NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Janusz Cisek? TAK!,
~~studentka
ff
Wysłany: 2 Wrz 2007r. 05:15  
prof. Janusz Cisek? TAK! Na pewno nie przyniesie wstydu Stalowej Woli. Ogladalam kilka programow w tv z Jego udzialem i jestem pod wrazeniem. Ma klase.

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 2 Wrz 2007r. 05:15  

~~
ff
Wysłany: 2 Wrz 2007r. 07:32  
Januszowi Ciskowi mowimy zdecydowane NIE!

~~
ff
Wysłany: 2 Wrz 2007r. 07:52  
Pan Cisek to oszust!! Jest w Platformie a popierał Kotulskiego, stanowisko w Warszawie dyrektora muzeum,dostał dzięki PiS-owi. TAKIEMU CZŁOWIEKOWI NIE MOŻNA WIERZYĆ!!! MA PIENIĄDZE TO POMYŚLAŁ SOBIE "HM... A MOZE ZOSTAĆ POSŁEM??" Janusz Cisek NIE NIE NIE

~~Michał
ff
Wysłany: 2 Wrz 2007r. 23:58  
na miejscu Ciska tego kolesia co nazwał go oszustem podał bym do sądu i by się skonczyły obrazliwe komentarze. Wielka mi zbrodnia być w jakieś partii i popierać kogoś innego. kogo miał porzeć Zarzecznego?? Widziałem Ciska w różnych telewizjach ostatnio -sensowny facet. I chyba inni mu zazdroszczą że robi kariere w Warszawie, że występuje w TVP, w TVN. Platworma w Stalowej nie istnieje. Towarzystwo wzajemnej adoracji. Nikt w Warszawie stalowowolskiej platformy nie traktuje poważnie no bo niby z jakiego powodu? Szlęzak wstawił swojego Marczaka na szefa i myślą że Szlęzaka posłem zrobiąumiech. Prawda jest taka że żadna partia Szlęzaka nie chce na swoich listach. Po tym co zrobił w Stalowej nikt go niechce. No może czerwoni by przystali na niego wkońcu skumał się z nimi. Bronek Tofil by mu z wdzięczności jakieś 6 miejsce na liście odstąpił (wkońcu dzięki niemu był starostą i teraz "wygrał" konkurs na prezesa ZBM umiech. A Marczak szef platwormy to niezłe żartyumiech.

~~rozsadny
ff
Wysłany: 3 Wrz 2007r. 03:39  
To jest wlasnie problem Stalowej Woli - od lat te same darmozjady, ktore nosa poza Stalowa nie wychyla...a jak pojawi sie na horyzoncie rozsadny czlowiek, to go opluja...
Popieram Janusza Ciska. Dla mnie to jedna z nielicznych kandydatur, ktore warto poprzec i sie tego nie wstydzic. To kompletny polityk: doswiadczenie, wiedza, klasa, etc.
Trzymam kciuki!

PS. Prosze nie obrzucajcie kogos absurdalnymi oskarzeniami jezeli nie bardzo wiecie o czym mowicie. Argumenty za to mile widziane.

~~opi
ff
Wysłany: 3 Wrz 2007r. 08:19  
a kto wystawi pana janusza??

~~hans
ff
Wysłany: 4 Wrz 2007r. 21:23  
Janusz Cisek to profesor uniwersytecki, czlowiek z doswiadczeniem i wielka klasa. mysle ze o takiego kandydata bedzie zabiegac pis badz platforma tylko czy nasze "mozgi" lokalne wykorzystaja ta kandydature i czy pan profesor jest w ogole zainteresowany pelnic tak skompromitowana funkcje? jesli wystartuje to napewno ma glos moj oraz mojej zony!

~~
ff
Wysłany: 4 Wrz 2007r. 22:04  
Pan profesor Cisek moim zdaniem się skompromitował - mówiąc przed wyborami samorządowymi, że Stalowa Wola będzię mieć przywódcę charyzmatycznego niczym Piłsudski. Wiecie o kogo chodziło? O Janusza Kotulskiego! Buahahahahaha!!!!!

~~mieszkaniec
ff
Wysłany: 4 Wrz 2007r. 22:09  
Chetnie oddam glos na takiego kandydata. Tylko czy oni Go wogole wystawia?

~~:D
ff
Wysłany: 4 Wrz 2007r. 22:14  
Czy to znaczy, ze Kotulski nie ma charyzmy czy charyzmy nie mial Pilsudski?
Poza tym kampania wyborcza rzadzi sie swoimi prawami i kazdy rozsadny czlowiek o tym wie. Pozdrawiam.

~~Edzio
ff
Wysłany: 4 Wrz 2007r. 23:07  
Wiecie dlaczego Szlęzaka nie chcą na listach? Z tego samego powodu, dla którego ksiądz z prawdziwego powołania dostaje parafię w pipidówie na zadupiu a nie w Warszawie napszykłat. Szlęzak jakby miał poparcie popapranej Bez-Rady Miejskiej zrobiłby o wiele więcej. No ale jaką mamy radę, każdy widzi... osobiście znam dwóch radnych stosunkowo dobrze. Jeden umie głośno klaskać na zebraniach związkowych, drugi nic nie umie poza organizacją imprez plenerowych typu ogniska z kiełbaskami i browcem. Jeżeli ta dwójka jest wykładnią pozostałych (których zaznaczam nie znam), to na pewno lepiej już było...

~~hr Henryk
ff
Wysłany: 5 Wrz 2007r. 15:10  
A kto go wystawi na posła? PiS ,Platforma cz LiD?
Bardzo jestem ciekawy...W koncu taka nietuzinkowa postać...to chyba wszytskie parte będą Go chciały mieć...Zobaczymy..

~~hr Henryk
ff
Wysłany: 5 Wrz 2007r. 15:10  
A kto go wystawi na posła? PiS ,Platforma cz LiD?
Bardzo jestem ciekawy...W koncu taka nietuzinkowa postać...to chyba wszytskie parte będą Go chciały mieć...Zobaczymy..

~~;-)
ff
Wysłany: 6 Wrz 2007r. 13:59  
Pewnie LiS ?!

~~skathach
ff
Wysłany: 6 Wrz 2007r. 15:59  
http://monitorpolski.com/komentarze/StalowaWola/JakRozwalicPEC-1.html

~~trelemorele
ff
Wysłany: 6 Wrz 2007r. 17:49  
do ~skathach

...i co w zwiazku z tym?

~~karol
ff
Wysłany: 6 Wrz 2007r. 23:43  
zaczynam sie zastanawiac o co wam wszystkim chodzi i do czego zmierzacie? jest kandydat ktory wkoncu prezentuje przyzwoity poziom, wyksztalcony, dojrzaly, rozsadny i do tego potrafiacy sie zachowac - wam nie pasuje. skoro nie cisek to dajcie konkretne argumenty dlaczego nie ? i dajcie ewentualnie swoje kandydatury ktore sa wstanie chociazby zrownac sie z ciskiem

~~vinci
ff
Wysłany: 7 Wrz 2007r. 06:16  
ZAPOMINACIE O AFERACH Z JEGO UDZIAŁEM ! TO NIE JEST CZYSTY KANDYDAT !! START W WYBORACH TRAKTUJE JAKO KOLEJNY DOROBEK, DRUGA SPRAWA NIE MIESZKA W STALOWEJ WOLI BEDZIE MIAŁ W "D" TO CO TU SIE DZIEJE TAK SAMO JAK DO TEJ PORY, JEDYNĄ JEGĄ WIEDZĄ JEST TO ŻE KOTULSKI TO WSPANIAŁY CZŁOWIEK.

~~vinci
ff
Wysłany: 7 Wrz 2007r. 06:18  
JEGO* /poprawka/

~~narzekanie i narzekanie
ff
Wysłany: 7 Wrz 2007r. 10:16  
Słuchajcie: on jeszcze nie ogłosił nawet startu a juz są jakies spekulacje?! może wogóle nie wystartuje a juz niektórzy narzekaja jaki on nie jest i wogóle? skąd wy macie wszyscy takie informacje?? weście się za robotę w pracy a nie piszcie bzdur.

~~wyborca
ff
Wysłany: 8 Wrz 2007r. 03:09  
mam nadzieje, ze wystartuje.

moj glos ma, bo na rozsadnych i madrych ludzi zawsze oddam swoj glos.

~~
ff
Wysłany: 8 Wrz 2007r. 09:59  
Wreszcie nowa twarz, mam nadzieje że wystartuje i mu się powiedzie. Chociaż nie wierze żeby znów stara, etatowa gwardia wyborcza (sagatowska, tofil,tofilski i inni) nie wystartowali. Znów sagatowska bedzie przekonywać że kocha ludzi
itd.... Głosy się rozbiją i będzie jak zawsze.

~~StAlOwIaK
ff
Wysłany: 13 Gru 2007r. 18:06  
PROFESOR JANUSZ CISEK TO WIELKI STALOWOWOLANIN ZNANY NA CAŁYM ŚWIECIE.JEDEN Z NAJLEPRZYCH POLSKICH HISTORYKÓW POSIADAJĄCY OGROMNĄ WIEDZE.
A STALOWOLANIE NIEPOTRAFIĄ GO DOCENIĆ.TYLE ZNAKOMITYCH DZIEŁ NAPISAŁ

~~
ff
Wysłany: 14 Gru 2007r. 09:39  
PROFESOR JANUSZ CISEK TO WIELKI STALOWOWOLANIN ZNANY NA CAŁYM ŚWIECIE.JEDEN Z NAJLEPRZYCH POLSKICH HISTORYKÓW POSIADAJĄCY OGROMNĄ WIEDZE.
A STALOWOLANIE NIEPOTRAFIĄ GO DOCENIĆ.TYLE ZNAKOMITYCH DZIEŁ NAPISAŁ Nie ma w tym stwierdzeniu kryptoreklamy? Nie jest to znowu ta ka wielka postać, której należałoby stawiać pomniki! Był chwilę wiceprezydentem i musiał odejść bo się nie nadawał na to stanowisko. Dla mnie jeżeli jest wielki to wszędzie go znajdą a czy Stalowej przysporzy sławy tego juz nie jestem pewien! Każdy naukowiec musi pomnażać swój dorobek bo w przeciwnym razie wypadnie z obiegu.

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »