|
|
|
witam zastanawiam sie czy nie zaczac nauki w olimpusie na wydziale filologii angielskiej ! napiszcie wszystko co wiecie na ten temat ! i ile placi sie za studia zaoczne lub stacjonarne !
aneta87 |
|
|
|
|
aneta87 |
|
|
|
|
Odpusc!
Po raz trzeci w tym roku nie zorganizowali tych studiow. Nie mozna na nich liczyc. Niby nie bylo grupy, ale mialo wystarczyc 15-17 osob. I niestety znowu jakistam kanclerz szkoly z warszawy sie nie zgodzil. Wystawili nas do wiatru przez caly czas łudząc nadzieją. Szukaj gdzie indziej. Im sie wszystko nie oplaca i tak traca studentow-klientow, bo ludzie omijaja szkole, bo wiedza ze mogą zostać olani. M |
|
|
|
|
eh szkoda gadac, ogólnie miałam tam iść kierunek bardzo mi się podobał, we wrześniu dzwoniłam 2 razy do szkoły żeby dowiedzieć się o rozpoczęcie roku. Oczywiscie byłam zbywana " jeszcze nic nie wiadomo" 30 wrzesnia poszłam do tej szkoły co usłyszałam? " niestety kierunek nie bedzie utworzony (..) prosze sobie wybrac papiery " no to sory;/ w ciagu 1 dnia trzeba było sobie szkołe znaleźc...znalazlam ale nie na dluzsza metę bo mi nie odpowiadała z pewnych względów. Pozdrawiam....
|
|
|
|
|
to ten ,, tworek '' ma jeszcze nabór ?
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
kto wie czy nie. nie zdziwiłabym się jeśli tak... eh szkoda ogólnie kierunki profilowane ciekawe się wydaja ale co z tego.
|
|
|
|
|
Dowiedziałam się niedawno, że w Stalowej Woli można studiować filologię angielską licencjat w Zamiejscowym Ośrodku Dydaktycznym Akademii Humanistyczno- Ekonomicznej z Łodzi (Al. Jana Pawła II 2a)
Oni raczej na pewno utworzą grupę bo chcą uruchomić ten kierunek w tym roku. Więc jak ktoś chce studiować filologię angielską w Stalowej tak jak ja, to niech zapisze się tam. Maja swoją stronę: www.ahe.lodz.pl/stalowawola Z tego co wiem to studenci studiują tam już Pedagogikę a od tego roku będą uruchamiać filologię angielską. |
|
|
|
|
CYTAT Dowiedziałam się niedawno, że w Stalowej Woli można studiować filologię angielską licencjat w Zamiejscowym Ośrodku Dydaktycznym Akademii Humanistyczno- Ekonomicznej z Łodzi (Al. Jana Pawła II 2a) Oni raczej na pewno utworzą grupę bo chcą uruchomić ten kierunek w tym roku. Więc jak ktoś chce studiować filologię angielską w Stalowej tak jak ja, to niech zapisze się tam. Maja swoją stronę: www.ahe.lodz.pl/stalowawola Z tego co wiem to studenci studiują tam już Pedagogikę a od tego roku będą uruchamiać filologię angielską. Odradzam, odradzam, odradzam. Jedna wielka lipa. Sama kończę to gówno,ale w innym ośrodku zamiejscowym. Jak zajęcia odbywały się na miejscu to było ok,ale niestety od zeszłego semestru zjazdy są w Łodzi. A tam oczywiście nikt nic nie wie i traktują grupy przyjezdne jak powietrze. Jeden wielki burdelos. Nie warto sobie psuć krwi na tak zajebistej uczelni z pasją jak AHE. |
|