|
|
|
Prowadzicie wlasna strone www? Bloga?
Dzialacie/nalezycie do jakiegos klubu? Pochwalcie sie, gdzie procz Stalowe.info mozna trafic na Wasz slad! Alfa Romeo .:. Lancia .:. /F/I/A/T/ .:. Maserati .:. Ferrari |
|
|
|
|
Alfa Romeo .:. Lancia .:. /F/I/A/T/ .:. Maserati .:. Ferrari |
|
|
|
|
ja to jestem raczej nieuchwytny
łatwiej mnie spotkac w realu nie szalej! ...moge usunąć Twój post! //moderator |
|
~~ | |
|
|
...dzikeuje Ci za potrzymanie dyskusji w tym watku
Chyba jako nie jedyny jestes nieuchwytny - reszta nawet nie ma czasu sie pochwalic co porabia w necie... chyba, ze sie wstydza...:zły: |
|
|
~~kobieta | |
|
|
no nie wiem czy wstydza..
ja np prowadze bloga, i jeszcze ostatnio bardzo intensywnie odwiedzam fora dla mam i przyszlych mam poza tym uwielbiam "dawac rady" roznym instytucjom i firmom - cos w stylu " zmiencie TO a bedzie lepiej" w sumie uwazam, ze doradztwo w niektorych sprawach byloby dla mnie idealnym zawodem (mąż potwierdza ;) ) a przypuszczam ze wiekszosc, znaczna wiekszosc to moznaby na gg spotkac ;P pozdrawiam |
|
|
~~ | |
|
|
mnie nie jest latwo spotkac w realu jak juz cos to w biedronce
|
|
|
~~kobieta | |
|
|
no ja chodze do biedronki na zakupy, bo blisko mam. a poza tym siedze przewaznie w domu, bo nie mam tu znajomych (pomijajac znajomych meza). a w realu.. zakupy, zakupy, na zakupach mozna mnie spotkac ;P
|
|
|
~~ | |
|
|
mnie można spotkać u mnie w domu lub na mieście
|
|
|
~~ | |
|
|
Mam własną stronę ze zdjęciami
http://nierzeczywisty.fotosik.pl/ oraz bloga (mam ich w sumie 4 ) http://romantyk.ownlog.com/ Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
popatrzalam na fotki i.. spotkalam ostatnio twoja siostre?? czyli ze cie prawie znam
|
|
|
|
|
no tak tylko ja w tym mieście wyglądam tak młodo i nie na swój wiek
Fire walk with Me |
|