~~edek | |
|
|
Platformie mówię głośne, zdecydowane NIE! Nie mam zamiaru znowu starszych w wierze braci oglądać na wiejskiej. Już zdecydowanie wolę kogoś z PIS, a właściwie zobaczymy kogo wystawią.
--------------------------------------- Edzio, a skąd masz pewność, że w PIS nie ma "braci starszych w wierze" albo że sam nie masz takich w rodzinie? A poza tym zauważyłem, że chyba masz jakąś obsesję na tym punkcie...? |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~nowy | |
|
|
Do Edzia -
No to masz starszych w "wierze", których przygarnął PIS: 1. Andrzej Kryże - Wiceminister Sprawiedliwości IVRP. Członek PZPR. Skazywał Solidarnościowców w stanie wojennym. 2. Zbigniew Wasserman - Minister koordynator ds. służb specjalnych IV RP. PRLowski prokurator. 3. Wojciech Jasiński- Minister Skarbu IV RP. Członek PZPR. 4. Andrzej Aumiller- Minister Budownictwa IV RP- Członek PZPR i UP. 5. Anna Kalata - Minister Pracy i Polityki Społecznej IV RP. Członek PZPR i SLD. 6. Zbigniew Graczyk- Wiceminister Gospodarki Morskiej IV RP - Członek PZPR. 7. Marek Grabowski - Wiceminister Zdrowia IV RP- Członek PZPR. i SLD. 8. Ewa Sowińska- Rzecznik Praw Dziecka IV RP. Członek PZPR. 9. Krzysztof Zaręba - Wiceminister Środowiska IV RP- Członek PZPR. 10. Bogusław Kowalski Wiceminister Transportu IV RP. Członek PRON. 11. Bogdan Socha -Wiceminister Pracy i Polityki Społecznej IV RP - - Członek PZPR. 12. Romuald Poliński- kolejny Wiceminister Pracy i Polityki Społecznej IV RP. - Członek PZPR doradca SLD. 13. Maciej Łopiński - Rzecznik Prezydenta IV RP - - Członek PZPR. 14. Ryszard Siewierski- Zastępca Komendanta Głównego Policji IV RP- - Członek PZPR. 15. Karol Karski (PiS) obecnie radykalny przewodniczący komisji IV RP ds. zmian w ustawie lustracyjnej. We władzach centralnych socjalistycznego ZSP na Wydziale Prawa i Administracji UW. 16. Stanisław Kostrzewski, od 25.02.2006 skarbnik PiS - Członek PZPR. 17. Jerzy Bahr, ambasador RP w Moskwie. - Członek PZPR. 18. Krzysztof Czabański, prezes Polskiego Radia S.A - Członek PZPR. 19. Stanisław Podlewski, dyrektor departamentu rybołówstwa w ministerstwie rolnictwa- Członek PZPR. 20. Marcin Wolski, dyrektor I programu PR - Członek PZPR. 21. Tomasz Gąska, wiceprezes Radia PiK z nadania Kaczyńskich. - Członek PZPR. 22. Bolesław Borysiuk wybrany do KRRiT za zgodą Kaczyńskich. Lata w PZPR. |
|
|
~~``` | |
|
|
:boksuj:Bo ten Edzio to jest taka ofiara co tylko zrzędzi, narzeka i krytykuje ale na wybory to pewnie nie chodzi?!!!!!!
|
|
|
~~pulp | |
|
|
TAK TAK TAK
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
A właśnie, że chodzę.. czasami A teraz po kolei:
@edek - PIS, jak zapewne wszystkie partie w tym kraju , ma na pewno takich u siebie. Tylko może nie tak mocno ortodoksyjnych, jak PO. I nie, nie mam obsesji na jakimś tam punkcie. Tylko nie chciałbym, żeby w końcu Jidish obowiązywał na maturze ;). @nowy - jak wyżej, wszędzie mają zaplecze . W dodatku teraz tak się popieprzyło, że to się rozplenia na wszystkie partie i teraz już nie wiadomo kto jest kto i gdzie. W każdym razie dążą do połączenia, a szczekanie występuje już wyłącznie na konferencjach prasowych. Dlatego mówię, że na kogokolwiek teraz zagłosujemy, będzie źle, jeżeli nie gorzej niż do tej pory. To jest jak szczekanie kundla na wilczury na posesjach sąsiadów. Bardziej już Rosjan i Niemców chyba nie możemy podkoorwić, więc przed powtórką z 1939r. chronią nas jeszcze jakieś konwencje i to, że dzisiaj napadać na słabszych w Europie to wstyd Oby to się nie zmieniło.. życzę sobie i nam wszystkim. Edzio |
|
|
~~!!! | |
|
|
Jak nie wiadomo w jakich partiach? to własnie tylko na listach PiS-u w Stalówce były takie roszady.Ludzie LPR-u,PiSowcy,osoby wogóle nie związane z PiS-em itp.
|
|
|
~~!!! | |
|
|
Jak nie wiadomo w jakich partiach? to własnie tylko na listach PiS-u w Stalówce były takie roszady.Ludzie LPR-u,PiSowcy,osoby wogóle nie związane z PiS-em itp.
|
|
|
~~!!! | |
|
|
|
|
|
~~# | |
|
|
:boksuj:
|
|
|
~~ | |
|
|
TAK TAK TAK
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
beznadzieja! chciałem głosować na PO, ale w stalowej ta partia ma strasznie marnych ludzi. Kim jest ta Butrynowa? I dlatego nie zagłosuję na PO. Na PiS i LiD też nie, bo Tofil i Blądek są równie beznadziejni. Kogo więc wybrać?
|
|
|
~~ktoś inny | |
|
|
do ktoś:
Kłopoty z logiką? Nie wiesz kto to Butrynowa a twierdzisz że równie beznadziejna. Może jestem subiektywny ale z pewnością wykształceniem, inteligencją, elokwencją i umiejętnoscią logicznego myślenia oraz jasnego wyrażania się w konkretnych sprawach przewyższa obu panów ( ich również znam).Jeśli Ci to nie odpowiada to głosuj na spadochroniarzy- oni kochają Twoje miasto i Ciebie ( ale tylko do 21 paźdz.) |
|
|
~~ktoś | |
|
|
do ktoś inny:
kłopoty z czytaniem? nie napisałem że Butrynowa jest równie beznadziejna, tylko że Błądek i Tofil są równie beznadziejnico ludzie ze slabiutkiej w stalowej PO. A Butrynowa nie ma szans, podejrzewam, ze nie slyszał o niej co drugi mieszkaniec miasta. Bo niby czemu miał słyszeć? Czytam regularnie lokalne gazety, słucham radia i oglądam lokalną telewizję i wiem o niej tylko tyle, ze jest nauczycielką i radną powiatu. To za mało, zebym oddal na nią głos, czym sobie na niego zasłużyła? A spadochroniarzy mam tak samo w dupie, jak oni nas, mieszkanców. Stalowa znowu nie ma kandydata! I tyle. |
|
|
~~Rozsądny | |
|
|
Stalowa ma kandydata. Jest nim Artur Pychowski!! Startuje z list PSLu. Ja napewno zaglosuje na niego.
|
|
|
~~Edmunt | |
|
|
CYTAT Stalowa ma kandydata. Jest nim Artur Pychowski!! Startuje z list PSLu. Ja napewno zaglosuje na niego. Głosujmy na zielonego ludka Ludek jest dobry Zieloni pslowcy też są dobrzy Z nimi nie zginiemy. Zbawcy polskiego rolnictwa Jak oni nawet nie mają o tym żadnego pojęcia. Jakiż psl tutejszy wspaniały:haha: W samorządowych ukrył się w szeregach forum mieszkańców, bo mieli tak obciachowym kandydatów, że zwątpili. Teraz forum mieszkańców wkracza do gry Hej zielone ludki |
|
|
~~zet | |
|
|
CYTAT Stalowa ma kandydata. Jest nim Artur Pychowski!! Startuje z list PSLu. Ja napewno zaglosuje na niego. Głosujmy na zielonego ludka Ludek jest dobry Zieloni pslowcy też są dobrzy Z nimi nie zginiemy. Zbawcy polskiego rolnictwa Jak oni nawet nie mają o tym żadnego pojęcia. Jakiż psl tutejszy wspaniały:haha: W samorządowych ukrył się w szeregach forum mieszkańców, bo mieli tak obciachowym kandydatów, że zwątpili. Teraz forum mieszkańców wkracza do gry Hej zielone ludki Aleś ty edmunt głupi... |
|
|
~~boss | |
|
|
Czyżby ktoś obawiał się zielonych ludków??? Spokojnie - przeżyli 112 lat przeżyją i współczesnych oszołomów...
|
|
|
~~Edmunt | |
|
|
CYTAT Czyżby ktoś obawiał się zielonych ludków??? Spokojnie - przeżyli 112 lat przeżyją i współczesnych oszołomów... Nikt się nie obawia. Tylko oni sa tacy żałośni, że zasługują od czasu do czasu na kilka miłych słów |
|
|
~~ktoś inny | |
|
|
jeszcze raz do ktoś:
cyt.:"nie napisałem że Butrynowa jest równie beznadziejna, tylko że Błądek i Tofil są równie beznadziejni co ludzie ze slabiutkiej w stalowej PO..." Wyrażenie "Błądek i Tofil są..." jest logiczną koniunkcją czyli obaj panowie są równie beznadziejni jak kto???.. jak ludzie z PO?,jak kandydatka PO?, jak kandydaci pozostałych ugrupowań? Szanuję Twój niezależny pogląd tylko że w ten sposób pozostają tylko obcy kandydaci; ale to już było! O każdym naszym (stalowowolskim) kandydacie można napisać że jest zaledwie, tylko... Niestety Noblistów nie mamy. |
|
|
~~były uczeń | |
|
|
Pychowski to komuch ,który sie przemalowal i udaje teraz pożądnego.Uczac w szkole straszył mnie wylaniem ze szkoły za to ża powiedziałem ruskie zamiast Związek Radziecki.Dla mnie jest czerwony jak etykieta coca~coli.
|
|
|
~~adax | |
|
|
Kandydtów mamay beznadziejnych. Butrynowa jest słaba i mało kto wie kim ona jest a ta miernota Błądek typowy apartczyk to już na wejściu kompromituje miasto i pis. Nie mamy znaczących postaci i znów przegramy z kolbuszową i grodziskiem dolnym. Szkoda że Szlęzak nie kandyduje ale ja go rozumiem trzeba skończyć to co się zaczeło. Pójdę jednak na te wybory i oddam głos na Butrynową - to mniejsze zło.
|
|
|
~~Leżajsk | |
|
|
ja zagłosuję na Rynasiewicza, mam rodzinę w Leżajsku i ma tam bardzo dobrą opinię
|
|
|
~~hiena | |
|
|
ej 'zygmunta' zajmij się swoim pisem!!! chociaż jak chcesz to wal w PSL im to na pewno nie zaszkodzi. Obecni "wodzowie" nie dorastają Pawlakowi do pięt. Głosuję na PSL i moja rodzina też!!! Przynajmniej nie trzeba będzie się wstydzić...
|
|
|
~~KM | |
|
|
Renata to bardzo pozytywna kobieta z charakterem i zasadami, przez 4 lata byla moja wychowawczynia i nie powiem o niej zlego slowa, dzieki jej poswieceniu i uporowi (sama opracowala dla naszej trojki oddzielny program nauczania zebysmy nie mieli problemow z nowa matura 2002) zrobila z nas ludzi Ja osobiscie glosuje w tych wyborach w Warszawie, ale gdybym byla na miejscu na pewno poparlabym Renate.. Pisze to bo Adax napisal ze malo kto wie kim ona jest, a kto ja zna na pewno na nia zaglosuje i jak znam RB to bedzie dobry wybor, pozdrawiam
|
|
|
~~ | |
|
|
Kandydtów mamay beznadziejnych. Butrynowa jest słaba i mało kto wie kim ona jest a ta miernota Błądek typowy apartczyk to już na wejściu kompromituje miasto i pis. Nie mamy znaczących postaci i znów przegramy z kolbuszową i grodziskiem dolnym. Szkoda że Szlęzak nie kandyduje ale ja go rozumiem trzeba skończyć to co się zaczeło. Pójdę jednak na te wybory i oddam głos na Butrynową - to mniejsze zło.Jest kobietą z gracją, wiedzą. Gdy słuchałem prezentujących się pis-wek w Warszawie na czele z "NELLY" I ELŻBIETĄ JAKUBIAK to pani Butryn jawi się jako gwiazda parlamentu. Postawmy na Nią a dobrze Stalowa Wola wyjdzie. Wstydu nam nie przyniesie! O Błądku to szkoda nawet jednego zdania pisać.Faktem jest, że to typowy aparatczyk z okresu lat 50-tych. Co on będzie robił w Sejmie gdyby nie daj Boże go wybrano? Tam jest już wielu "odzwiernych", on jest zbyteczny.
|
|
|