~~Morfeusz | |
|
|
W dniach 31 sierpnia i 1 i 2 września (weekend) prosze nie kupować na stacjach benzynowych paliwa w Stalowej Woli. Lepiej kupic jesli jest taka potrzeba to gdzies na obrzezach miasta. Spróbujmy zbijać kosmiczne ceny na stacjach paliw. Niech "zmowa cenowa " przestanie istniec w Naszym Mieście! Przeslij to dalej i powiadom wszystkich swoich znajomych. Powiedz o "weekendzie zbijania cen" ludziom z ktorymi na codzien sie spotykasz, z ktorymi pracujesz. Trzeba mowic o tym - wszystkim i wszedzie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Najpierw popracuj trochę nad pisownią, a później planuj spisek.
|
|
|
~~aga | |
|
|
Popieram Morfeusza. Ten, który nie używa żadnego nicka jest pewnie pracownikiem jakiejś stacji. Nie wiem, gdzie pisownia jest zła. Do tego bez podpisu: popracuj nad sobą.
|
|
|
|
|
|
srali muchy,garstka forumowiczów kombinuje jak koń pod górę-rozłóżcie kolczatki przed każdą stacją paliwową,może wtedy sie uda.Co my możemy biedne szaraki?Mimo wszystko jestem z Wami.
Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
~~ | |
|
|
nie kupujcie w te dni na stacji orlenu
|
|
|
~~xxx | |
|
|
To nie tylko Orlen, ale też BP,Lotos no i Mante w Nisku.Ceny mają horrendalne.Jestem za i podpisuję pod kolejnym pomysłem dwoma rękami.
|
|
|
~~ | |
|
|
Ja też!!
|
|
|
~~aczw | |
|
|
mialam zalac bak na weekend ale sie powstrzymam...
|
|
|
~~ | |
|
|
a ja pojade na bliska zatankowac za dwie dychy zeby nie dac zarobic dodatkowej zlotowki ukladowi paliwowemu!!!
|
|
|
~~marcos | |
|
|
Dolaczam sie do akcji.
|
|
|
~~Morfeusz | |
|
|
Kolega " ~ " rzeczywiście ma racje powinienem napisac troszke to inaczej. Zamiast "prosze nie kupować" powinno byc "nie kupujcie". Tu nie ma o co prosic, kazdy zrobi jak chce! Ale od dawna wiadomo, ze w "stadzie " razniej i wiecej mozna zdzialac
Powysylalem juz ta informacje na rozne "forum", na roznych stronach. Jak znacie jakies stalowowolskie stronki to wrzuccie ta informacje o "weekendzie zbijania cen". Moze jaks duszyczka jeszcze o tym nie wie Dzieki wszystkim za dobre wypowiedzi i za popieranie tego pomyslu ;) |
|
|
~~ | |
|
|
belkotujmy codziennie jedna wybrana stacje
|
|
|
|
|
|
pomysł jest ciekawy jak już pisałem,z całej siły jestem z Wami,może by na początek jakaś telewizja np "STELLA" albo "Diana".Jeżeli nic nie wskórają to może tvn albo Polsat?Nie jesteśmy żadną metropolią,miastem stołecznym,czy wojewódzkim,nie ma tu żadnych zabytków,nie ma centrum,a jakiś ćwierćinteligent będzie dyktował ceny paliw?Wszelkie stacje paliwowe znajdujące się ogólnie rzecz ujmując na tzw zadupiu mają niższe ceny niż w naszym "mieście".Ponadto koszty transportu nie grają roli,bo gdyby tak było sytuacja byłaby odwrotna,czyli na zadupiu wyższe ceny,że o południowej części kraju już nie wspomnę,bo np w Zakopanem 1 litr benzyny przekroczyłby chyba 10 złociszy
Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
~~ | |
|
|
co wy mówicie żadna televizja nie będzie namawiac aby nie kupowac paliwa.;/
|
|
|
|
|
|
CYTAT co wy mówicie żadna televizja nie będzie namawiac aby nie kupowac paliwa.;/ nie namawiać ,że nie kupować,a zainteresować,dlaczego cena paliwo byc taka wysoki,bo taki zainteresowanie na pewno pomóc temu temat i byc może obniżyc cena nasze paliwo. Myślę,że pozostali rozumieją albo przynajmniej rozumią ,co miałem na myśli pisząc poprzedni post Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
~~xxx | |
|
|
Mam ropniaka i wczoraj tankowałem w Nisku na Warchołach.To jest stacja Orlenu, jakież było moje zdziwienie gdy okazało się że cena wynosi 3,65 złoty za literek ropy. Powiem że benzynka też jest tańsza od tej ze Stalowej Woli.Nie wiem jak to się dzieje, że ta sama firma , odległość miast niewielka a ceny bardzo różne i bardzo konkurencyjne.Jestem mieszkańcem Niska i zapraszam na tankowanie do mojego grodu.A stalowiacy niech się zadławią swoją pazernością.
|
|
|
~~ | |
|
|
http://www.niezmowie.prv.pl/ PRZECZYTAJCIE !!!
|
|
|
~~ | |
|
|
tak tylko zanim przyjade to spale więcej niż zatankuje za te 200zł... nie ma róznicy na 5 gr co innego jak by było 20..
|
|
|
~~Morfeusz | |
|
|
Przypominam!!! to juz za kilka dni!!!
W dniach 31 sierpnia i 1 i 2 września (weekend) prosze nie kupować na stacjach benzynowych paliwa w Stalowej Woli. Lepiej kupic (jesli jest taka potrzeba) to gdzies na obrzezach miasta. Spróbujmy zbijać kosmiczne ceny na stacjach paliw. Niech "zmowa cenowa " przestanie istniec w Naszym Mieście! Powiadom wszystkich swoich znajomych. Powiedz o "weekendzie zbijania cen" ludziom z ktorymi na codzien sie spotykasz, z ktorymi pracujesz. Trzeba mowic o tym, wszystkim i wszedzie!!! Zróbmy coś wspolnie wreszcie!!! |
|
|
~~xyz | |
|
|
Fajnie, że coś się dzieje w tym temacie. Popieram.
|
|
|