~~audiofil | |
|
|
Jeśli jest ktoś, kto lubi ten temat, zapraszam do dyskusji. Jestem znawcą tematu, szukam ciekawych ludzi, którzy lubią HiEnd
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Pławo | |
|
|
też lubię posłuchać swojej ulubionej muzyki na "dobrym" sprzęcie - to rzeczywiście wciąga, nie trawię Loudness War jaką prowadzą "najlepsze" rozgłośnie radiowe i producenci sprzętu samochodowego
|
|
|
~~ | |
|
|
smiecie
|
|
|
~~ | |
|
|
co śmiecie? ziomuś tolerancja!
|
|
|
~~hifi | |
|
|
śmieciu, idź sobie pojeździć swoim połatanym Golfem II z głośnikiem 1000 wata hie hie ;)
|
|
|
~~ | |
|
|
Śmiecie to możecie sobie wołać do papierków w koszu, wszystko jest dla ludzi i każdy lubi co innego, a że lubicie się wykłócać to gratuluję poziomu nonsensu w głowie.
|
|
|
~~nuno | |
|
|
no jak widać niestety sporo jest tu użytkowników na poziomie :/
|
|
|
~~helmut | |
|
|
Chętnie bym podyskutował a w zasadzie poradził, chce bowiem kupić sprzęt i chciałbym by mi doradził ktoś kto się na tym zna.
|
|
|
~~zzzzzzzzzzzzzz | |
|
|
Helmut - mój mąż to chodząca encyklopedia w tym temacie. Jeśli potrzebujesz pomocy to daj znać.
|
|
|
~~ | |
|
|
ja potzrebuje pomocy :] jakiekolwiek namiary moge prosic? gg? mail?
|
|
|
~~ | |
|
|
gg 4001976 zapraszam
|
|
|
~~Górek | |
|
|
Witam uprzejmie wszystkich.
Na Stalowolskim forum jestem poraz pierwszy. Od razu zwrócilem uwage na wątek "klub audiofila". Ciekaw jestem czy jest nas wielu w Stalowej Woli. Z chęcia podyskutuje, ewentualnie posłucham czyjegoś systemu. Mój jest do posłuchania, niestety w Warszawie. To może na początek napiszecie na czym słuchacie muzyki? Pozdrawiam Górek |
|
|
~~ | |
|
|
Górek z audiostereo.pl?
|
|
|
~~ | |
|
|
Pozdrawiam
|
|
|
~~Aga | |
|
|
Mój chłopak może pomóc i doradzić w zakupie wysokiej jakości sprzętu HiEnd. Już ładnych kilka lat w tym siedzi, jeździ też co roku na wystawy do Warszawy.
|
|
|
~~Aga | |
|
|
Zapomniałam dodać że jestem ze Stalowej Woli. Teraz mamy do odsłuchu m.in. odtwarzacz Mark Levinson 390S (upgrade) i kolumny A.D.A.M.
|
|
|
~~ | |
|
|
ulala
no widzę, że wreszcie jakieś konkretne tematy |
|
|
~~hehe | |
|