~~avodia | |
|
|
Witam
mam pytanie: czy w stalowej woli jest lekarz dietetyk?? i czy ktoś ma jakiś namiar?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~cris | |
|
|
w czym moge pomoc?- dobrze kroczysz- bo to z pozywienia powstają wszystkie choroby ludzkie /Herodot V wiek p.n.e./ - wiecej na stronach -optymalnych ,czyli zywienie optymalne dra Kwasniewskiego, jako jedyna "instrukcja obslugi naszego organizmu"- zapraszam na wyszukiwarki.
|
|
|
~~mabel | |
|
|
na co ci diete rozpisac? masa, rzezba, sila? podaj wymiary i dokladniejsze dane.
|
|
|
~~Napol leon | |
|
|
mniej żryć dieta cud
|
|
|
~~avodia | |
|
|
zdrowa dieta dla osoby leczącej się z zaburzeń odżywiania (anoreksja)
|
|
|
~~Leon | |
|
|
W takim przypadku zalecam dużo jeść,...
|
|
|
~~wiaduktowy posiadacz | |
|
|
a wręcz wp-dalać! pozdrawiam tomka, z ktorym siedze w lawce w trzeciej klasie!
|
|
|
~~ | |
|
|
a ja michała !
|
|
|
~~ | |
|
|
Jest w Rzeszowie,prowadzi wizyty domowe, mieszka niedaleko Stalowej Woli http://www.pzn-m(...)ews.html - 11k - .Tu znajdziesz namiary na tą Panią.Pozdro
|
|
|
~~Gienek | |
|
|
Moja Zocha ,to powinna isc po porade do takiego lekarza.Teraz kiedy mi podniesli pensje,wieprzowinke mam codziennie na stole.
Robi mi golonki,schabowe,kielbaska z cebula zapiekana w piekarniku. Smaczne to wszystko a szczegolnie na sniadanka smalec topiony ze sloninki z boczkiem i cebula. Salcesonki kupuje prywatnie na rynku. Mowie wam, pycha. Nie wiem jak zahamowac to wszystko,bo widze,ze nie mieszcze sie w spodnie,ktore jeszcze nosilem przed trzema miesiacami.Lubie sobie po takiej uczcie wypic kieliszek wodki,rzadziej wina. Koledzy mowili,ze to pomaga w trwieniu. Zocha jest fajna,i nie chce jej urazic,z ta dieta.Ona przytyla wiecej niz ja i pomyslalem sobie,ze poradze sie na tym forum,jak podejsc do tej poniekad, delikatnej sprawy ? |
|
|