~~zadowlony ! | |
|
|
Pierwszy suksce akcji zmowie nie ! Paliwo na lotosie 95 jest po 4,43 jak ktos ma karte lotosu to nakuje za 4,39 ! brawo chlopaki tak dalej !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
5 gorszy to sukces ? 50 to tak.
|
|
|
~~ | |
|
|
"`" to jest sukces drugi tydzień i druga obiżka jak narazie na godzinę 15:00 LOTOS ma cene 4,43 a STATOIL 4,49 !!
|
|
|
~~mka | |
|
|
CYTAT 5 gorszy to sukces ? 50 to tak. sam zrob 50 - to bedziemy Ciebie wychwalac. narazie sie cieszymy z 5 |
|
|
~~latające kombinerki | |
|
|
jedna jaskółka wiosny nie czyni.
ale i tak dobrze ze coś wkońcu ruszylo. zobaczymy jak dalej to wszystko pójdzie. |
|
|
~~:D:D:D:D | |
|
|
dobry zart!
|
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Zmowa cenowa nadal dziala. W sobote gaz w Stalowej 2.25 a w trasie na Radom po 2.05 do 2.14
|
|
|
~~Ja | |
|
|
Heh , w sobotę jechałem sobie do Rzeszowa.
Na wylotówce ze Stalowej na BP gaz kosztował 2,33 za litr. Przed Rzeszowem na stacji BP cena litra to 2,17. Krótko mówiąc .... nie, nic nie powiem i nie napiszę :boksuj: |
|
|
~~Radoslaw | |
|
|
Statoil ma najdrozsze paliwo w miescie !!!
Kiedy jestem zmuszony tam tankowac,zawsze im to potarzam. Zdzieraja rowno....wstyd !!!!:boksuj: |
|
|
~~Plawiak | |
|
|
W naszym miescie wlasciciele stacji chca sie szybko dorobic.:zły:
Ogolic klienta ile sie da. Zapominaja,ze to dzieki nam moga egzystowac. |
|
|
~~gęś | |
|
|
http://www.gdzie-taniej.pl/ czego nie ma tam stacji lpg w Rozwadowie na sandomierskiej tam tankuje i jest najtaniej nie wiem jak jest na Brandwicy ale pomiedzy niskiem a Rozwadowem zazwyczaj jest tam najtanszy gaz
|
|
|