~~stalowowolanka | |
|
|
Znacie może kogoś, kto odnawia meble kuchenne?
Jeżeli tak, proszę o numer telefonu bądź inny rodzaj kontaktu z takim fachowcem. Z góry dziękuje |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
widziałam ogłoszenie na sklepie prawie na przeciwko Dużego kościoła, tam gdzie jest kiosk ruchu, a niedaleko jubiler
@g@ |
|
~~piter | |
|
|
o ile mi wiadomo ten pan zajmuje sie oklejaniem , malowaniem , zmianą fasonu mebli, pokojowych i kuchennych np dawne bieszczdy itp
|
|
|
~~zbrodnicza picza spod tyldy | |
|
|
No, ten kolo zrobi Ci z Bieszczad g.Stołowe albo i Himalaje jak dobrze zapłacisz.
czk'ąąą |
|
|
~~nikita | |
|
|
prosze o pomoc a dokladnie o numer telefonu do kogos kto zajmuje sie renowacja mebli kuchennych
|
|
|
~~hyhy | |
|
|
CYTAT Znacie może kogoś, kto odnawia meble kuchenne? Jeżeli tak, proszę o numer telefonu bądź inny rodzaj kontaktu z takim fachowcem. Z góry dziękuje w rozwadowie chyba jest renowacja meebli |
|
|
~~xxx | |
|
|
Ale o co chodzi z tą renowacją czy ma być to naprawa czy zmiana ? bo ja korzystałam z usług gościa co pracuje w meblowym ale wymienił mi zawiasy wyregulował fronty ,zależy co ty chcesz jak coś to wezmę numer od znajomej bo ona teraz naprawia i napiszę
|
|
|
~~nikita | |
|
|
CYTAT Ale o co chodzi z tą renowacją czy ma być to naprawa czy zmiana ? bo ja korzystałam z usług gościa co pracuje w meblowym ale wymienił mi zawiasy wyregulował fronty ,zależy co ty chcesz jak coś to wezmę numer od znajomej bo ona teraz naprawia i napiszę zamowilismy meble jakies 2-3 lata temu do kuchni i wczoraj najzwyczajniej odpadla okleina z 3 drzwiczek.Trzeba to solidnie przykleic jeszcze raz albo dac nowa okleine prosze o numer telefonu tego jegomoscia co by to wykonal.:ysz:
|
|
|