~~Użytkownik | |
![]() |
|
CYTAT I ty Użytkownik twierdzisz że te wszystkie symbole typu ~Użytkownik, ~, ~xyz nie są twoje??? tak twierdzę!!! Nawet jestem na tyle leniwy, że nie piszę tego tylko kopiuję:haha: ~Użytkownik to ~Użytkownik, wolno Ci myśleć, co Ci sie tylko podoba. Na razie tylko takim nickiem się posługuję. Nie musisz wierzyć, wystarczy , że wiesz. Też drażnią mnie "odważni inaczej" typu "~" lub "~~" albo "~***", a ~xyz już dawno widziałem na stalowemiasto. Musiałbym być zdrowo je..ęty, aby samemu sobie przytakiwać lub samego siebie popierać albo ganić. Kiedyś posługiwałem się innym nickiem, ale jakiś burak wlazł na moje konto, więc go nie używam i nie loguję się dopoki nie skończy sie chamstwo i cwaniactwo, o którym wspomniałaś w jednym z postów, no i pozostaje jeszcze problem "odważnych inaczej" Pozdrawiam serdecznie |
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 6 Sie 2007r. Skąd: StaloweMiasto Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
no, to teraz będę miał ciepełko:haha: pani izabell_smusz
Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
~~xyz | |
![]() |
|
xyz to nie kolejny nick Użytkownika. Jest mój i to od dawna. Chciałam Was pogodzić, ale jak widać się nie da. Tylko po co szarpac sobie nerwy? Ale to już nie moja sprawa. Bez takich niepotrzebnych kłótni lepiej się żyje. Spróbujcie. Pozdrawiam.
|
|
|
|
![]() |
|
jeżeli o mnie chodzi, to żadne kłótnie nie miały miejsca, to była tylko żywa wymiana poglądów
![]() Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
Dołączył: 8 Sie 2007r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Mam wielkiego pomysła
![]() ![]() ![]() ![]() VICTORIA>>>>> ZWYCIĘSTWO JEST TUSH TUSH :P:P |
|
|
![]() |
|
no, to teraz będę miał ciepełko:haha: pani izabell_smusz
Oj niedobry ~ Użytkownik:haha: Ale chyba to zdjęciono nie przedstawia twojego wnętrza bo jush się boję ![]() VICTORIA>>>>> ZWYCIĘSTWO JEST TUSH TUSH :P:P |
|
|
![]() |
|
nie ma strachu, a nawet strach się bać
http://www.cyberr.pl/awatar/slides/103.jpg "toto" byłoby odpowiedniejsze, przecież nie zapodam zdjęcia A.Banderasa, bo daaaaaaaleeeeeeko mi do niego ![]() CYTAT Użytkownika, wrrrrrrr bardzo niedobrego Czczemu jeszcze warczy? ![]() Moja druga połowa nie narzeka i pewnie, że niedobry- taki kościsty i żylasty:haha: Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
|
![]() |
|
nie ma strachu, a nawet strach się bać
http://www.cyberr.pl/awatar/slides/103.jpg "toto" byłoby odpowiedniejsze, przecież nie zapodam zdjęcia A.Banderasa, bo daaaaaaaleeeeeeko mi do niego ![]() CYTAT Użytkownika, wrrrrrrr bardzo niedobrego Czczemu jeszcze warczy? ![]() Moja druga połowa nie narzeka i pewnie, że niedobry- taki kościsty i żylasty:haha: Lubie sobie powarczeć. A wracając do Banderasa może bijesz go na łeb na szyje ![]() ![]() ![]() VICTORIA>>>>> ZWYCIĘSTWO JEST TUSH TUSH :P:P |
|
|
![]() |
|
aale stosunkowo dobrej, czy tylko dobrej?
![]() Moja połówka koścista i żylasta nie jest, jest w sam raz. Z tym Banderasem sie mi tak wypaliło tylko, nie mnie to oceniać, nie gustuję w chłopcach i "Prawdziwa męszczyzna", ta kwestia została powierzona Wam- Kobietom!!! ![]() ![]() upierdliwych uświadamiam, iż wszelkie pojawiające sie błędy ortograficzne zostały spowodowane celowo, dla uwydatnienia pewnych faktów. I jak to sie często słyszy " faktów autentycznych ":haha: Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
|
![]() |
|
aale stosunkowo dobrej, czy tylko dobrej?
![]() Moja połówka koścista i żylasta nie jest, jest w sam raz. Z tym Banderasem sie mi tak wypaliło tylko, nie mnie to oceniać, nie gustuję w chłopcach i "Prawdziwa męszczyzna", ta kwestia została powierzona Wam- Kobietom!!! ![]() ![]() upierdliwych uświadamiam, iż wszelkie pojawiające sie błędy ortograficzne zostały spowodowane celowo, dla uwydatnienia pewnych faktów. I jak to sie często słyszy " faktów autentycznych ":haha: Hej ![]() ![]() Ale mi się trafiło ![]() ![]() ![]() VICTORIA>>>>> ZWYCIĘSTWO JEST TUSH TUSH :P:P |
|
~~ | |
![]() |
|
z błędami nie chodziło o Ciebie.
CYTAT upierdliwych uświadamiam... Miałem nadzieję, że sie domyślisz , o co w tym biega ![]() ![]() Przestań ![]() ![]() Na Solinie byłem w ubiegłym roku, na dosyć długim spacerku, bo aż za tą "zatoczką", którą widać po prawej stronie od wejścia, przez lasek, na ławeczkę, tak więc widziałem całą zaporę od strony zbiornika ![]() ![]() Wracając jescze do tematu "inteligencji"-sprawiam tylko takie wrażenie ![]() ![]() Staram się również udowodnić, ze forum to nie tylko wyrażnie swoich negatywnych poglądów, przeważnie ostrej krytyki, cwaniactwa, czepiania się szczegółów i błędów(choć czasami są rażące)lecz również możliwość prowadzenia legalnej i kulturalnej konwersacji, bez wywyższania sie, okazywania swojej tzw. nadiinteligecji(chamstwa), co mialo miejsce nie tak dawno i tutaj ![]() ![]() Czy ktoś wyciągnie z tego jakieś wnioski? Szczerze wątpię. Znając tutejszą kulturę- zostaniemy pewnie wyśmiani, skrytykowani, podejrzewani ... Czy jestem Ci coś dłużny?Hmm, niech to na razie pozostanie moją słodką tajemnicą, choć za słodyczami nie przepadam ![]() |
|
|
|
![]() |
|
to na górze jest moje,Pisze "Witaj All_In_1 a po wysłaniu jest "~ no name"
Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
|
![]() |
|
normalnie wżarło Panią Izabellę?Nie wróciła z Soliny, wpadła do zbiornika i pożarły ją wielkie karpie, prawie metrowe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
~~ | |
![]() |
|
normalnie wżarło Panią Izabellę?Nie wróciła z Soliny, wpadła do zbiornika i pożarły ją wielkie karpie, prawie metrowe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak widzisz jeszcze żyje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
~~ | |
![]() |
|
Tak na marginesie to nadal szukamy mieszkania
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nie zalogowałam siem wcześniej. Za co z góry przepraszam. Pozdro
![]() VICTORIA>>>>> ZWYCIĘSTWO JEST TUSH TUSH :P:P |
|
|
![]() |
|
kurcze, pomysłów to ja mam tysiące na sekundę,jednak ten problem mnie przerasta - tłumacząc na język polski : "wyżej ch...ja nie podskoczy". Ten problem ma wielu moich znajomych, a nawet ktoś z rodziny, lipa :((. Studenci, uczniowie (ucznie
![]() Książki "żem" nie czytał, choć jestem "czytaty i pisaty", jakoś nie wpadła w moje ręce. Może i dobrze, bo pewnie chciałbym ją naprawić, za co studenci i "studęci" byliby mi wdzięczni być może ![]() Jak chcesz wpadać do wody, to proponuję basen w St Woli, bezpieczniej, płytko i zawsze jest jakiś ratownik ![]() Panowie wyginęli w XVIII wieku i tak im zostało ![]() Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
|
![]() |
|
:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha
POZDROWIENIA I MIŁEGO WEEKENDU ![]() ![]() VICTORIA>>>>> ZWYCIĘSTWO JEST TUSH TUSH :P:P |
|
~~ | |
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
http://www.ogloszenia.stalowemiasto.pl
Niestety ceny walą niezłe np. za wynajem jedna mądra woła 650 PLN. Paranoja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VICTORIA>>>>> ZWYCIĘSTWO JEST TUSH TUSH :P:P |
|
~~Maro | |
![]() |
|
Mam wrażenie szczególnie po otatniej Twojej wypowiedzi, że nikt za Tobą nie będzie tęsknił. Mam tylko taką prośbę: bądź tak dobra i wyjedź jak najszybciej. Może bez Ciebie nie będzie od razu lepiej ale napewno przyjemniej.
|
|
|
|
![]() |
|
sie Pani Izie cisnienie podnioslo.Dzieki za pozdrowienia
![]() Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
|
![]() |
|
Mam wrażenie szczególnie po otatniej Twojej wypowiedzi, że nikt za Tobą nie będzie tęsknił. Mam tylko taką prośbę: bądź tak dobra i wyjedź jak najszybciej. Może bez Ciebie nie będzie od razu lepiej ale napewno przyjemniej.
A tobie o soooo choziiiiiiiii???????? ![]() ![]() ![]() ![]() VICTORIA>>>>> ZWYCIĘSTWO JEST TUSH TUSH :P:P |
|
|
![]() |
|
sie Pani Izie cisnienie podnioslo.Dzieki za pozdrowienia
![]() Pozdrowienia dla Allanka Allinka??? Jesteś Allanek, fajny allanek hehehehe Jakiś zonwu się wtrąca w nasze sprawy a tu nie o to choziii. Słodkich senków życzę Tobie i twojej ukochanej:haha: Do następnego kliknięcia:haha: VICTORIA>>>>> ZWYCIĘSTWO JEST TUSH TUSH :P:P |
|
~~Maro | |
![]() |
|
Jesteś Iazbellko najbanalniej w świecie głupiutką i niedojrzałą istotą próbującą poprzez obrażanie innych zwrócić na siebie uwagę. Może to brak zainteresowania twoją osobą, może jakieś kompleksy wyniesione z dzieciństwa, chociaż osobiście sądzę, że w tym dzieciństwie ciągle jeszcze pozostajesz. Pozatym to nie jest tylko twoje prywatne forum, na twojej prywatnej stronie, więc także ja mam prawo tutaj się wypowiadać. A tak na marginesie: nie pasuje do kobiety szczególnie o tak pięknym imieniu, styl i słownictwo którym próbujesz się posługiwać. Chyba, że przez wulgaryzmy i obrażanie innych chcesz dodać sobie powagi, co niestety wydaje mi się próbą niezbyt udaną. Zyczę odrobinę refleksji nad sobą i miłego dnia.
|
|
|