NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Bladek, Butrynowa, Cisek,
~~Kazimierz
ff
Wysłany: 17 Wrz 2007r. 10:33  
tak jak tytul tematu zastanawiam sie kogo zakresle w tych wyborach i czy cokolwiek to zmieni do kazdego z tych kandydatow mam pewne obiekcje ale mysle nad ich plusami

Bladek - brak plusow

Butrynowa - platforma ja popiera, platforma robi kolejny blad

Cisek - dyrektor duzego muzeum, obyty wstydu nie przyniesie ale czy wystartuje???

a jakie widzicie ich plusy? bo minusy zawsze beda i na kazdego sie znajda. proponuje zastanowic sie kto bylby najlepszy dla miasta

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 17 Wrz 2007r. 10:33  

~~
ff
Wysłany: 17 Wrz 2007r. 13:10  
Cisek nie startuje

~~ann
ff
Wysłany: 17 Wrz 2007r. 15:01  
a szkoda, mialam z nim wyklady na UJ fajny inteligentny facet

~~
ff
Wysłany: 17 Wrz 2007r. 16:34  
z tą inteligencją to przesadziłaś zdziwiony

~~ja
ff
Wysłany: 17 Wrz 2007r. 22:13  
Janusz Cisek startuje...i dobrze! ...uwazam, ze to bardzo inteligentny gosc i z klasa...

~~obserwator
ff
Wysłany: 17 Wrz 2007r. 22:33  
Cisek - sam nie wie do czego należy. Za czasów wiceprezydentury dogadywał się z czerwonymi.

~~cala prawda cala dobe
ff
Wysłany: 18 Wrz 2007r. 00:28  
do obserwatora:

szanowny kolego, zeby zabierac zdanie wypadaloby znac fakty. Z "czerwonymi" jak ich nazywasz dogadywal sie nie kto inny jak A. Szlezak - prezydent Stalowej Woli, ktory za probe powolania bloku centro-prawicowego (z inicjatywy J. Ciska) w poprzedniej radzie miasta zwolnil Janusza Ciska z zajmowanej przez niego funkcji.
Wystarczy siegnac do archiwalnych wydan chociazby Sztafety i wszystko bedzie jasne.
Pozdrawiam i zycze samych rzetelnych komentarzy...

~~Zniesmaczony
ff
Wysłany: 18 Wrz 2007r. 07:19  
Dla mnie Cisek to jest człowiek bez klasy i do tego bezszczelny.
Jakiś czas temu zapisał się do Platformy, bo myślał, że go wystawi w wyborach. Jak go nie chciała PO to na beszczelnego zaczął załatwiać w Warszawie start z Podkarpacia z listy PIS, będąc dalej w PO. Człowiek bez honoru. ŻENADA.

~~stop-antypomocy!
ff
Wysłany: 18 Wrz 2007r. 09:13  
pis w stalowej woli to niezla banda, bladek wymyslil sobie ze bedzie poslem, gosc bez wyzszego wyksztalcenia dobral sobie 2 zajacow z wiosek i mysli ze jak pokazuje sie na kazdym wiejskim pikniku to juz jest na tyle dobry zeby pojsc na wiejska. a siembide zrobic starosta, to jest dopiero zenujace. stalowa wola znowu bez posla i senatora - brawo stalowowolski pis i jego szef! good

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »