~~Wtrącę | |
|
|
Witam
Pytałem ostatnio przy okazji innego wątku ale jakoś nikt się nie wypowiedział... Czyżby nikt nie miał od nich internetu? Jak ktoś coś wie o tej firmie albo raczej ich usłudze to niech coś powie bo niechciałbym się wpakować w... Warto instalować pilicką? jak to chodzi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Wez sobie lepiej jakies WiFi ktorego pelno w Stalowce i okolicach... chodzi ekstra. Szczególnie w soboty wieczorem ))))))))
|
|
|
~~Razdwatrzy | |
|
|
Ja tam nie mam łącza z pilickiej... i nawet nie znam nikogo kto by miał taki wynalazek. Czy oni sprzedają internet ? Chyba tylko przez modem (telefon).
|
|
|
~~vvt | |
|
|
MTM nawet teraz niezle hula ,
polecam |
|
|
~~ | |
|
|
wszystko tylko nie MTM, do jednego ap i nadajnika maja 200% wiecej osob niz powinno być...
|
|
|
~~ | |
|
|
MTM nawet teraz niezle hula ,
polecam Koles nie pyta o MTM tylko o Pilicką jak widzisz zapewne... |
|
|
~~ | |
|
|
"Idz do BOK mieszczącego się w Mostostalu i sprawdź sobie sam..."
No jakosci łącza to w BOK raczej nie sprawdzi... trzeba sie opierac na opiniach ludzi którzy to juz mają... bo w BOK to wiadomo ze wszystko pieknie ladnie... |
|
|
~~ | |
|
|
...no to się gościu dowiedział... ))
|
|
|
|
|
|
Mam 512 z MNI Telecom - dawna Pilicka i uważam, że nie lepszego łącza. Stały adres IP, dobra cena, a co najważniejsze nie oszukują na przepustowości...
|
|
~~ | |
|
|
Idz do BOK mieszczącego się w Mostostalu i sprawdź sobie sam...
to jest stanowisko z którego mozna korzystac,, dziala na zupełnie innych zasadac niż łacza które podłaczają.. ma znajomy net od nich i sobie chwali,, wiec lepiej popytac ludzi a nie pisac że cos jest zle... równie dobrze można powiedziec że mtm, interblok, diana, covernet, neostarada itd to badziew - jak sie tego nie ma.. |
|
|