bylo siedziec w domu przed komputerem niz poswieci 15 minut na pojscie i zaglosowanie na odpowiednie osoby - a jakie ? - ludzi ktorzy sa chetni cos zrobi - ludzi ktrocyh albo wy znacie albo slyszleiscie co jzu kiedys zrobili dla dobra ogolu !

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »