~~kolo | |
|
|
STALOWA WOLA MUSI WREśCIE MIEC SWOICH PRZEDSTAWICIELI W PARLAMENCIE TO DLA DOBRA MIASTA I LUDZI !!!!!
ANTONI BłąDEK - SEJM JANINA SAGATOWSKA - SENAT STALOWA WOLA GłOSUJE WłASNIE TAK !!!!!! [/b] |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a na jakiej podstawie takie wnioski? O pisowni nie wspomnę
Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
~~NIE NIE NIE TYLKO NIE ONI !!!!!!!! | |
|
|
DAJCIE SPOKÓJ Z TYMI KANDYDATAMI!!!
Oni nawet dobrej dykcji nie mają?! Słyszeliście jak sie wypowiadała P.Sagatowska podczas wyborów samorządowych? wstyd! i oni maja nas reprezentować na Wiejskiej? o matko!!!!!!!!!! |
|
|
~~Edmunt | |
|
|
Na podstawie tego, że nie może być takiego rozbicia głosów jak ostatnio. Powinniśmy wziąć przykład z Kolbuszowej. Tam potrafili zrezygnować z podziałów i to dało wynik. A u nas jak znowu wszyscy bedą mieli wszystko daleko w d... to dalej bedą narzekania na brak reprezentantów w parlamencie. Wystarczy zagłosować na tych co mają największe szanse....
|
|
|
~~Wyborca | |
|
|
Nie wiem o co wam chodzi, ale Pani Sagatowska nie kandyduje do parlamentu.
|
|
|
~~cr | |
|
|
tu szukac /*Link wyciety*/ bedzie wszystko jasne na kogo oddac glos /swoj swojego rozpozna/
|
|
|
~~swoj | |
|
|
tu jest czytelniej
/*Link usunięty*/ i wszystko jasne !! |
|
|
~~kolo | |
|
|
WITAM PONOWNIE PROSZę NIE ROBIC ZAMIESZANIA CZY PANI JANINA SAGATOWSKA STARTUJE W WYBORACH CZY NIE!!!! DO ZAINTERESOWANYCH... PANI JANINA SAGATOWSKA STARTUJE W WYBORACH DO SENATU!! ALE NIEKTóRYM (WSZYSTKIM) POSTKOMUNISTOM , żYDKOM I POPAPRAńCOM LEPPERA ZE STALOWEJ WOLI NIE NA RęKE TA OSOBA TYLKO WYBóR NA PRAWDZIWYCH I WIERNYCH POLAKóW ZE STALOWEJ WOLI DA SZANSE MIASTU NA ROZWóJ A LUDZIOM NA LEPSZE żYCIE!!!! ------------------------------------------ ANTONI BłąDEK - SEJM JANINA SAGATOWSKA - SENAT STALOWA WOLA GłOSUJE WłASNIE TAK !!!!!! /Moderator/ Wyłącz capslocka następnym razem |
|
|
|
|
|
Apeluje do Admina o natychmiastowe usunięcie powyższych linków, które propagują treści faszystowskie, rasistowskie, antysemickie.
Powyższe linki godzą w zapisy Konstytucji RP ( zakaz dyskryminacji rasowej stanowiący, że wszyscy są wobec prawa równi, wszyscy mają prawo do jednakowego traktowania przez władze publiczne oraz że nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny (art. 32). Następnie Kodeks Karny: Zwalczania i propagowania rasizmu dotyczą art. 256 i 257 kk: Art. 256. Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Art. 257. Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowościowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. Każdy chrześcijanin jest zobowiązany do poszanowania godności każdego człowieka! Dla katolików: Kościół Katolicki odrzuca jako obcą duchowi Chrystusowemu wszelką dyskryminację czy prześladowanie stosowane ze względu na rasę czy kolor skóry, na pochodzenie społeczne czy religię (Deklaracja o stosunku Kościoła do religii niechrześcijańskich. ) Można się nie zgadzać z pomysłami polityków, można nie godzić się na ich zachowanie, przestępstwa itp. Można spierać się o programy ugrupowań czy poglądy na gospodarkę. Ale niedopuszczalnym jest, aby w tej debacie wchodził wątek pochodzenia, narodowości wyznania czy orientacji seksualnej. Proszę o zastanowienie tych, którzy propagują takie strony, a cały swój światopogląd układają na pustej nienawiści – wychodzącej z braku możliwości znalezienia argumentów do merytorycznej dyskusji. Nie tędy droga Panowie i Panie – to już było w XX wieku i strasznym jest, że w wielu miejscach na świecie jeszcze trwa w XXI. "Ludzie ludziom zgotowali ten los” - Nigdy więcej Lucjusz Nadbereżny Przepisy prawa i komentarze strona http://www.nigdywiecej.prh.pl/index.php zródło : http://www.nigdy(...)dzie.jpg Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
haha ~kolo jest jednak dobry, powiedz nam jeszcze jak to było na prawdę z okrągłym stołem i czy na prawdę światem rządzą komuchy, żydzi i masoni, którzy ze wszystkich stron świata nie ustają w atakach na nasz kraj ojczysty? LOL
|
|
|
|
|
Szanowny Echelonie – nie widzisz różnicy pomiędzy ideologią, poglądami społecznymi i politycznymi, a kolorem skóry, pochodzeniem czy religią ? Mam bardzo krytyczne zdanie, co do przebiegu porozumień przy Okrągłym Stole, – ale w przeciwieństwie do Ciebie – opieram je na wadze decyzji, postanowień, a nie na wadze pochodzenia czy wyznania człowieka.
pozdrawiam Lucjusz Lucjusz Nadbereżny |
|
~~rambo | |
|
|
STALOWA WOLA MUSI WREśCIE MIEC SWOICH PRZEDSTAWICIELI W PARLAMENCIE TO DLA DOBRA MIASTA I LUDZI !!!!!
ANTONI BłąDEK - SEJM JANINA SAGATOWSKA - SENAT STALOWA WOLA GłOSUJE WłASNIE TAK !!!!!! [/b] skad wiesz jak glosuje stalowa wola? ja jestem ze stalowej woli a glosowal bede inaczej. proponuje wypowiadac sie we wlasnym imieniu |
|
|
~~Andrzej | |
|
|
Gratuluje Panu Nadbereżnemu wyrażenia jawnego sprzeciwu przeciwko rasizmowi!
To sie ceni. |
|
|
~~kolo | |
|
|
Do Rambo !!!!!
Wypowiadam się w imieniu miasta dla dobra miasta i wszystkich ludzi tutaj mieszkających!!!! Jeżeli masz inne zdanie co do głosowania to gwarantuje że twój głos 21 pażdziernika nie będzie się liczył i będzie ogromną stratą dla miasta i jej mieszkańców. Tylko wybór parlamentarzystów ze Stalowej Woli pozwoli pójśc krok do przodu i da szanse wyjśc z zaścianka POLSKI B !!!! STALOWA WOLA MUSI WREśCIE MIEC SWOICH PRZEDSTAWICIELI W PARLAMENCIE TO DLA DOBRA MIASTA I LUDZI !!!!! ANTONI BłąDEK - SEJM JANINA SAGATOWSKA - SENAT STALOWA WOLA GłOSUJE WłASNIE TAK !!!!!! |
|
|
|
|
|
szanowny lucjuszu moja wypowiedź miała charakter czysto ironiczny i szyderczy w stosunku do użytkwonika ~kolo. nie jestem rasistą, faszystą ani innym idiotą o takich poglądach. osobiście nie jestem zbyt krytyczny do wydarzeń okrągłego stołu. napisałem tamtego posta, ponieważ śmieszą mnie takie, nie boję się nazwać rzeczy po imieniu, kretyńskie wypowiedzi jak ~kolo. myślałem, że moja ironia będzie wystarczająco widoczna i nikt nie posądzi mnie o takie poglądy
|
|
~~rambo | |
|
|
dotychczas wszystkie dokonywane przez mieszkancow miasta wybory konczyly sie korzysciami dla wybranych. obserwujac dzisiejsza scene polityczna trudno uwierzyc w szczere intencje kandydatow na parlamentarzystow. sa to ludzie ktorzy zrobia wszystko by sie dostac do przyslowiowego koryta, od ktorego rzadko odwracaja glowe w strone ludzi ktorzy
ich wybrali. widzac tak mocna agitacje z twojej strony na rzecz wyzej wymienionych osob nalezy sie zastanowic co ty z tego masz. |
|
|
~~GOLIAT | |
|
|
do admina. mamy polityke wszedzie na ulicach, w autobusach , w telewizji, w prasie... nie da sie od tego uciec , a niektorzy by chcieli. bo niektorzy maja polityke w ... moze niech szanowni urzytkownicy zamieszczaja posty o tresci politycznej w zakladce "polityka i gospodarka" bede bardzo wdzieczny.
pozdrawiam |
|
|
~~rambo | |
|
|
do admina. mamy polityke wszedzie na ulicach, w autobusach , w telewizji, w prasie... nie da sie od tego uciec , a niektorzy by chcieli. bo niektorzy maja polityke w ... moze niech szanowni urzytkownicy zamieszczaja posty o tresci politycznej w zakladce "polityka i gospodarka" bede bardzo wdzieczny.
pozdrawiam popieram |
|
|
~~kolo | |
|
|
do Rambo!!
Szanowny Kolego!!! Powiem Krótko....Z takim podejściem do problemów miasta, do spraw bieżących, do patriotycznego pozwolenia wyrażenia swojego głosu w wolnych demokratycznych wyborach jakie masz ty jako mieszkaniec Stalowej Woli - proponuje Ci zarezerwowac przed 21 pażdziernika bilet do Irlandii (taka piękna zielona wyspa) - a wyjdzie to napewno na dobre wszystkim mieszkańcom Stalowej Woli !!!! |
|
|
|
|
|
CYTAT szanowny lucjuszu moja wypowiedź miała charakter czysto ironiczny i szyderczy w stosunku do użytkwonika ~kolo. nie jestem rasistą, faszystą ani innym idiotą o takich poglądach. osobiście nie jestem zbyt krytyczny do wydarzeń okrągłego stołu. napisałem tamtego posta, ponieważ śmieszą mnie takie, nie boję się nazwać rzeczy po imieniu, kretyńskie wypowiedzi jak ~kolo. myślałem, że moja ironia będzie wystarczająco widoczna i nikt nie posądzi mnie o takie poglądy Szanowny Echelonie – w takim razie bardzo przepraszam, nie wyczułem ironii – w tematach rasizmu trudno mi szukać uśmiechu na twarzy. Co do agitacji na forum – może zrobić stały wątek „wybory 2007” i tam toczyć wszelkie dyskusje nawet z podziałem na kandydatów. Co do Szanownego Kolo – cieszę się, że popiera Pan PiS – ale jako szef sztabu wyborczego PiS, proszę o uprzejme przekonywanie do swoich racji i do kandydatów PiS. Prawdą jest, że istnieje potrzeba zbudowania dużej koalicji poparcia dla lokalnych kandydatów, aby wprowadzić posła na Sejm – ale zastrzegam mamy łączyć nie dzielić – i przede wszystkim nie argumentować naszych racji obrażając innych ludzi, ich poglądy czy wyznanie i pochodzenie. Pozdrawiam Lucjusz Lucjusz Nadbereżny |
|
~~sss | |
|
|
Panie Lucjuszu - prosze mie powiedziec jedna rzecz - dlaczego Pan sie identyfikuje z takimi ludzmi jak Jaroslaw czy Lech Kaczynski ? !
http://www.klamca.eu nic wiecej - tylko to. |
|
|
~~ | |
|
|
a kto tworzył Okągły Stół Panie Nadbereżny właśnie między innymi Kaczory. Błądek nadaje się do rozrzucania obornika a nie do polityki a sagatowskiej kwalifikacje wszyscy poznali w debatach telewizyjnych w ostatnich wyborach samorządowych. Skoro jesteś tzw. szefem sztabu to znaczy, że ludzie bez żadnego doświadczenia politycznego robią kampanie wyborcze o których nie maja pojęcia i zapewniam, że ostatnią moją myślą by było zagłosowanie na tą parę nieudaczników
|
|
|
|
|
|
CYTAT ANTONI BłąDEK - SEJM JANINA SAGATOWSKA - SENAT STALOWA WOLA GłOSUJE WłASNIE TAK !!!!!! Jasnowidz? Nie mieszam sie w politykę, ale może ten klient powinien prowadzić seanse spirytystyczne? Skąd Ty człowieku możesz wiedzieć jak głosuje Stalowa Wola, skoro dopiero wybory mają być. O takich efektach, można mówić w trakcie a nie przed. Ale Wy "politycy" zawsze nobiecujecie, a jak sie już dorwiecie do koryta , to wszystkie obietnice szlag trafia i zapominacie o tych, którzy na Was głosowali!! Zgadzam się z przedmówcami- przenieść temat albo usunąć. Myślę, że to nie jest miejsce na kampanię wyborczą kogokolwiek. "Stalowe Miasto - prtal dla mieszkańców" - ale nie każdy polityk jest mieszkańcem Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
~~hutnik | |
|
|
ANTONI BłąDEK - SEJM JANINA SAGATOWSKA - SENAT STALOWA WOLA GłOSUJE WłASNIE TAK !!!!!! [/b] Czy to prawda,że PiS usunął Błądka ze swoich list ponieważ doszukał się jego PZPR-owskiej przeszłości?? |
|
|
|
|
|
proponuję olać ten temat i więcej się już nie wypowiadać, bo użytkownik ~kolo, jak widać powyżej zmienił nick na ~hutnik i dalej z tym swoim "wreście" z uporem maniaka lansuje na chama sagatowską i błądka
|
|