|
|
|
RUSTICA 2 to pizzeria na 2 z minusem
przy zamawianiu pizzy i na stronie internetowej nie informują że za dowóz się płaci, również "sosy"(tego nie można na zwać sosem to ketchup z wodą, poprostu świństwo)są płatne a w pizzy szkolnej szynkę to trzeba szukać a cebuli tona i co to jest za promocja poprostu kicha ostatnia pizza w Rustice |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nobula której ty jesteś właścicielem pizzerii? że tak najeżdzasz
głąbie ja od 3 lat kupuje tam i nigdy nie miałem takich problemów,idz się wyżalić mamusi |
|
|
|
|
A ja polecam pizze z Resetu jak dla mnie najlepsza Reset Reset i jeszcze raz Reset
Nic na siłę, wszystko młotkiem. |
|
|
|
|
Rustica II
Sos czosnkowy to nie sos czosnkowy - biała nieco gęsta ciecz bez smaku czosnku. W tym sosie to tylko w nazwie czosnek występuje. Pizza ok ale sosy powinni wymienić. PIKLOP |
|
|
|
|
//moderowano - nie piszemy z caps lockiem !!! posty nie będą znikać jeśli nie będą pisane dużą czcionką - anulka
|
|
|
|
|
Ja zrezygnowawszy po na prawdę wielu latach z rustici zawędrowałem do diablo. Jadam tam tylko jedną pizze, za to jest chyba najlepsza na świecie. Zawsze jak tylko mamy ochotę to do diablo, pizza smakosza + ananas, bez żadnych sosów - taka jest dobra. Polecam każdemu komu się przejadły pizze. No i ciasto pycha. Nie wiem w czym oni je tam wypiekają ani w jaki sposób wyrabiaja ale jest po prostu nieziemskie. Innych pizzy tam nie jadłem więc się nawet nie wypowiadam. Ta za to bije wszystkie na głowę.
|
|
|
|
|
Wlasnie zjadlam danie chinskie z woka. czekalam jakies 50 min. Kiedys bylo lepsze.
A co do pizzy to reset i diablo!! |
|
|
|
|
Pizza w Rustice jest bardzo dobra, nie poleca, TELEPIZZY wczoraj byłem to wogóle nie czułem smaku, a ciasto mają chyba odmrażane, gościu wnosił jakieś skrzynki do kuchni, a podanie sosu to tragedia ! podają w saszetkach, człowiek się brudzi przy okazji. Wogóle to nie ma smaku pizzy, od razu jak wchodzi się do pizzeri to powinno się czuć zapach pizzy, cista, a tam nic i krzesła są do kitu, twarde
|
|
|
|
|
nie czuć coasta bo oni ciasta nie robią tylko przywoża gotowe z centrali. Telepizza to pic na wodę.
|
|
|
|
|
Co do resetu to nie zgadzam się..
Dla mnie to nie jest pizza tam tylko dosłownie chlapa, ciasto jakby odmrażane woda sie z niego leje.. łe :) |
|
|
|
|
Ja lubię pizze z werony,jest naprawdę smaczna i sos czosnkowy mają super .polecam z salami lub kabanosem szkolna też ok,a sosu pomidorowego nie lubię więc nie wiem jaki jest!!!
|
|
|
|
|
Zdecydowanie najlepsza pizza w mieście - w Rustica. Tylko te podwyżki cen ostatnio ( o 3 złote ) to już przesada. tak drodzy państwo traci się właśnie klientów. Pzdr
|
|
|
|
|
A co powiecie na Da grasso? Moim zdaniem maja dobra pizze i bardzo smaczne sosy jadam od lat i caly czas smakuje dobrze
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
Dołączył: 26 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja też dołączam do fanów pizzy z Diablo (pikantna z sosem pikantnym- "piekło" w gębie ), Rusticy II, Verony (Co do Verony, to kiedyś mi tam pizze nie smakowały, bo wydawały mi się bardzo tłuste, ale jak ostatnio zamówiłam stamtąd pizze, to była pychaśna).
W Awanti też kiedyś były dobre pizze, nie wiem jak jest teraz. Co do pizzy z Biesiadowej, to mi za bardzo nie smakuje. Jest duża- to fakt i w miarę tania, ale w smaku (jak dla mnie) nijaka. Nie polecam natomiast: TelePizzy ze względu na smak i cenę. Polecam ich, bo ich znam i uważam, że są świetni: www.piksarstudio.pl |
|
|
|
|
Jeśli chodzi o Rustice to fakt, maja bardzo dobrą pizze, ciasto w porządku, składniki ok, sosy: Pomidorowy faktycznie jest do bani, wodnisty, kwaśny i bez smaku... inaczej jest z czosnkowym, fakt jest dosyć rzadki ale smaczny no i ta oliwka robi dobrą robotę
No i niestety prawdą jest że do tanich pizza nie należy, no i można łatwo się naciąć. Płaci się za sosy i dostawe czyli cena zamówienia wzrasta o 2 zł . Zresztą zauważyłem że inne pizzerie robią podobnie taki chwyt reklamowym. Transport gratis ale np. w Veronie płaci się za pudełko na czymś musi się zwrócić Ogólnie pan Piekarz powinien się tym zająć gdyż konkurencja na rynku "placków" jest spora. Jeśli chodzi o Diablo to korzystajcie póki możecie. we wrześniu pizzeria zostanie zamknięta :( NON SERVIAM |
|
|
|
|
ja lubie pizze z telepizzy,maja bardzo przystepne ceny.w rustice kiedys byla pyszna pizza,teraz brak slow..co do innych nie wypowiadam sie bo nigdzie indziej dawno nie jadlem zawsze chodze na browar,bo szczerze zjesc wole w domu jedzenie przygotowane przez siebie nawet pizze;)
|
|
Dołączył: 26 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Jeśli chodzi o Diablo to korzystajcie póki możecie. we wrześniu pizzeria zostanie zamknięta :( Oj. A dlaczego? Polecam ich, bo ich znam i uważam, że są świetni: www.piksarstudio.pl |
|
|
|
|
Jak to dlaczego?! Konkurencja
|
|
|
|
|
CYTAT Jeśli chodzi o Diablo to korzystajcie póki możecie. we wrześniu pizzeria zostanie zamknięta :( Tyaa z pewnoscia kazdy sie rzuci na Diablo zeby korzystac przed zmaknieciem ile sil, skoro zostaje zamknieta to chyba jasne ze ludzie nie pragną pizzy z Diablo i informacja o zmaknieciu mało kogo poruszy |
|
|
|
|
mam nadzieję że telepizza się utrzyma , bo smak to kwestia gustu i nie każdemu musi smakować ( mi smakuje ) a chodzi o możliwość wyboru ! Jestem pewien że wielu by nie smakowała np. pizza hut ale czy to oznacza że jest niedobra
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
Polecam Rustice, jedyna pizza która mi tam smakuje
|
|
|
|
|
Również polecam Rustice - na Okulickiego oczywiście
|
|
|
|
|
Jak zwykle muszą popracować nad poziomem obsługi klienta. Dla mnie od tego powinni zaczynać otwierając nowy lokal.
|
|