~~Sami | |
|
|
Czy wlascicielowi pizzeri Rustica nie zalezy na klientach??? Juz mialem dwie sytuacje gdzie pracownik poprostu olał klienta.
Po czekaniu 90 minut na dowóz wykonalem telefon i kierowca stwierdzil ze nie mogl znalesc ulicy KEN !!! odmowil dowozu ponownie... niestety tak trafilo ze w biurze mam 9 osob i wlasciciel wlasnie stracil 9 klientow przy jednym zamowieniu!!! w ósemce problemow nigdy nie mialem i teraz tylko od nich bede zamawial.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~rambo | |
|
|
i slusznie w osemce nie ma takich problemow a pizza jest super
|
|
|
~~ | |
|
|
Trzeba bylo zadzwonic do szefa nie do pizzerii i sprawe zalatwic
|
|
|
~~ | |
|
|
po co dzwonic, klient nasz pan
|
|
|
~~oka | |
|
|
Trzebab bylo zadzwonic do "Rustica I" stamtad napewno by ci przywiezli bez problemow.
|
|
|
~~ | |
|
|
Też czekałam na pizze głodna jak wilk przez godzinę!Ale w końcu po moim telefonie i wytłumaczeniu jak dojechac do mojego bloku,pizzę mi dowieziono,przeproszono.Ale pracownik pizzerni powinien podszkolić się trochę z planu miasta!
|
|
|
~~ | |
|
|
jak nie wiedza gdzie jest jaka ulica to niech sobie gpsa kupia albo taksowkarza wynajma do rozwozenia, jakbys mieszkal w wiekszym miescie to by Ci 2 dni przywozili
|
|
|
~~esek | |
|
|
A ja polecam Veronę. Moim zdaniem najlepsza pizza w Stalowej i dowożą zawsze i wszędzie bez problemu.
|
|
|
~~latające kombinerki | |
|
|
A ja polecam Veronę. Moim zdaniem najlepsza pizza w Stalowej i dowożą zawsze i wszędzie bez problemu.
wole juz diablo. |
|
|
~~Stalówek | |
|
|
ostatnio zamawialem w osemce i na koncu spytalem sie ile trzeba czekac a pani mowi ze do 40 minut.ok.minela godzina,dzwonie a pani mowi ze to nie ona zamawiala i ze musi sprawdzic i pochwili mowi ze nagle taki ruch sie zrobil ze dojazd sie wydluzy i spytalem sie TO ILE JESZCZE MUSZE CZEKAC?a pani mi mowi he he jeszcze ponad godzine i spytalem sie czy ta pizza jest wogole zrobiona i zgadnijcie czy byla?podziekowalem...
|
|
|
~~kaczucha | |
|
|
mi pizze z osemki przywiezli z wlosami ! nigdy wiecej ;/
|
|
|
~~ | |
|
|
mi pizze z osemki przywiezli z wlosami ! nigdy wiecej ;/
Najlepsze są Diablo i Avanti. Reszta to paść. |
|
|
~~mandaryna | |
|
|
ja w iagu m ca zamawialam 2 razy pizze z rustici i 2 razy czekalqm ponad godzine ostatnio to ich zjechalam bo powini byli uprzedzic ze dluzej im zejdzie.
|
|
|
|
|
kuźwa miałem założyc podobny temat.
w Sobote zamówiłem lasagne i dostałem ja po 2 godzinach!! Wczoraj jak zgłodniałem pomyslałem sobie dobra daje im ostatnią szanse, zamówilem pizze i dostałem ja po 1.5 godziny. No to jest poprostu śmeiszne :/ |
|
|
~~ | |
|
|
quatro tam sobie zamow jak nie wyrabia sie kierowca to wlasciciel dowozi sam widzialem zamawiam tam juz od dluzszego czasu
|
|
|
|
|
a mają swoje www?
|
|
|
|
|
|
http://www.rustica2.ipr.pl/
@g@ |
|
~~Quattro | |
|
|
http://www.quattro.go3.pl/
|
|
|
~~italiano | |
|
|
Co za bzdury piszecie ósemka to dziadostwo w Stalowej liczy sie tylko Rustica i Joker.
|
|
|
~~RYCHU | |
|
|
Jak nie chce sie wam czekac to ruszcie swoje 4 litery a nie narzekacie POLACY RODACY tylko narzekac
|
|
|
~~gusto | |
|
|
Co za bzdury piszecie ósemka to dziadostwo w Stalowej liczy sie tylko Rustica i Joker.
to zależy jaką pizzę i lokal się lubi. |
|
|
~~ocz | |
|
|
jak tak dlugo czekacie , na te dziwne makaroniarskie placki-otworze wam polskie jedzonko z dostawa w 15 min- NIEBAWEM!!!
|
|
|
~~poseł B. | |
|
|
Najlepsze pizze to majom w biedronce
|
|
|
~~ | |
|