~~kurczaczek | |
|
|
jak myslicie powstanie kiedys ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~zaq | |
|
|
Te plazy na calym swiecie to symbol tandetnej kiczowatej architektury :/ ja bem wolal poprostu jakies fajne centrum handlowe, a nie plaze.
|
|
|
~~ | |
|
|
ma być ... plaża nad sanem;]
|
|
|
|
|
|
hm, pierwsze słysze, jakies linki mozna prosic czy to takie zwykle gdybanie?;>
|
|
|
|
Byl artykul chyba nawet na Stalowe
|
|
|
~~ | |
|
|
KIEDYŚ BYŁY PLANY JEZIORA, TAKIE JAK POD TARNOBRZEGIEM
|
|
|
~~dz | |
|
|
to gdzie w stalowej wykopią dziurę, (jak w Machowie koło Tarnobrzega), coś około 3km na 2km ??
|
|
|
|
|
|
to gdzie w stalowej wykopią dziurę, (jak w Machowie koło Tarnobrzega), coś około 3km na 2km ??
Muszą zburzyć niektóre osiedla Wtedy gdzieś zmieszczą te kilosy. C hyba że wykarczyją las jak sie jedzie na TARNOBRZEG:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha: VICTORIA>>>>> ZWYCIĘSTWO JEST TUSH TUSH :P:P |
|
~~latające kombinerki | |
|
|
proponuje zacząc od osiedla zatorze.
|
|
|
|
|
|
plaza???,nie,nie powstanie.Nie ma centrum,oprócz oczywiście sklepów o takiej nazwie,drogi porozpieprzane i końca remontów nie widać,w projekcie podobno jakaś obwodnica PRZEZ Stalową Wolę,podobno kolejny supermarket ma powstać.Nie ma miejsca w St.Woli,bo to co było,dawno sprzedane zagranicznym inwestorom,którzy stworzyli lub stworzą tzw. ślicznie "miejsca pracy"
bez płacy a do tego wszystkiego jeszcze "WIELKI plan dla Stalowej Woli" Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
|
|
.Nie ma miejsca w St.Woli,bo to co było,dawno sprzedane zagranicznym inwestorom...
No niestety ziomuś ale większość terenów gruntowych w centrum miasta ma wykupione pan Koczwara i to na pewno nie jest cudzoziemiec ! |
|
|
~~ | |
|
|
od zatorzua to zdaleka
|
|
|
|
|
|
to jeszcze lepiej,bo nikt tak nie dopiecze jak Polak Polakowi,z deszczu pod rynnę.
na temat p.Koczwary też duużo wiadomo,przy okazji-tego nie widziałem albo nie zapamiętałem po prostu,dzięki za odświeżenie pamięci ,ziomuś Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
|
|
luz
|
|
|
~~vee | |
|
|
Miejsce na zalew i plaże już jest, za mostostalem i CKMB (czy jak to się teraz nazywa)między ulicą przemysłową i os. piaski. Już 15 lat temu jak jeżdziłem rowerem po tych wertepach uważałem że to jest idealne miejsce na zalew. Wystarczy tam posprzątać poszerzyć dziurę w ziemi po wyrobisku piasku.Wody jest pełno w lesie co kilkadziesią metrów są tam jakieś studnie głębinowe. Od strony rozwadowa jest tam wystarczająco miejsca na plaże i pole namiotowe i jakąś dużą dyskotekę która będzie zarabiać na utrzymanie kąpieliska.
|
|
|