~~mama | |
|
|
Nie wiecie czy Bajer Bar dowozi dania do domu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
nie wiemy
|
|
|
~~latające kombinerki | |
|
|
Nie.
kiedys dowozili a teraz tym się nie zajmują. |
|
|
~~mama | |
|
|
Szkoda. Nieraz nie ma czasu na przygotowanie czegokolwiek. Super byłoby coś zamówić. Kiedyś zamawialiśmy ze Słoneczka, ale zmienił się właściciel(podobno PSS) i nawet nie wiem, czy też rozwozi. będziemy wdzięczni za jakiś namiar na knajpkę z fajnym jedzonkiem z dowozem do domu. Dzięki.
|
|
|
~~Michał | |
|
|
|
|
|
~~mama | |
|
|
~Michał >>>>>>>>>>> Dzięki.
|
|
|
~~xyz | |
|
|
Też chciałam skorzystać. Niestety, godziny otwarcia są dla pracujących do niczego. Poniedziałek - piątek do 18.00. Zwykle o tej porze wracamy z pracy a oni już nie przywiozą. Sobota i niedziela odpoczywamy, więc można byłoby coś zamówić zamiast gotować. A tu się nie da. Szkoda, bo menu super. Byłabym stałym klientem. Może przeczytają to właściciele i wyciągną wnioski. Pozdrawiam.
|
|
|
~~czarny--- | |
|
|
jak spedzicie ten weekend?
Stwórz nowy temat |
|
|
~~Mr Kryjówka | |
|
|
Też chciałam skorzystać. Niestety, godziny otwarcia są dla pracujących do niczego. Poniedziałek - piątek do 18.00. Zwykle o tej porze wracamy z pracy a oni już nie przywiozą. Sobota i niedziela odpoczywamy, więc można byłoby coś zamówić zamiast gotować. A tu się nie da. Szkoda, bo menu super. Byłabym stałym klientem. Może przeczytają to właściciele i wyciągną wnioski. Pozdrawiam.
Tak się składa, że dopiero teraz przeczytałem, bo dużo pracuję nie bardzo mam czas na chodzenie po internecie, ale... Planujemy przenosiny do Stalowej Woli i czas pracy do późna i weekendy, ale to wszystko zajmuje czas, a poza tym jest bieda z lokalami w Stalowej, bo muszą spełniać wymagania SANEPIDu, poza tym jest ciężko z ludźmi do pracy. Mamy super zespół i dbamy o jakość. To się zyskuje używając odpowiednich produktów, które odpowiednio kosztują, a co za tym idzie zarobek mniejszy niż na kupce tłustego mięsa zwanego kebabem lub troszę mąki i śmietnik na górze zwanego pizzą. Sam czasem lubię takie jedzenie dla odmiany, na takich rzeczach sie zarabia. Dość szczegółów ;) Jak macie wiadomości o lokalach to dzwońcie, bo Hetmana i Cinemę sprzątnęli mi sprzed nosa. Staramy sie wyjść do ludzi i będziemy w stalowej, ale prosze o trochę cierpliwości. Pozdrawiam Wszystkich Klientów. |
|
|
~~ | |
|
|
Co sądzicie o barze u Jasia bo zzewnątrz nie wygłąda zachęcająco
|
|
|
~~`` | |
|
|
często zamawiam z Gyros Baru całkiem dobre jedzonko i pracują do 20-stej tel.15 8424400
|
|
|
~~Stalowowolanin | |
|
|
CYTAT ~Mr Kryjówka Też chciałam skorzystać. Niestety, godziny otwarcia są dla pracujących do niczego. Poniedziałek - piątek do 18.00. Zwykle o tej porze wracamy z pracy a oni już nie przywiozą. Sobota i niedziela odpoczywamy, więc można byłoby coś zamówić zamiast gotować. A tu się nie da. Szkoda, bo menu super. Byłabym stałym klientem. Może przeczytają to właściciele i wyciągną wnioski. Pozdrawiam. Tak się składa, że dopiero teraz przeczytałem, bo dużo pracuję nie bardzo mam czas na chodzenie po internecie, ale... Planujemy przenosiny do Stalowej Woli i czas pracy do późna i weekendy, ale to wszystko zajmuje czas, a poza tym jest bieda z lokalami w Stalowej, bo muszą spełniać wymagania SANEPIDu, poza tym jest ciężko z ludźmi do pracy. Mamy super zespół i dbamy o jakość. To się zyskuje używając odpowiednich produktów, które odpowiednio kosztują, a co za tym idzie zarobek mniejszy niż na kupce tłustego mięsa zwanego kebabem lub troszę mąki i śmietnik na górze zwanego pizzą. Sam czasem lubię takie jedzenie dla odmiany, na takich rzeczach sie zarabia. Dość szczegółów ;) Jak macie wiadomości o lokalach to dzwońcie, bo Hetmana i Cinemę sprzątnęli mi sprzed nosa. Staramy sie wyjść do ludzi i będziemy w stalowej, ale prosze o trochę cierpliwości. Pozdrawiam Wszystkich Klientów. Mam nadzieję ,że zagości u Was spokój, cisza i kultura. Bedzie można w wekend spokojnie z rodzinką uderzyć, nie narażając się na małolatow "po spożyciu" i dym z papierosów |
|
|
~~ | |
|
|
Jak się przeniosą z Rozwadowa to już raczej ciszy i spokoju tam nie uświadczy :/
|
|
|
~~ | |
|
|
jakos
|
|
|
~~ | |
|
|
jedzenie z bajer baru jest najgorsze ze wszystkich barow,szczerze odradzam
|
|
|
~~ | |
|
|
tZYTZKI!
|
|
|
~~tasiolek | |
|
|
CYTAT jedzenie z bajer baru jest najgorsze ze wszystkich barow,szczerze odradzam I i pewnie piszesz tak bo jesteś z konkurencji, żałosny jesteś, nie stać na reklame to nie prowadźc interesu, ja często jem w bajerze i nie narzekam, McDonald przy ich cheesburgerach moze sie schować. |
|
|
~~ssss | |
|
|
BajerBar to najgorszy syf.
To nie ma nic wspolnego z jedzeniem. Przyklad Gyros - jakeis skory popalone zamiast miesa. O innych potrawach nie wspominajac. Nie polecam tam jedzenia. Ponadto barmanki - raz na pol dnia zbieraja ze stolikow kufle itp. Ostatnio trzeba bylo je porzadnie opieprzyc zeby posprzataly. |
|
|
~~^^ja^^ | |
|
|
potwierdzam.
A barman co stoi na ogródku na dachu to największy cwaniak i pajac;/ myśli że wszystko mu wolno. Kto go zatrudnił?;/ żenuaa |
|
|
~~Gizmo | |
|
|
CYTAT potwierdzam. A barman co stoi na ogródku na dachu to największy cwaniak i pajac;/ myśli że wszystko mu wolno. Kto go zatrudnił?;/ żenuaa No ja tam nie wiem ktory z tych barmanow jest cwaniakiem... a widzialem ich tam juz z 4... i jakos zaden nie rzucił sie w oczy... |
|
|
~~stalowiak | |
|
|
Bajer jest juz sprzedany bedzie funkcjonowal jeszcze gora miesiac zobaczymy co wymysli nowy nabywca tego lokalu
|
|
|
~~gizmo | |
|
|
CYTAT Bajer jest juz sprzedany bedzie funkcjonowal jeszcze gora miesiac zobaczymy co wymysli nowy nabywca tego lokalu ale do konca sezonu prowadzi go stary wlasciciel... a pozniej... nie wiadomo czy nie posadza tam kukurydzy... |
|
|