~~cris-tan | |
|
|
Gratuluje i składam wielkie ukłony firmie American Prestige Motors z Pysznicy za fachową i w pełni profesjonalną naprawę mojego Pontiaca Grand Prix sport touring edition.
Był i jest to dla mnie miły szok - tak ,to on jeszcze nigdy nie jezdzil - stwierdzilem z całą mocą. Jeszcze raz wielkie dzieki P . Kaziu -jednoczesnie polecam wszystkim zmotoryzowanym posiadającym te wspaniałe samochody/USA/. Ps.Jest to już 5-ty ,z kolei mój "krążownik" szos - wiem co mówię. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
To ja, korzystając z okazji, chciałbym pozdrowić moją babcię Helenkę. Babciu, 100 lat, 100 lat!!!
Edziosław III Twórczy |
|
|
~~picza zbrodnicza na tyldzie | |
|
|
CHCIałem powiedzieć, iż co następuje albowiem:
bursztynek, bursztynek znalazłem go na plaży... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
~~ja8 | |
|
|
Przeciez to juz stary rupiec. Malo juz tego jezdzi u nas w USA.
|
|
|
~~hehe | |
|
|
tymbardziej trzeba umiec go zrobic
|
|
|
~~cris-tan | |
|
|
do -ja8 - osobiscie wątpię czy wiesz o czym tu mowa.Moze slowo pontiac ci cos mówi, ale chyba na tym sie sprawa konczy- jesli sie mylę to wykaż sie opisem tego modelu/podpowiem ci-jest szczególny-dlaczego???/
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
Bo żaden amerykański Pontiac nie był jeszcze naprawiany w Pysznicy? http://www.stalo(...)good.gif
good |
|
|
~~znawca | |
|
|
nie,nie -to był chyba ruski, tak napewno , konkretnie z omska
|
|
|
~~ | |
|
|
ta Pysznica to zadupie hahahaha
|
|
|
~~Gm.P. | |
|
|
na zadupiu masz drugą dupe - dziecino-zresztą co chcesz przez to powiedzić-jasniej prosze
|
|
|
~~hehe | |
|
|
baaaaabciuuuuuuuuuu?! - edzio cie pozdrawia !!!!a ty milczysz - podziękuj chociaż -proszę
|
|
|
~~ | |
|
|
Gm.P to ze Pysznica to wieś Duża wies;p
|
|
|
~~Edzio | |
|