~~WBR | |
|
|
ma czip, duży wydech i nowe części
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
szkoda tylko ze z wygladu wieś..... no i rocznikowo to chyba juz na szrocie powinien byc
|
|
|
~~GD | |
|
|
ciiippp ciiipppp ciiiippp - chodzcie kurki :haha:
|
|
|
~~buraki do paki | |
|
|
najlepiej idzie jak go z Kasprowego pchnie
|
|
|
~~ | |
|
|
pokazcie swoje "kumbajny" i "łursusy" a potem komentujcie golfa. z powazaniem, zbrodniś
|
|
|
Dołączył: 12 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
a wg. mnie auto ma byc w miare tanie, zrywne, ekonomiczne, nadajace sie w dalsze trasy, no i co nie unuknione tanie w czesciach (filtry i i inne podzespoly).... tak wiec wolalbym jakiegos starszego "niemca" niz jakies japonskie/francuskie/wlaskie gowno ..... tak wiec nie mowcie ze golf jest zly ...najpierw pojezdzijcie a puzniej komentujcie
osobisciue tluke sie golfem I 1.6D i co mu nie wleje to spalanie w granicach 6 litrow jest wtedy jak mu niezle cisne (a tak na spokojnie i jak sie postaram ponizej 5 schodzi co jest cudem ....)na tyle co sie da oczywiscie bo jest 87.r)a tak na ogol to filtry (paliwo+powietrze) wynosza mnie 35 zl ... to jest poprostu smiechem na sali tak wiec nie ma co mowic ze auto jest takie czy takie z wygladu ...wazne ze jest niezawodne , nawet sie zbiera i co najwazniejsze w dzisiejszych czasach jest ekonomiczne pozdro dla wszystkich |
|
|
|
|
ten klient ma tak już długo.Ma ciasny golf(łeb też),nieświeży wydech,dlatego jego czip (mózg) slabo funkcjonuje,a z nowych części,to ma nowe buty(chińskie trampki) dlatego lepiej się mu idzie...
innymi słowy -klient jest wytrwały,jednak pozostaje tylko współczuć i nie znaczy to ,że mam coś przeciwko golfom.Więcej informacji: Klik -- Moderowano: Linki robimy tak: [ url=http://www.onet.pl/]Onet.pl[/url ] invx Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
|
|
|
dzięki za pomoc
Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
~~ | |
|
|
golfy dla debili
|