~~dartur | |
|
|
Platforma Obywatelska
Zbigniew Rynasiewicz Jan Tomaka Krystyna Skowrońska Teresa Kubas-Hul Mirosław Pluta Renata Butryn - STALOWA WOLA Franciszek Kosiorowski Sławomir Cynkar Ryszard Kapała Wincenty Morycz Romualda Kasperek Tomasz Cyran Marcin Cieśla Krzysztof Ożóg Renata Wódz |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~MIESZKAŃCU GLOSUJ!!! | |
|
|
Mieszkańcu Stalowej Woli:
W tych wyborach Stalowa Wola musi mieć Posła RP! Mamy bardzo duże szanse na uzyskanie mandatu. Konkurencja jest duż ale musimy dobrze wybrać i wygrać te wybory. Choćmy wszyscy do urn 21 października 2007 i pokażmy że stać nas na to by mieć własnego przedstawiciela!!! |
|
|
~~Barwinek | |
|
|
Pani Butryn - pływak najczystszej postaci...
|
|
|
~~Mieszkaniec | |
|
|
Renata Butryn - NIE,NIE i jeszcze raz NIE !!!!
|
|
|
~~Stalowiak | |
|
|
Znam bardzo dobrze pania Renate Butryn,
była moja nauczycielką to bardzo fajna babka, każdy wiedział za co ma ocenę, nigdy nie była niedomowień. Jak jest taka w polityce to 3 x TAK |
|
|
~~DonPedro | |
|
|
Butrynowa to na Wiejska droge powinna wystartowac a nie do sejmu, buraki zbierac.. przeca ta kobita się do niczego nie nadaje. Kandydat PO do Sejmu niezłe jaja. Znów Platforma da ciała.
|
|
|
~~Platformianin | |
|
|
Głosujcie na PO bo jak nie to sie na was obrazimy i znowu będziemy wszystkim i wszystkiemu na NIE.
|
|
|
~~alkop | |
|
|
I znów nie będzie miała Stalowa Wola posła. Z takimi kandydatami!!. Co to za kandydat Renata Butryn? Albo znów słyszę że kandydatem PiS jest Błądek. Ci ludzie sobie jaja z nas robią. Co to za kandydaci, czy naprawdę PO nie może wygenerowąć jednego dobrego kandydata!!!!
|
|
|
~~:D | |
|
|
gorzej Platforma nie mogla wybrac...Renia Butryn! ...ale przynajmniej sie dobrze posmialem! ;)
|
|
|
|
|
gorzej Platforma nie mogla wybrac...Renia Butryn! ...ale przynajmniej sie dobrze posmialem! ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Mieszkaniec | |
|
|
a to dziwne...pani Butryn była radną SIP-u,a tu nagle z PO ją wystawili??..chyba naprawde nie mają mocnych kandydatów to raz...a dwa-nie wydaje mi się żeby Pani Butryn miała wielkie szanse na wygraną,bo jest naprawde różnie odbierana...ja znam większość negatynie do Niej nastawionych...ale cóż..niech próbuje:]
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
Platformie mówię głośne, zdecydowane NIE! Nie mam zamiaru znowu starszych w wierze braci oglądać na wiejskiej. Już zdecydowanie wolę kogoś z PIS, a właściwie zobaczymy kogo wystawią. No chyba, że trafi się jakiś lokalny Kononowicz, to może..
Edzio |
|
|
~~bee | |
|
|
Strasznie cienka jest nasza platforma stalowowolska. jak nie wystawią skompromitowanego Kardasza to znowu z kapelusza wyciągną jakąś Butrynową. Czym ta pani się tak zasłużyła w Platformie że została jej kandydatem?. Bo wcześniej nie szłyszałem żeby działała w platformie wogóle o niej jakoś mało szłyszałem (no oczywiście jest od Szlęzaka z Sipu) i to jest śmieszne. Do kitu z taką kandydatką do kitu z stalowowolską platformą. Kompromitacja daje jej góra 1000 głosów. Tak się zastanawiam czy rządzącym, lokalnym władzom partyjnym, w Stalowej tak naprawde zależy żeby Nasze miasto miało jakiegoś posła?
|
|
|
~~WERS | |
|
|
SAGATOWSKA LEPSZA ?? CZY BŁĄDEK ?? BŁĄDEK TO NAWET WYSŁOWIĆ SIE NIE POTRAFI !!
|
|
|
~~ | |
|
|
dlatego dość tych samych twarzy. Dość z Sagatowska, (zresztą ją PiS niechciał na liscie wieć nie startuje, ale oczywiście ona się pchała), Błądkami, Rzegockimi, Tofilami i innymi. Ale Butrynowa też nie jest lepsza:(
|
|
|
~~Ktos z Krakowa | |
|
|
Jedyna osoba ze Stalowej Woli, na którą mógłbym głosować to Andrzej Szlęzak. Obojętnie, z której listy by startował miałby mój głos. Ktoś wie, czy będzie startował?
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
Nie wiem, ale w sumie też bym na niego zagłosował. Innych kandydatów faktycznie nie ma co brać pod uwagę.
Edzio |
|
|
~~ | |
|
|
Wers a słyszałeś kiedyś Sagatowską, ja tak tak samo wysławia się jak Bladek
|
|
|
~~Barwinek | |
|
|
Sęk w tym, że Szlęzak już pokazał jakim bałwankiem jest i teraz nikt go nie chce u siebie w partii.
|
|
|
~~Ktos z Krakowa | |
|
|
Sęk w tym, że Szlęzak już pokazał jakim bałwankiem jest i teraz nikt go nie chce u siebie w partii.
A w jakiej to partii był Andrzej Szlęzak(chyba, że liczyć krótki epizod z komunistami z PiSu, z którymi na szczęście szybko A.S. zerwał kontakty)? A może tez podasz przykład "bałwankowstwa" Prezydenta? Mam okazję bywać w wielu miastach w Polsce i w nielicznych robi jak w Stalowej, a na pewno nie w miastach o porównywalnej wielkości. |
|
|
~~ | |
|
|
kaczor ma walczyć z korupcją jak słyszałem w TV w Stalowej przy pomocy bladka, siembidy i pewnie freda rzegockiego
|
|
|
~~steniu | |
|
|
Popaczcie co zrobił Szlęzak ile jest remontowanych ulic to wszysko za pieniądze z uni i niwazne z jakiej będzie parti tylko patrzcie na to co zrobił dla Stalowej Woli
|
|
|
~~boss | |
|
|
nie jestem wielkim zwolennikiem PiS-u, ale jedno wiem, nigdy, NIGDY nie zagłosuje na tych fałszywców i zarozumialców z PO, juz komuchy są lepsi od PO chociaż ich szczerze nienawidzę
|
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|