NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
KANDYDACI DO PARLAMENTU :-) SĄ PIERWSI ALE NIE NAJLEPSI,
~~monia
ff
Wysłany: 30 Sie 2007r. 10:21  
W dzisiejszej SZTAFECIE znaleźli sie chetni ale za słabi aby wywalczyć poselstwo. JANUSZ CISEK zapłacił nawet za sponsorowany artykuł w którym wychwala kim to on nie jest. Damian Marczak również ma chęć kandydować, yyyyy poraszka

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 30 Sie 2007r. 10:21  

~~jaja sobie robicie
ff
Wysłany: 31 Sie 2007r. 10:14  
Wpisujcie powaznych kandydatów a nie "prasowych"!

~~
ff
Wysłany: 1 Wrz 2007r. 00:03  
w Rzymie koń został senatorem może Bladek zostanie u nas posłemumiech

~~
ff
Wysłany: 1 Wrz 2007r. 10:06  
w Rzymie koń został senatorem może Bladek zostanie u nas posłemumiechBardziej nadawłby się na "osła" przeciez on nie zna cyfr rzymskich i uchwałę ne XLIII zamiast czytać czterdzieści trzy czyta dosłownie ikseltrzy.Czy trzeba wiekszych kwalifikacji aby byc "starostą"?!?!!!!!!

~~ktoś
ff
Wysłany: 1 Wrz 2007r. 10:09  
Analizując scenę polityczną Stalowej Woli najpoważniejszym kandydatem jest były starosta Bronisław Tofil.Kompetencje,doswiadczenie i uczciwość.

~~
ff
Wysłany: 1 Wrz 2007r. 21:05  
z tym Tofilem to dajesz jajaumiech

~~studentka
ff
Wysłany: 2 Wrz 2007r. 05:16  
prof. Janusz Cisek? TAK! Na pewno nie przyniesie wstydu Stalowej Woli. Ogladalam kilka programow w tv z Jego udzialem i jestem pod wrazeniem. Ma klase.

~~vinci
ff
Wysłany: 2 Wrz 2007r. 07:52  
Pan Cisek to oszust!! Jest w Platformie a popierał Kotulskiego, stanowisko w Warszawie dyrektora muzeum,dostał dzięki PiS-owi. TAKIEMU CZŁOWIEKOWI NIE MOŻNA WIERZYĆ!!! MA PIENIĄDZE TO POMYŚLAŁ SOBIE "HM... A MOZE ZOSTAĆ POSŁEM??" Janusz Cisek NIE NIE NIE

~~
ff
Wysłany: 2 Wrz 2007r. 08:42  
a ja dzięki PiSowi kupiłem sobie papier toaletowyumiech nie wierzę żeny Cisek był w Platformie, widziałem że w TV chwalił Szczygło atego trudno chwalićumiech

~~
ff
Wysłany: 2 Wrz 2007r. 22:18  
Dlaczego nikt nie wspomina ślęzaka. Co by mu nie zarzucacć to na pewno nie brak charyzmy. Ten Gość ma swoje zdanie i pomimi ze jest sam daje sobie radę z tą NEDZNą radą miasta

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »