|
|
|
Ok. 8 rano, na bardzo ostrym zakręcie między Rzeczycą Okrągłą a Dąbrową Rzeczycką doszło do zderzenia cinqucento z busem. Najprawdopodobniej przyczyną wypadku był manewr wyprzedzania przez buda. Do tego prędkość i zła pogoda. Kierowce fiata, kobietę, zabrano w bardzo ciężkim stanie do szpitala. Ponoć długo Ją reanimowali w erce. Strażacy aby Ją wydostać z samochodu musieli go rozciąć. Mam nadzieje że kobieta przezyje.
Ten zakręt jest naprawdę niebezpieczny, jest ostry, zaraz za nim jest mostek, jeżdżę tą trasą parę razy dziennie i wiem że naprawdę tam jest bardzo niebezpiecznie, sam byłem parę miesięcy temu światkiem wypadku w tamtym miejscu. www.upadle.pl |
|
|
|
|
www.upadle.pl |
|
|
|
|
Kobieta zmarła [*]
www.upadle.pl |
|
~~ewelina | |
|
|
bezmyslny kierowca, zeby wyprzedzac na trzeciego i to jeszcze w taka pogode, porazka. Kobieta zmarła i ciekawe kto teraz za to bedzie odpowiedzialny
|
|
|
|
|
|
Kierowca busa ...
Na tej drodze, często widać takie manewry, szczególnie przez busy. [*] www.upadle.pl |
|
~~latające kombinerki | |
|
|
no i to wszystko przez kierowce busa któremu zapewne śpieszyło sie na przystanek zeby wyprzedzić PKS i zabrać mu klijentele...
|
|
|
|
|
|
to nie byl bus tylko autobus, ktory (podobno) przewozil pracownikow.
www.twoj.systempartnerski.pl |
|
|
|
|
to nie byl bus tylko autobus, ktory (podobno) przewozil pracownikow.
www.twoj.systempartnerski.pl |
|