~~ala | |
|
|
Dziękuję Panu Radnemu za NIEodpisanie na maila. Mimo zapewnień jednak nie doczekałam się odpowiedzi. Oczywiście po tak długim czasie na odpisanie nie liczę, ale po co robić coś na pokaz i pisać wszędzie, że odpowiada się na każdego maila. Bo będą wybory? Żenujące.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam. Może napisze Pani, o którego Radnego Pani chodzi? Ja mam świadomość, że nie odpisałem na jednego maila w sprawie zniżek w ZMKS dla osób niepełnosprawnych. A powód jest dość życiowy - utraciłem swój system operacyjny na komputerze wraz z wszystkimi danymi. Jeżeli jest Pani tą osobą ( lub każdy inny, kto ten post czyta) to proszę o ponowne przesłanie adresu e-mail- chętnie udzielę odpowiedzi.
pozdrawiam Lucjusz Lucjusz Nadbereżny |
|
~~ | |
|
|
Dokładnie chodzi o Pana, ale zupełnie nie chodzi o zniżki na bilet. Prawdę mówiąc innej odpowiedzi się nie spodziewałam. Mimo obietnic dawanych nie tylko na swojej stronie nie można doczekać się odpowiedzi. Zarówno przez Pańską stronę jak i przez stronę Urzędu Miasta. Ale cóż. Takie życie. Dziękuję i pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
weź się kobieto uspokój bo złość piękności szkodzi. nie odpisanie na jakiegoś maila gdy na skrzynkę przychodzi czasem i po 20 maili każdemu może się zdarzyć. ja w pracy muszę odbierać po kilkanaście maili i nie zawsze wszystko ogarniam, a nawet jeśli pan radny miał na skrzynce tylko twojego maila i nie odpisał to jeszcze nie jest powód żeby tak ryja piłować więc odpuść sobie tą krzykaczą retorykę
|
|
~~wyborca | |
|
|
Człowieku, pomyśl, zanim napiszesz podobną głupotę. Przecież wyraźnie pisze o co chodzi. Ani Radny, mimo zapewnień, ani UM też mimo zapewnień nie odpisują na maile. I wszyscy się tłumaczą jednym: pocztę wcięło, zaginęła, albo się skasowała. Nic nowego. Wszystko na POKAZ.
|
|
|
~~aga | |
|
|
echelon - ryja piłować? Zlituj się. Mama Cię nie wychowała?
|
|
|
|
|
|
z domu wyniosłem dobre wychowanie, ale zepsuło się w pracy, gdy na co dzień mam do czynienia z różnej maści krzykaczami, frustratami nie zadowolonymi z niczego i patrzącymi komu tu dzisiaj dowalić. skąd wiesz, że skoro radny nie odpisał tobie to znaczy, że innym też nie odpisuje? pochwalił ci się tym? jeśli nie to na jakiej podstawie piszesz, że radny robi to pod publiczkę? nie bronię go, ale nie próbuję go też oczerniać i osądzać z góry. przestań myśleć stereotypowo, że każdy kto w jakimś stopniu siedzi w polityce robi wszystko pod wybory. jakie wybory? przecież on jest radnym stalowej, a wybory będą do parlamentu nie samorządowe, a nie sądzę żeby pan radny w nich startował.
|
|
~~xyz | |
|
|
Echelon, ja również uważam, że obiecanki cacanki a wyborcy radość. Pokaż kogoś, komu odpisał ktoś z UM przez stronę www. Nie znam nikogo, być może się mylę. Może odpisują, ale większość z nas takich szczęśliwców nie zna. Po co pisac, że jest mozliwość zadawania pytań przez stronę internetową, po co mamić ludzi obietnicami nie do spełnienia? A może stanąć pod Urzędem Miasta i poserfować po necie? Przecież tam jest internet bez problemów. Może lepiej stanąć na rynku i pozbierać podpisy? Obojętne pod czym. Coraz mniej ludzi się podpisze pod obietnicami bez pokrycia.
|
|
|
|
|
|
Szanowni Państwo nie zdarzyło mi się nigdy nie odpisać na maila wysyłanego do mnie, poza tym przypadkiem, który opisuje wyżej. Więc Pani Alu , nie mogła Pani wysłać tego e-maila na moją skrzynkę . Mój e-mail to lucjusz_(at)_nadberezny.pl lub lucjusztn_(at)_poczta.onet.pl. Dlatego ktoś napisał powyżej prawdę, wprowadza Pani w błąd czytelników forum, kierując bezzasadne oskarżenia w moim kierunku. Możliwe, że wysyłała Pani wiadomość na e-mail Urzędu Miasta, ale ja jako Radny nie mam możliwości odbierania tych wiadomości. Informacje, które są wysyłane na adres Urzędu Miasta, nie są przekazywane Radnym .
Pozdrawiam lucjusz Lucjusz Nadbereżny |
|
~~mmm | |
|
|
CYTAT nie zdarzyło mi się nigdy nie odpisać czyli - zdarzylo mi sie odpisac |
|
|
|
|
|
Tak jak,Szanowny lub Szanowna mmm pisałem powyżej, że nie odpisałem bo utraciłem adresy e-mail z komputera. Czy myślicie, że gdybym nie odpisywał i nie korespondował wirtualnie z mieszkańcami, pojawiałbym się pod swoim imieniem i nazwiskiem na forum? Gdybym miał ukrywać, że nigdy nie odpisałem na e-maila, to nie odpowiedziałbym na posta Pani Ali. W tym poście z pokorą stwierdzam, że nie odpisałem na jednego e-maila dotyczącego zniżek w ZMKS i to z przyczyn technicznych, a nie merytorycznych.
Z cała powagą stwierdzam, że nie było innej sytuacji, abym nie odpisał na e-mail przesłany na moją skrzynkę. Problem nie odpowiadania na e-maila, wysyłane na adres Urzędu Miasta , przedstawię na odpowiedniej komisji. pozdrawiam Lucjusz Lucjusz Nadbereżny |
|