~~bej-be | |
|
|
"XX Mistrzostwa Polski Juniorów Karate Kyokushin Świnoujście 2009
W imprezie wzięło udział 208 zawodników z 78 ośrodków. Organizatorem zawodów była Świnoujska Akademia Karate Kyokushin. Sędzią głównym był shihan Andrzej Drewniak. Nasz klub reprezentował Jakub Orzechowski, który w bardzo dobrym stylu wywalczył tytuł Mistrza Polski w kategorii kumite full kontakt -75kg pokonując w finale (po dogrywce) obrońcę tytułu mistrzowskiego z ubiegłego roku Romiszewskiego Roberta z Warszawy. Mistrzostwa stały na bardzo wysokim poziomie, a kilku zawodników startujących w tych mistrzostwach jest już medalistami mistrzostw seniorów. Gratulujemy! Zapraszamy również do obejrzenia krótkiej relacji z zawodów w Teleekspresie. " A wszędzie tylko narzekania, że źle, ciężko i do d... Nawet wzmianki o tym nie było. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~bej-be | |
|
|
Wzmianki na portalach stalowowolskich nie było oczywiście, bo w tv ogólnopolskiej była.
Dodam, że Kuba jest zawodnikiem Bushido Stalowa Wola.Młody, bardzo utalentowany zawodnik. |
|
|
|
|
|
Było wczoraj na Sztafecie:
http://sztafeta.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1204:jakub-orzechowski-mistrzem-polski-w-karate-kyokushin&catid=95:inne-dyscypliny&Itemid=372 |
|
|
|
|
Wszystkich przepraszam za opóźnienia mieliśmy mały kłopot z serwerem:( i musieliśmy nadgonić
miejmy nadzieje, że to już się nie powtórzy i oczywiście zapraszamy do czytania naszego portalu Tak jak cała Stalowa Wola jesteśmy DUMNI Z NASZEGO WSPANIAŁEGO MISTRZA;) Ja - pierwsze słowo naszego języka, pierwsza nasza myśl, pierwszy obiekt miłości. |
|
~~bej-be | |
|
|
aga, jestes ze Sztafety? bo własnie wczoraj strona nie działała.
kutak- mamy jeszcze przynajmniej 2 portale w stalówce , w tym jeden to niniejszy, a jednak tu nic chodzi o to, że to jest pewnie mało chwytliwy temat, nie to co kradzieże rozboje pobicia wypadki konflikty to najczęściej powtarzające sie tytuły na stalowemiasto... dlaczego? |
|
|
~~bej-be | |
|
|
aga, aga, sorki, wiem już, że nie ze Sztafety, tylko stąd - ja sie opóxniam
teraz widze - artykuł jest! no! |
|
|
~~543 | |
|
|