|
|
|
wie ktos moze czy otwieraja jakas filie kolo Olympusa w stalowej. ponoc bedzie mozna robic magisterke np na filologii angielskiej. jesli cos ktos wie to plizzzz napiszcie. z gory dzieki
Zuza Bednarczyk |
|
|
|
|
Zuza Bednarczyk |
|
|
~~Anka | |
|
|
Nie wiem ale dobrze sie zastanów gdzie idziesz.
Ja bym odradzala takie uczelnie jak KUL czy Olimpus. Tam sie niczego nie nauczysz, pracy po tym nie znajdziesz - dzisiej trzeba być dobrym w jakiejś dzidzinie - chyba że chcesz bezwartościowy papier i wtopic kase. Przyklad: Na KUL kierunek ekonomia masz po 30 godzin: katolicka nauka społeczna, logika, historia filozofi, etyka, socjologia itp. a tylko 10 godzin ćwiczen z rachunkowości!!!!!!!!to nie żart!!! Z informatyki na pioerwszych zajeciach uczą ciebie jak włączyć komputer, a przez kolejne lata worda i excela (tego sie uczy w szkole podstawowej a nie na studiach) |
|
|
~~lol | |
|
|
przepraszam a myslisz ze tak jest tylko na Kulu czy Olympusie ?
kochanie tak jest wszedzie na kazdej uczelni tylko od ciebie zalezy czy sama bedziesz sie rozwijac w tym ci nikt nie pomoze a po za tym to nie mysl sobie ze konczac jakakolwiek uczlelnie ktos wezmie cie z otwartymi rekoma da kontrakt na pozadna sumke jak sama sie o to nie postarasz to nikt ci nic nie da chyba ze masz tatusia wysoko postawionego |
|
|
~~lol | |
|
|
ps. pozdrawiam tepe szczaly ;)
i pamietaj aniu kasiu czy jakos tam najlepiej jest nic nie robic tylko narzekac nic nie tracisz oby tak dalej - tak trzymac |
|
|
~~Edyta | |
|
|
A ty droga NAiu co konczylas? WSE? hahhaha . Niestety w Olympusie są wykladowcy z uczelni w Rzeszowie i Warszawy, Krakow, Lublin. KUL to typowa uczelnia katolicka(przykościelna) a kto chce zawsze cos ciekawego znajdzie i sie nauczy. A skoro masz ambicje na UJ hahha to dawaj malenka. Te uczelnie nie są złe a Olympus ma duzo ciekawych kierunkow. Zajrzysz zanim zaczniesz pisac glupoty.
|
|
|
~~ | |
|
|
zgadzam sie - KUL to shit totalny - IMHO juz lepszy jest wsiiz rzeszowski - maja przynajmniej sale komputerowe
KULawy |
|
|
~~Inka | |
|
|
lol !!!
NIe pisz że to bez znaczenia, bo jak ja płace za swoją kase to wymagam, i nie wszystko zależy tylko od ciebie samej |
|
|
~~ | |
|
|
KUL i Olimpus to nie są UCZELNIE tylko zarabiarnie, kropka.
|
|
|
~~*** | |
|
|
A WSE w Stalowej Woli?????????????????
|
|
|
~~@ | |
|
|
CYTAT Nie wiem ale dobrze sie zastanów gdzie idziesz. Ja bym odradzala takie uczelnie jak KUL czy Olimpus. Tam sie niczego nie nauczysz, pracy po tym nie znajdziesz - dzisiej trzeba być dobrym w jakiejś dzidzinie - chyba że chcesz bezwartościowy papier i wtopic kase. Przyklad: Na KUL kierunek ekonomia masz po 30 godzin: katolicka nauka społeczna, logika, historia filozofi, etyka, socjologia itp. a tylko 10 godzin ćwiczen z rachunkowości!!!!!!!!to nie żart!!! Z informatyki na pioerwszych zajeciach uczą ciebie jak włączyć komputer, a przez kolejne lata worda i excela (tego sie uczy w szkole podstawowej a nie na studiach) czy to coś złego przemyśleć kilka tematów "katolickich" a potem się zaczyna a jeśli idzie o info., to nie każdy przychodzi taki bystry "do komputera" i musi zacząć od początku, chyba lepiej od początku niżeli potem mieć podstawowe braki - prymusiku. Co skończyłeś? |
|
|