~~Klika | |
|
|
Ten kolo " ~ " co czesto zabiera glos na forum i czepia sie wszystkich ortografii to jakis Miodek czy co ?? tylko ze wersja sportowo gejowska.
Kolo " ~ " czep sie misia i idz wypucuj se jaszczura!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
określ się
|
|
|
~~ | |
|
|
o kogo Ci
|
|
|
~~ | |
|
|
chodzi, bo
|
|
|
~~ | |
|
|
jest nas wielu
|
|
|
~~ | |
|
|
i
|
|
|
~~ | |
|
|
nie zniszczy
|
|
|
~~ | |
|
|
nas domestos
|
|
|
~~ | |
|
|
i pur
|
|
|
~~Andrzej | |
|
|
frajerka
|
|
|
~~kkk | |
|
|
OWNAGE :}
|
|
|
|
|
|
CYTAT określ się o kogo Ci chodzi, bo jest nas wielu i nie zniszczy nas domestos i pur to sie niby nazywa incognito,tacy są odważniejsi,idą lepiej,bo mają przydymiony "czip",chodzą na dużym wdechu i mają nowe części do naprawy kuchenki gazowej,bo stara jest chyba nieszczelna,czego objawy widać powyżej Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
~~Miodek | |
|
|
allin1 - NAUCZ SIĘ NAJPIERW POPRAWNIE PISAĆ A POTEM ZABIERAJ GŁOS.
|
|
|
~~xxx | |
|
|
Panie "Miodek" czy musisz wytykać wszystkim błędy.Grunt że tekst jest zrozumiały i wszyscy wiedzą o co chodzi.Nie przypieprzaj sie do wszystkiego bo sam nie jesteś nieomylny.A może ty jesteś jakiś szpieg lub agent pisowski.
|
|
|
|
|
|
CYTAT allin1 - NAUCZ SIĘ NAJPIERW POPRAWNIE PISAĆ A POTEM ZABIERAJ GŁOS. najpierw naucz się porządnie czytać a potem zapoznaj się z obsługą klawiatury swojego komputera.Koło Miodka to ty nawet nie siedziałeś,"polonisto",a literkę każdemu zdarzy sie zjeść. Błędy usunąłem ,łyso Ci?? Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
~~Miodek | |
|
|
Łyso... Nie. Nie jest mi łyso.
|
|
|
~~ | |
|
|
allin1 - po kropkach i przecinkach stawiamy spacje!
|
|
|
|
|
spokój chłopaki
|
|
|
|
|
|
to stawiajcie, tekst ma być jasny i zrozumiały a jego treść prosta i zwięzła, jak ci nie pasi to nie czytaj. Zrozumiałbym,
gdyby miedzy wyrazami nie było spacji, ale po i przed znakami interpunkcyjnymi? To nie jest pismo urzędowe, ja tu nie piszę referatów i przemówień dla Giertycha, tylko wyrażam swoje zdanie i myśli a w nich nie ma spacji, bo zajęłyby zbyt wiele miejsca. co, Golf cie przejechał , ten , co ma nowy "czip" i duży wydech i nowe części?? A ja jestem spox, nie narzekam ciśnienie w normie, na tiki nerwowe i skurcze mięśni w górnych partiach ciała nie narzekam, tak więc rączki przy sobie mam Ku Waszemu zadowoleniu od dzisiaj będą spacje Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|