~~ydy | |
|
|
Gdzie najbardziej lubicie robić zakupy ??
ja w TESCO |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
ja tez
|
|
|
~~heniu | |
|
|
PSS POŁEM
|
|
|
~~niunia | |
|
|
Ja też robię zakupy tylko w SPOŁEM
|
|
|
~~ olka | |
|
|
Ja tylko w PSS SPOŁEM
|
|
|
~~ | |
|
|
City Parku
|
|
|
~~Zosia | |
|
|
w SPOŁEM bo tam pewne towary bez oszukaństwa
|
|
|
~~miastowy z Niska | |
|
|
w Tesco to ino wieśniaki się zaopatrują, wystarczy popatrzeć na rejestracje na parkingu.
|
|
|
~~ | |
|
|
Trudno, ja najbardziej lubię zakupy w Rzeszowie
|
|
|
~~Stalówek | |
|
|
Lidl,Groszek...a Społem ma za wysokie ceny w porównaniu chociaż tymi dwoma wymienionymi.
|
|
|
~~Onan | |
|
|
Stalówek zmartwię cię - towary spożywcze z Lidla nie nadają się do spożycia :blee:
Ale cóż, skoro zaopatrujesz się tam od dawien dawna to masz już wypalony żołądek więc pewnie i tak tego nie czujesz |
|
|
~~ | |
|
|
do tesco wstyd chodzic tam tyle buraków z RTA
|
|
|
~~anty-burak | |
|
|
tudzież RNI i LKR :haha:
|
|
|
~~burak team | |
|
|
powinno się toto nazywać "Hurtownia wieśniaków" :haha:
|
|
|
~~klient | |
|
|
PSS Społem ul. Okulickiego: na produktach nie ma cen, na półkach są pomieszane ceny dowiadujemy sie dopiero przy kasie. Jaosobiście lubie robić zakupy w sklepie SEZAM na KEN oraz w Biedronce
|
|
|
~~qqqq | |
|
|
W sumie powinno się popierać rodzimy handel i zaopatrywać się gł. w Społem, no ale rzeczywiście dość drogo tam jest, ale nieraz mają fajne promocje, a w Tesco oszukują na każdym kroku!cena w kasie zawsze wyższa niż na półce!!!!na co pani odpowiada,że ceny zmieniają sie tam co dzień a nawet w nocy i widocznie nie zdążyli zmienić na półce!!!żenada!!
|
|
|
~~Andzia | |
|
|
Centrum 4, Tesco ma drogo a jak przechodzi sie obok wedlin i ryb to smrod zabija ochote na jakiekolwiek zakupy. PSS Spolem to ma ceny z kosmosu i nie sa porownywalne z zadnym sklepem chyba na terenie calej POlski
|
|
|
~~stalowiak | |
|
|
PSS Społem to najdrozsze sklepy w Stalowej Woli ceny mają porównywalne do ŻABKI gdzie produkty są droższe o 20 - 50 groszy
|
|
|
~~1234 | |
|
|
zabki wykozystuja strasznie pracowników
|
|
|
~~zTURBIsyn | |
|
|
jo na targowicy
|
|
|
~~elka | |
|
|
Najgorsze co mozna zrobic to wejsc do Tesc i zaczac zakupy od przejscia obok stoiska miesno-rybno...coś tam. śmierdzi tak ze mozna zwymiotowac. A po takim spacerze w okolicy tego zapachu mnie sie odechciewa reszty zakupow. A to prawda ze nabijaja czlowieka w butelke z cenami i promocjami. Trzeba bardz uwaznie patrzec na rece kasjerek co i w jakiej kwocie nabijaja, a zdarzyło sie juz nieraz ze w okresie swiatecznym stali harcerze i pakowali zakupy do toreb. No i zdarzyło mi sie ze zapłaciłam za produkty ktorych mi dziewczynki harcereczki nie spakowały (no chyba ze sobie do mudnurków). Granda!!!:blee:
|
|
|
|
|
|
ja w ogóle nie lobię robić zakupów .;/ ale jak przychodzi do zakupów to wybieram matjasa & mały sklepik z warzywami i artykułami spożywczymi .
! ! ! STOP ! ! ! INTERNETOWYM NAPINACZOM !!! |
|
~~aga | |
|
|
ja w Centrum Stalowa Wola, są tam swierze, dobre owoce, warzywa, wedliny... zaczeli polepszac jakosc produktow jak wybudowalo sie TESCO...
|
|
|
~~hahaha | |
|
|
a w tesco mleko dla dziecja jest najtańsze i kosztuje 34,99 a nie 47. Więc buraków mozna poogladax raz na jakis czas
|
|
|
~~klient | |
|
|
Carrefour
Czuję się jak w obozie, bramki, kamery,ochrona, fałszywe alarmy,kontrole już tam nie kupuję |
|
|