~~Kazimierz | |
|
|
tak jak tytul tematu zastanawiam sie kogo zakresle w tych wyborach i czy cokolwiek to zmieni do kazdego z tych kandydatow mam pewne obiekcje ale mysle nad ich plusami
Bladek - brak plusow Butrynowa - platforma ja popiera, platforma robi kolejny blad Cisek - dyrektor duzego muzeum, obyty wstydu nie przyniesie ale czy wystartuje??? a jakie widzicie ich plusy? bo minusy zawsze beda i na kazdego sie znajda. proponuje zastanowic sie kto bylby najlepszy dla miasta |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Cisek nie startuje
|
|
|
~~ann | |
|
|
a szkoda, mialam z nim wyklady na UJ fajny inteligentny facet
|
|
|
~~ | |
|
|
z tą inteligencją to przesadziłaś
|
|
|
~~ja | |
|
|
Janusz Cisek startuje...i dobrze! ...uwazam, ze to bardzo inteligentny gosc i z klasa...
|
|
|
~~obserwator | |
|
|
Cisek - sam nie wie do czego należy. Za czasów wiceprezydentury dogadywał się z czerwonymi.
|
|
|
~~cala prawda cala dobe | |
|
|
do obserwatora:
szanowny kolego, zeby zabierac zdanie wypadaloby znac fakty. Z "czerwonymi" jak ich nazywasz dogadywal sie nie kto inny jak A. Szlezak - prezydent Stalowej Woli, ktory za probe powolania bloku centro-prawicowego (z inicjatywy J. Ciska) w poprzedniej radzie miasta zwolnil Janusza Ciska z zajmowanej przez niego funkcji. Wystarczy siegnac do archiwalnych wydan chociazby Sztafety i wszystko bedzie jasne. Pozdrawiam i zycze samych rzetelnych komentarzy... |
|
|
~~Zniesmaczony | |
|
|
Dla mnie Cisek to jest człowiek bez klasy i do tego bezszczelny.
Jakiś czas temu zapisał się do Platformy, bo myślał, że go wystawi w wyborach. Jak go nie chciała PO to na beszczelnego zaczął załatwiać w Warszawie start z Podkarpacia z listy PIS, będąc dalej w PO. Człowiek bez honoru. ŻENADA. |
|
|
~~stop-antypomocy! | |
|
|
pis w stalowej woli to niezla banda, bladek wymyslil sobie ze bedzie poslem, gosc bez wyzszego wyksztalcenia dobral sobie 2 zajacow z wiosek i mysli ze jak pokazuje sie na kazdym wiejskim pikniku to juz jest na tyle dobry zeby pojsc na wiejska. a siembide zrobic starosta, to jest dopiero zenujace. stalowa wola znowu bez posla i senatora - brawo stalowowolski pis i jego szef!
|
|
|