NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2 3 4 5 »
PALTFORMA OBYWATELSKA - TAK, RENATA BUTRYN - TAK , WYBORY 2007
~~
ff
Wysłany: 9 Paź 2007r. 13:33  
Kandydtów mamay beznadziejnych. Butrynowa jest słaba i mało kto wie kim ona jest a ta miernota Błądek typowy apartczyk to już na wejściu kompromituje miasto i pis. Nie mamy znaczących postaci i znów przegramy z kolbuszową i grodziskiem dolnym. Szkoda że Szlęzak nie kandyduje ale ja go rozumiem trzeba skończyć to co się zaczeło. Pójdę jednak na te wybory i oddam głos na Butrynową - to mniejsze zło.Błądek jest jak meteoryt, nim doleci do sejmu to się spali. On to nawet wypowiedzieć się nie potrafi. Szkoda,żeby tak duże miasto mógł kompromitować. Dla niego ten ostatni awans to jest uchwycenie szczęścia o czym ten prosty "robol" z hsw mógł tylko pomarzyć. Nie wybierajmy tępaków, postawmy na światłych ludzi ze StalowejWoli.Błądek do hsw.

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 9 Paź 2007r. 13:33  

~~Wasyl
ff
Wysłany: 9 Paź 2007r. 13:56  
Urząd Miasta rulez smiech2
Mistrzowie klawiatury:haha:
Jaki pseudo-prezydent, tacy i pracownicy, jak i pseudo-kandydatka PO. Cienizna, nawet swojego kandydata nie mająsmiech2
Zresztą nie ma sie czemu dziwić, takie marczaki i czy inni niePOradni to całkowity obciach. Lepsza już szlęzakowa Renia, bo pozostali, to potrafią się tylko w necie wypowiadaćsmiech2

~~
ff
Wysłany: 9 Paź 2007r. 14:05  
Kandydtów mamay beznadziejnych. Butrynowa jest słaba i mało kto wie kim ona jest a ta miernota Błądek typowy apartczyk to już na wejściu kompromituje miasto i pis. Nie mamy znaczących postaci i znów przegramy z kolbuszową i grodziskiem dolnym. Szkoda że Szlęzak nie kandyduje ale ja go rozumiem trzeba skończyć to co się zaczeło. Pójdę jednak na te wybory i oddam głos na Butrynową - to mniejsze zło. Wystarczy spojrzeć na ten szczery "partyjny " uśmiech towarzysza Błądka spoglądającego z banerów i judaszowskimi hasłami cyt. DBAMY O POLSKĘ, DBAMY O PALAKÓW. Przecież jest to obłuda tej formacji partyjnej godna. Doskonale dbają o skuteczne niszczenie Polski i Polaków. Profesor Bartoszewski w tym względzie się myli?!!!Nic po tupecie[ p. Błądek ]kiedy we łbie śmiecie.

~~
ff
Wysłany: 9 Paź 2007r. 21:47  
Kandydtów mamay beznadziejnych. Butrynowa jest słaba i mało kto wie kim ona jest a ta miernota Błądek typowy apartczyk to już na wejściu kompromituje miasto i pis. Nie mamy znaczących postaci i znów przegramy z kolbuszową i grodziskiem dolnym. Szkoda że Szlęzak nie kandyduje ale ja go rozumiem trzeba skończyć to co się zaczeło. Pójdę jednak na te wybory i oddam głos na Butrynową - to mniejsze zło. Jednak przed wyborami powinna pdbyć się nasza stalowowolska debata conajmniej trzech pretendentów do sejmu mam na myśli czołową postać pisu p.Błądka, Panią Butryn i p.Tofila. Niech nam wyborcom zaprezentują co faktycznie zamierzają robić w sejmie.Chętnie się wybiorę na taki8e spotkanie i zadam p. Błądkowi parę "ciekawych" pytań. Do debaty!!

~~
ff
Wysłany: 9 Paź 2007r. 21:53  
Kandydtów mamay beznadziejnych. Butrynowa jest słaba i mało kto wie kim ona jest a ta miernota Błądek typowy apartczyk to już na wejściu kompromituje miasto i pis. Nie mamy znaczących postaci i znów przegramy z kolbuszową i grodziskiem dolnym. Szkoda że Szlęzak nie kandyduje ale ja go rozumiem trzeba skończyć to co się zaczeło. Pójdę jednak na te wybory i oddam głos na Butrynową - to mniejsze zło. A czy kandydat do sejmu Błądek wie co będzie robił w sejmie? Panie Błądek a co się stało z Panią Janiną Sagatowską? Czy ma pan paluszki czyste? Proszę publicznie je okazać i prosto spojrzeć w "oczy".Na takie pytanie w debacie PRZEDWYBORCZEJ NIECH SIĘ PAN PRZYGOTUJE.

~~
ff
Wysłany: 9 Paź 2007r. 21:59  
Urząd Miasta rulez smiech2
Mistrzowie klawiatury:haha:
Jaki pseudo-prezydent, tacy i pracownicy, jak i pseudo-kandydatka PO. Cienizna, nawet swojego kandydata nie mająsmiech2
Zresztą nie ma sie czemu dziwić, takie marczaki i czy inni niePOradni to całkowity obciach. Lepsza już szlęzakowa Renia, bo pozostali, to potrafią się tylko w necie wypowiadaćsmiech2 Nie wypowiadaj się w imieniu wyborców prezydenta bo to nie przystoi oczerniać "głowę" miasta. My Go wybraliśmy i my do nie go mamy prawo, a że człowiek zachował instykt samozachowawczy to i słusznie popiera mądrą kobietę za której powodzenie nie będzie się nikt wstydził, w tym także Pan prezydent.

~~
ff
Wysłany: 9 Paź 2007r. 22:03  
Kandydtów mamay beznadziejnych. Butrynowa jest słaba i mało kto wie kim ona jest a ta miernota Błądek typowy apartczyk to już na wejściu kompromituje miasto i pis. Nie mamy znaczących postaci i znów przegramy z kolbuszową i grodziskiem dolnym. Szkoda że Szlęzak nie kandyduje ale ja go rozumiem trzeba skończyć to co się zaczeło. Pójdę jednak na te wybory i oddam głos na Butrynową - to mniejsze zło.Mam pytanie do p. Błądka jaką kasą pan dysponuje bo chciałbym trochę dorobić. Może pan odpowiedzieć na tej stronie a ja wpadnę do hotelu "Stal" umówić się na robotę. Czekam.

~~
ff
Wysłany: 9 Paź 2007r. 22:08  
Kandydtów mamay beznadziejnych. Butrynowa jest słaba i mało kto wie kim ona jest a ta miernota Błądek typowy apartczyk to już na wejściu kompromituje miasto i pis. Nie mamy znaczących postaci i znów przegramy z kolbuszową i grodziskiem dolnym. Szkoda że Szlęzak nie kandyduje ale ja go rozumiem trzeba skończyć to co się zaczeło. Pójdę jednak na te wybory i oddam głos na Butrynową - to mniejsze zło. Panie Błądek dlaczego nie kandyduje czołowa postać podkarpacia marszałek polny Cholewiński? On to by zebrał głosów chyba z 15 tysięcy. Nie wybierajmy Błąka na posła bo wówczas skazujemy powiat na rządy kierowcy z "mks-u" Wiesława Siembidy. A może nie...???

~~dr alf
ff
Wysłany: 9 Paź 2007r. 23:24  
do ~
chyba Ci sie kolego zacięła płytka smiech2

~~
ff
Wysłany: 9 Paź 2007r. 23:39  
Kandydtów mamay beznadziejnych. Butrynowa jest słaba i mało kto wie kim ona jest a ta miernota Błądek typowy apartczyk to już na wejściu kompromituje miasto i pis. Nie mamy znaczących postaci i znów przegramy z kolbuszową i grodziskiem dolnym. Szkoda że Szlęzak nie kandyduje ale ja go rozumiem trzeba skończyć to co się zaczeło. Pójdę jednak na te wybory i oddam głos na Butrynową - to mniejsze zło. Jest jeszcze wybór do senatu, a tu znowu nam się kłania pan Ortyl z... Mielca.. Jak trwoga to do Boga,a co takiego dla naszego powiatu pan uczynił dobroczyńco? przez te dwa lata? Może się pan pochwalić, poza Mielcem oczywiście! Niech pan przestanie opowiadać bajki dla dorosłych z tymi pieniędzmi z UE DLA Stalowej Woli, to jest nudne i już niestrawne! Żygać się chce! Bliższy naszym sprawom jest p. Grzegorz Lato.Panu Ortylowi dziękujemy za reprezentację w senacie, niech sobie ten pracuś trochę odpocznie na ministerialnym stołku Rozwoju Włoszczowej i Okolic. Nie można jednego zajeżdzić!

~~
ff
Wysłany: 9 Paź 2007r. 23:48  
ja zagłosuję na Rynasiewicza, mam rodzinę w Leżajsku i ma tam bardzo dobrą opinię, natomiast alternatywą dla Stalowej Woli jest pan Bronisław Tofil i to na niego powinni głosować wyborcy z miasta i powiatu. Bez posła własnego "chowu" zostaniemy sierotami, tak jak do tej pory było.

~~
ff
Wysłany: 9 Paź 2007r. 23:57  
Renata to bardzo pozytywna kobieta z charakterem i zasadami, przez 4 lata byla moja wychowawczynia i nie powiem o niej zlego slowa, dzieki jej poswieceniu i uporowi (sama opracowala dla naszej trojki oddzielny program nauczania zebysmy nie mieli problemow z nowa matura 2002) zrobila z nas ludzi umiech Ja osobiscie glosuje w tych wyborach w Warszawie, ale gdybym byla na miejscu na pewno poparlabym Renate.. Pisze to bo Adax napisal ze malo kto wie kim ona jest, a kto ja zna na pewno na nia zaglosuje i jak znam RB to bedzie dobry wybor, pozdrawiam . Dodam od siebie, że to będzie bardzo dobry wybór dla miasta i nie tylko. Wybierzemy światłego przedstawiciela do Sejmu. Ma bardzo dobry spot w TV miejskiej a ponad to jak się patrzy na afisze z Jej twarzą to miło się robi na samą myśl, że miasto może mieć takiego posła. Zważyć też trzeba,że kandydaturę tą popiera urzędujący prezydent. Chwała mu za to!!!!!!!!!!

~~WWR
ff
Wysłany: 10 Paź 2007r. 00:37  
Z pewnością na tę panią nie zagłosuję.

~~:/
ff
Wysłany: 10 Paź 2007r. 01:07  
Obecni parlamentarzyści z naszego okręgu: http://www.sejm.(...)5/9a.htm
Który z nich najlepiej reprezentuje nasze miasto?
Czy nie było by dobrze mieć chociaż jednego posła z naszego miasta?
Wielu pisze "na pewno nie" "nie zagłosuję" i inne podobne, pamiętajmy jednak że Stalowa Wola nie ma swojego przedstawiciela w Parlamencie a takie wypowiedzi nie spowodują zmiany w tym temacie.

~~
ff
Wysłany: 10 Paź 2007r. 01:09  
"Z pewnością na tę panią nie zagłosuję."
w liceum były problemy ze zdaniem matury?

~~j52
ff
Wysłany: 10 Paź 2007r. 10:08  
Czytając dotychczasowe wypowiedzi stwierdzam z rozczarowaniem ( jako stalowowolanin) że zachowujemy się jak "Kononowicze" - niech nie będzie niczego również posła ze Stalowej Woli.Ale mimo wszystko myślę że stać nas na wyjście z tego kręgu złosliwosci, docinków a nierzadko wulgarnych porównań i dokonanie merytorycznej oceny kandydatów.Tu ciekawym pomysłem (sygnalizowanym na tym forum )jest bezpośrednia debata na żywo np w TV miejskiej, która przynajmniej w części pokaże jacy sa nasi kandydaci, ich umiejętność prezentowania spraw i problemów,umiejętność publicznego debatowania i uzasadniania swoich tez, kulturę osobistą i elokwencję( a więc cechy b. ważne dla posła - reprezentanta St. Woli). A priori zakładam że każdy ewentualny poseł ze St. Woli ( bez względu na opcję) będzie walczył o całą St. Wolę. Tylko najpierw tego posła trzeba mieć

~~do przedmówcy
ff
Wysłany: 10 Paź 2007r. 10:46  
słuchaj jak byłeś "tłukiem" to i miałeś kłopoty z maturą!

~~
ff
Wysłany: 10 Paź 2007r. 10:47  
do przedmówcy: ~`

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/stalowem/stalowemiasto.pl/pub/edytor/xcode_forum.php on line 285
ff
Wysłany: 10 Paź 2007r. 11:46  
Aby zdementować wszelkie nieprawdziwe informacje umieszczane na tym forum przez Sztab Wyborczy PO, dotyczące strachu Pana Antoniego Błądka przed debatą z Panią Renatą Butryn, zamieszczam treść e-maila wysłanego do telewizji miejskich:

Witam.
Zwracam się z propozycją przeprowadzenia debat telewizyjnych z kandydatami do Sejmu RP. Jako Szef Sztabu Wyborczego PiS gwarantuję uczestnictwo w tej debacie Pana Antoniego Błądka – lokalnego lidera list Prawa i Sprawiedliwości. Jeżeli byliby Państwo zainteresowania chętnie omówimy termin oraz formę debaty.

Jednocześnie zaznaczam na początku, że najlepszą i najefektywniejszą formą jest debata – jeden na jeden. Nasz kandydat bardzo chętnie przyjmie zaproszenie do takiej debaty z każdym z kandydatów. Proponuję również wspólne przedyskutowanie organizacji szerszej debaty publicznej z udziałem przedstawicieli wszystkich mediów lokalnych wraz z możliwością zadawania pytań. Tę szeroką formę debaty proponuję dla kandydatów dwóch najsilniejszych komitetów wyborczych: PO oraz PiS w osobach Pani Renaty Butryn i Pana Antoniego Błądka. Formę tego „pojedynku” chętnie omówimy z telewizją, która zadeklaruje swoje zainteresowanie prowadzeniem tego spotkania. Wiadomość przesyłam do TVK Stella, TVK Diana oraz sztabu wyborczego Platformy Obywatelskiej.

Jeżeli mieliby Państwo jakieś pytania chętnie odpowiem drogą elektroniczną ( lucjusz_(at)_nadberezny.pl) jak również telefoniczną – XXX XXX XXX .

Pozdrawiam Lucjusz Nadbereżny
Szef Sztabu Wyborczego PiS
Powiat Stalowowolski

Pozdrawiam Lucjusz Nadbereżny umiech

Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

~~digi
ff
Wysłany: 10 Paź 2007r. 12:48  
WITAM SERDECZNIE

Uważam że debata to bardzo dobra sprawa. Większosc osob niechce czytac nazwisk na slupach i gloswoac w ciemno tylko najlepiej dowiedziec sie o danej osobie jak najwiecej. Jesli p.Butryn niema nic do ukrycia i ma jakies pomysly powinnismy je poznac wczesniej. Bardzo podoba mi sie postawa Pana Błądka, ktory w ten sposob chce walczyc o wyborcow a nie poobklejac cale miasto nic nieznaczacymi plakatami .

Jako zwolennik PIS popieram jak najbardziej.
Mam nadzieje ze p.butryn niebedzie chowac glowy w piasek

Ja osobiscie znam poglady pana Bładka i uwazam ze jest to najlepszy wybór zaglosowac na niego, zagłosować na PIS jedyna partia ktora chce i robi wszytsko dla dobra polski,a nie oszukuje wyborcow i jak to robip. tusk dzieli ludzi.
i jescze prosba dla fanow Po zastanowcie sie zanim oddacie glos na ta chora z nienawisci partie niebadzcie tylko ofiarami manipulacji medialnej . bo PO to tylko puste slowa ,jedyna nadzieje dla normalnek nieskorumpowanej polski PIS

pozdrawiam

~~
ff
Wysłany: 10 Paź 2007r. 13:06  
Witam,
Pani Butryn wcześniej zadeklarowała depate.

~~Edmunt
ff
Wysłany: 10 Paź 2007r. 13:12  
CYTAT
Witam,
Pani Butryn wcześniej zadeklarowała depate.

Masz jakieś pismo w tej sprawie? Już siPOwcy przekręcają fakty smiech2

~~j52
ff
Wysłany: 10 Paź 2007r. 13:24  
do digi:
Po Twoim "serdecznym powitaniu" pojawia się tyle nienawiści, zajadłości i niewybrednych epitetów że nie bardzo wierzę w Twoją serdeczność -to po pierwsze.
Po drugie p.Bładek też obkleja więc niczym się nie różni.
Po trzecie same poglądy nie wystarczą do efektywnego działania jako posła- trzeba mieć znacznie więcej odpowiednich cech.
Po czwarte mam nadzieję że ewentualna debata nie będzie na takim poziomie jak Twoje wynurzenia.
Po piąte, dzięki Tobie, gratuluję PIS-owi że ma takich "serdecznych" zwolenników (kto nie z nami - na stos)

~~digi
ff
Wysłany: 10 Paź 2007r. 13:35  
Wszysci Popaprancy mowia:

pis niezrobil tego
pis niezrobil tamtego
pis zrobil to zle

a co robi Po oprocz wygadywania

NIC!

~~digi
ff
Wysłany: 10 Paź 2007r. 13:36