~~monia | |
|
|
W dzisiejszej SZTAFECIE znaleźli sie chetni ale za słabi aby wywalczyć poselstwo. JANUSZ CISEK zapłacił nawet za sponsorowany artykuł w którym wychwala kim to on nie jest. Damian Marczak również ma chęć kandydować, yyyyy poraszka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~jaja sobie robicie | |
|
|
Wpisujcie powaznych kandydatów a nie "prasowych"!
|
|
|
~~ | |
|
|
w Rzymie koń został senatorem może Bladek zostanie u nas posłem
|
|
|
~~ | |
|
|
w Rzymie koń został senatorem może Bladek zostanie u nas posłemBardziej nadawłby się na "osła" przeciez on nie zna cyfr rzymskich i uchwałę ne XLIII zamiast czytać czterdzieści trzy czyta dosłownie ikseltrzy.Czy trzeba wiekszych kwalifikacji aby byc "starostą"?!?!!!!!!
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
Analizując scenę polityczną Stalowej Woli najpoważniejszym kandydatem jest były starosta Bronisław Tofil.Kompetencje,doswiadczenie i uczciwość.
|
|
|
~~ | |
|
|
z tym Tofilem to dajesz jaja
|
|
|
~~studentka | |
|
|
prof. Janusz Cisek? TAK! Na pewno nie przyniesie wstydu Stalowej Woli. Ogladalam kilka programow w tv z Jego udzialem i jestem pod wrazeniem. Ma klase.
|
|
|
~~vinci | |
|
|
Pan Cisek to oszust!! Jest w Platformie a popierał Kotulskiego, stanowisko w Warszawie dyrektora muzeum,dostał dzięki PiS-owi. TAKIEMU CZŁOWIEKOWI NIE MOŻNA WIERZYĆ!!! MA PIENIĄDZE TO POMYŚLAŁ SOBIE "HM... A MOZE ZOSTAĆ POSŁEM??" Janusz Cisek NIE NIE NIE
|
|
|
~~ | |
|
|
a ja dzięki PiSowi kupiłem sobie papier toaletowy nie wierzę żeny Cisek był w Platformie, widziałem że w TV chwalił Szczygło atego trudno chwalić
|
|
|
~~ | |
|
|
Dlaczego nikt nie wspomina ślęzaka. Co by mu nie zarzucacć to na pewno nie brak charyzmy. Ten Gość ma swoje zdanie i pomimi ze jest sam daje sobie radę z tą NEDZNą radą miasta
|
|
|