~~de | |
|
|
he he :haha: hi hi :haha: ha ha
Kto jeszcze się śmieje ze Stalówki ...? |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~latające kombinerki | |
|
|
ja HA HA HA .
|
|
|
|
|
|
a buraczek z pierwszego posta to z której stodoły pisze?
|
|
~~gd | |
|
|
dolanczam sie :haha::haha::haha::haha:
11 za napompowana piłką goni a 11.000 tys. to oglada eh ludzie :zdechly: - zrobili byscie cos pozytecznego zamias ogladac takie pierdoly |
|
|
|
|
|
Po pierwsze nie 11 tys tylko 2-5 tys.
Po drugie mnie nie jest do śmiechu. Po trzecie ahhh ta mentalność Polaków....cieszyć się, że komuś nie wychodzi. Po czwarte....co lepszego do roboty ?? Czy pojscie raz na 2 tyg na mecz to jest cos zlego ? Dla mnie to jest dobra rozrywka. Każdy lubi co innego |
|
~~gd | |
|
|
CYTAT Po trzecie ahhh ta mentalność Polaków....cieszyć się, że komuś nie wychodzi. a cos niewychodzi ? mi to tak rybka zlota w akwarium ze nawet nei wiem ze im cos nie wychodzi samo pujscie na mecz 2x w mies to nic zlego jak ktos lubi - jednak dla wielu ten kawalek napompowanej gumy ... to mysl przewodnia kazdego ich dnia :zdechly: P.S. ktos mnie moderuje ?? niewolno ! |
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Trzech piłkarzy drugoligowej Stali Stalowa Wola zostało wyrzuconych z zespołu – teraz tych trzech też się śmieje :haha: :haha: :haha:
Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
~~klucz do sukcesu | |
|
|
klucz do sukcesu
http://www.stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=3872&PHPSESSID=f0467374ddec5451263a41dc128aad4b |
|
|
~~dobro stali | |
|
|
tutaj nie ma z czego się śmiać, mi jest smutno jak widzę jakie wyniki osiąga ostatnio STAL( 0:3 u siebie i 0:5 z beniaminkiem). Ale winny temu jest tylko jeden człowiek - trener. Zarząd powinien się go jak najszybciej pozbyć, bo zniszczył on już nie jeden klub w ekstraklasie.
|
|
|
~~scyzor | |
|
|
Mietek już miał do czynienia z tyloma trenerami, że wie co robi. Śmiechem trzeba traktować tych wszystkich "fachowców" z bożej łaski, co nam łaskawie prezesują i zarzundzują.
|
|
|