~~KD | |
|
|
Witam!
Mniej więcej rok temu PKS uruchomił 13-tkę, jeżdżącą do Tesco i Delikatesów Frac. Istnieje ta linia jeszcze? Gdzie można znaleźć rozkład? Swoją drogą przydałaby się na tym portalu w Bazie adresowej kategoria Komunikacja, a w niej linki do stron ZMKS i PKS. Transportowi zorganizowanemu w naszym mieście trzeba trochę pomóc, bo sam jest na miernym poziomie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~44 | |
|
|
Zawiesili ja. Nikt nia prawie nie jezdzil. Milo byc tak ze to TESCO bedzie pokyrwac koszty tej lini i przejazdy beda za darmo jednak wyszlo jak wszyscy widzimy.
|
|
|
~~KD | |
|
|
CYTAT http://stalowe.info/zmks/zmks.php No i to jest tylko rozkład jazdy. Jeszcze przydałaby się mapka połączeń, informacja o objazdach w czasie remontów (jednego ani drugiego nigdzie w sieci nie znalazłem), informacje o połączeniach PKS, z których można korzystać na miejskich odcinkach... Jakby był ktoś jeszcze chętny, to mogę w czynie społecznym przygotować co nieco z tych rzeczy dla Stalowego Miasta. CYTAT Zawiesili ja. Nikt nia prawie nie jezdzil. Milo byc tak ze to TESCO bedzie pokyrwac koszty tej lini i przejazdy beda za darmo jednak wyszlo jak wszyscy widzimy. Tak myślałem... :-: |
|
|
|
|
|
|
|