~~ | |
|
|
bucu znowu ty
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
wy komuchy z PiS to dajecie jaja
|
|
|
~~Maro | |
|
|
do porzednika: forma i styl twoich wypowiedzi jest żenująco żałosna. Jestem przekonany, że czytelnicy tego forum wyrobią sobie (dzieki tobie mały zakompleksiony człowieczku) odpowiednie zdanie o tak bardzo wspieranej przez ciebie PO.
|
|
|
~~ | |
|
|
dziękuję za żałosną ocenę formy a czy styl to nie wiem bo piszesz mało sensownie a ogólnie rzecz biorąc to gówno mnie obchodzi na kogo głosujesz nawet pisiaku możesz sobie głosować na PO i tak mnie to gówno obchodzi
|
|
|
~~Marcin'd | |
|
|
Ale wy naprawde bedziecie glosowac na PIS?
Czemu? Czy wy nie widzicie co sie dzieje teraz? Czy naprawde wam odpowiadala koalicja z Samoobrona i LPR? Nie wierze. |
|
|
~~jojo | |
|
|
strasznie bzdury wypisujecie wy nieuki z PO . To ze czlowiek czlowiek wilkiem to nie sprawa PIS tylko tych oszolomow z PO ktorzy niemogac pogodzic sie z tym ze przegrali wybory prezydenckie i do sejmu dostali szalu . a ten prostak tusk za wszelka cene chce wszystich sklocic a sam nic nierobi. Pokazala wlasnie gronkiewicz ze niepotrafi poradzic sobie z glupia warszawa a co dopiero z POLSKA niedajcie sie omamic tym POpaprancom, ktorzy nic nierobia tylko probuja sklocic wszystkich PRAWDZIWY I MADRY POLAK ZAGLOSUJE ZA NAJUCZCIWSZA PARTIA TYLKO >>> PIS
|
|
|
~~KIKI | |
|
|
BARDZO WAZNE!!
rzyczyna ciaglych klesk PO jest jej antypolski i antyludzki charakter. Destrukcja, awanturnictwo, anarchia, to ich partyjne motto. Nawet partia opozycyjna nie może być wrogiem kraju w ktorym dziala, a P.O. takim wrogiem niestety jest. Ich dewiza jest >im gorzej tym lepiejwladza za kazda cene |
|
|
~~ | |
|
|
a to cytat z Kaczora? wg badań na PiS glosują Ci którzy głównie są niedouczeni i niezaradni. Typowy przykład to Bladek średnie wykształcenie w szkole wieczorowej przy słabych wynikach w nauce, były komuch z PZPR, to że został Starostą wyniki jego "pracy" mamy w mediach
|
|
|
~~ | |
|
|
a to jak potraktowali instrumentalnie sagatowską bardzo źle świadczy o tej partii ni i w Pupie to mam
|
|
|
~~gęś | |
|
|
~jojo jak napiszesz mi gdzie zadeklarowałem poparcie dla PO to przyjme twoje wywody z pokorą .A tak to stwierdzam ,że za dużo sluchasz Rydzyka.I jesteś przykładem na moje twierdzenie TYLKO PIS A INNI BE.Mądry człowiek wyciągnie wnioski i zagłouje tak jak sam uzna za najlepsze według niego a nie jak mu RM i TV TRWAM każe.
|
|
|
~~jan | |
|
|
Oświadczam, że ~KIKI pisze nieprawdę: nie jestem głupcem, cwaniakiem, złodziejem ani obcym a głosuję na PO, czego i Wam życzę!
|
|
|
~~Maro | |
|
|
No i zamiast poważnej dyskusji zrobiła się prostacka pyskówka na zasadzie: to ini są be a my cacy, nie bo nie i już, albo jak ci się niepodoba to spadaj. Tak to rozmawia najzwyklejsza gówniażeria. A ja się pytam zwolenników tej czy innej opcji - co macie pozytywnego i sensownego do zaproponowania poza wzajemnym szkalowaniem się, wyzywaniem czy obrażaniem. Sami o sobie dajecie świadectwo, przykre to ale nie jest to świadectwo najlepsze.
|
|
|
~~` | |
|
|
Teraz wszyscy widzicie jaką "pralnię: umysłową robi Rydzyk swoim słuchaczom!
|
|
|
~~Maro | |
|
|
do poprzednika: to co napisałem przed twoją wypociną odnosi się przedewszystkim do ciebie, ty jestes jakis nienauczalny, rozumiem że sprzeciwiasz się komuś, że masz jakieś kompleksy, może mama cię biła za mocno po głowie, ojciec chlał i nie dawał ci spokojnie poczytaćlektury szkolne, ale może zaproponujesz coś w zamian niż tylko obrażanie innych, naprawdę uwierz mi - myślenie aż tak bardzo nie boli
|
|
|
~~obywatel PL | |
|
|
haha podobaja mi sie te wasze wypowiedzi normalnie posmiac sie mozna. W ogole skad wy bierzecie pomysly na to co wypisujecie? Chyba macie bardo bujna wyobraznie i duzo rzeczy potraficie sobie dopowiedziec. Juz ktoras osoba z rzeczu powtarza ze bladek w pzpr byl a jeszcze nikt nie napisal skad ma takie informacje.
Jak zauwazylscie nie ma idealnej parti w naszym kraju. Kazda ma cos na sumieniu. Co takiego zrobila PO przez te 2 lata? Pis tez nie zrobil tego co zakladal w programie, ale przynajmniej wykryli kilka afer. A wiec jesli mam wybierac miedzy tymi ktorzy nic nie zrobili, a tymi co zrobili cokolwiek, wybiore tych drugich. Wam nie kaze glosowac na PIS. Glosujcie na kogo chcecie ale idzcie do glosowania a nie tylko siedzicie w domach i marudzicie ze wam sie wszystko nie podoba. A moze jeden z drugim wezmiecie sie za polityke i pokazecie nam jak to moze byc cudownie w naszym kraju. Ostatnia sprawa to posel ze Stalowej. Czy zrobi cos dla regionu ktorykolwiek z kandydatow to nie wiem. Ale wiem ze jesli nie bedziemy miec posla ze Stalowej to na pewno sie nie przekonamy czy by cos zrobil. Dlatego jeszcze raz namawiam wszystkich do pojscia na wybory. |
|
|
~~nowy | |
|
|
do ~jojo:
"niemogąc" "niepotrafi" 'niedajcie" "nierobią" "MANIMULACJI" "KTOŻY" "NIEMAJĄ" - to cytaty ortograficzne z Twoich wypocin. Na tak krótki tekst to jest mistrzostwo. I ty śmiesz ubliżać komuś od nieuków podkreślając to pogrubioną czcionką!. Najpierw naucz (doucz) się pisać po polsku, naucz się kultury pisania( jeśli wiesz co to znaczy),a nie zaczynaj od dzielenia na "prawdziwych" i "mądrych", "niedouczonych" bo na razie to dałeś poPIS SWOJEGO nieuctwa. |
|
|
~~karo | |
|
|
Dlaczego mądrzy i obiektywni ludzie popierają PIS:(aktualizacja 28-09-2007)
Oto co się zdarzyło w Polsce w ciągu 1 roku rządów PIS 1.Stopa bezrobocia spadła do 12,0% , a według sposobu liczenia UE do 8,2% (Eurobarometr) 2.Liczba pracujących wzrosła od stycznia 2006 o 1,1mln . 3.Inflacja 2% r/r co przy średnim wzroście płac o 10,1% i kolejnym o 4% od lipca 2007 powoduje, że Polacy żyją coraz lepiej, 4.Złotówka bardzo mocna (1EUR=3,8zł, 1$=2,7zł) 5.Nastąpił gwałtowny wzrost zaufania inwestorów zagranicznych-tych prawdziwych inwestujących w gospodarkę Od stycznia do maja 2007 roku Polska odnotowała rekordową wielkość bezpośrednich inwestycji zagranicznych o łącznej wartości 6,4 mld EUR za 6 miesięcy. Polska awansowała na drugie miejsce w świecie (po Chinach) pod względem atrakcyjności dla inwestycji przemysłowych 6.Firmy ratingowe : (Fitach Ratings, Moody's) podniosły rating dla Polski. (Moody's 2006-11-08 Moody's Investors Service ustaliła dla Polski rating długoterminowy `A2', Wiadomość z 18-01-2007r : Agencja Fitch Ratings, podniosła rating Polski dla zadłużenia w walucie zagranicznej do "A minus" z "BBB plus" Standard & Poor's podniosła rating do AAA-.) 7.PKB notuje wzrost najwyższy w historii (6,7% r/r lipiec 2007) 8.Produkcja przemysłowa wzrosła po lipcu 2007 10,7% r/r 9.Gwałtownie wzrasta produkcja budowlana(60,8% r/r na koniec stycznia 2007) 10.Bardzo szybko rośnie liczba budowanych mieszkań(Warszawa, 23.02.2007 (ISB) - Liczba rozpoczętych mieszkań wyniosła w styczniu tego roku 8.818 i wzrosła o 219,4 proc., podał Główny Urząd Statystyczny (GUS) w piątek. ISB, pr /23.02.2007 15:46) 11.Eksport wzrósł w 2006r o 22,6%, i nadal szybko rośnie 12.Wynagrodzenia Polaków rosną szybko 9% przy inflacji 1,5% a od 1-07-2007 dalszy wzrost wynagrodzeń netto o 4% 13.Wskaźniki giełdowe biją rekordy (WIG wrzesień2005=31884, dzisiaj wrzesień 2007=62610, wzrost o 100%) 14.Nastąpił bardzo duży spadek przestępczości (napady i rozboje -20,7% , kradzieże samochodów -40% w okresie kwiecień 2007-kwiecień 2006, 15.Deficyt budżetowy zmniejszono w 2006r do 25,5mld zł( z 32,5mld). Po dziewięciu miesiącach wynik budżetu będzie mieścił się w przedziale pomiędzy 100 mln zł nadwyżki a 100 mln zł deficytu, wobec planowanego deficytu w wysokości 18,55 mld zł - poinformowała w piątek 28-09 PAP 16.Wprowadzono pierwsze ustawy prorodzinne (becikowe, odpis 140zł/dziecko ) 17.Rozwiązano WSI co wydawało się niemożliwe, 18. Rozpędzono spółdzielnie mieszkaniowe- prywatne folwarki prezesów. 19.Spadł poziom korupcji i Polska `awansowała' z 70 na 61 miejsce w rankingu Transparency International. `Zero tolerancji' dla korupcji pokazała ostatnia sprawa Lipca i Leppera. 20.Znacznie spadła ilość wypadków i ofiar śmiertelnych spowodowanych przez pijaków 21.Polski naród rozpoznał faryzeuszy. Notowania AGORY spadły z 71zl/akcję do 40zł/akcję (-46%) z rekomendacją MILLENIUM na 30,5zł/akcja a w stosunku do wzrostu WIG akcje AGORY spadły o dwukrotnie 22.Wreszcie zaczynają się z nami liczyć na Zachodzie, a Unia przyjęła nasze veto ze zrozumieniem i Niemcy (sic!) walczą w Moskwie o nasze mięso. Unia próbuje wprowadzić wspólną politykę energetyczną, o czym jeszcze rok temu nie chciała gadać. Będziemy organizować EURO2012. Polska stała się celem pielgrzymek prezydentów i premierów z całego Świata: z Chin, USA, Finlandii, Niemiec, Francji, Holandii, Włoch, Portugalii, Litwy, Armenii, Iraku, Izraela, Łotwy, Gruzji, Azerbejdżanu, .. 23. Polacy coraz bardziej zadowoleni z życia "Rzeczpospolita": Aż 76 proc. Polaków deklaruje, że są szczęśliwi. Niewiele ponad 60 proc. twierdzi, że żyje się im dostatnio. A 40 proc. jest zadowolonych z siebie. Nasze samopoczucie wciąż się poprawia - jeszcze pięć lat temu zadowolonych ze swojego życia było tylko 30 proc. Polaków. 24. PIS jako pierwszy i jedyny dotąd rząd obniżył koszty pracy o 4% od 1-07-2007r 25. Czerwona hołota trzęsie się ze strachu, a ubecy z wściekłości. Jestem dumny z tego, że jestem Polakiem |
|
|
~~ | |
|
|
Osoba, która odrobinę zna się na ekonomi wie, że wszystkie przytoczone poniżej fakty maja swoja przyczyną kilka lat wcześniej(jak np wejście Polski do UE, której to przeciwnikiem jest PiS). O pierwszych efektach rządów PiS będzie można mówić około roku 2010.
Mamy najniższy wzrost gospodarczy, wśród krajów nowej UE. W tych pozostałych państwach rządzą osoby o liberalnych poglądach na gospodarką, w odróżnieniu od socjalistycznego PiS. Dlaczego mądrzy i obiektywni ludzie popierają PIS:(aktualizacja 28-09-2007) Oto co się zdarzyło w Polsce w ciągu 1 roku rządów PIS 1.Stopa bezrobocia spadła do 12,0% , a według sposobu liczenia UE do 8,2% (Eurobarometr) 2.Liczba pracujących wzrosła od stycznia 2006 o 1,1mln . 3.Inflacja 2% r/r co przy średnim wzroście płac o 10,1% i kolejnym o 4% od lipca 2007 powoduje, że Polacy żyją coraz lepiej, 4.Złotówka bardzo mocna (1EUR=3,8zł, 1$=2,7zł) 5.Nastąpił gwałtowny wzrost zaufania inwestorów zagranicznych-tych prawdziwych inwestujących w gospodarkę Od stycznia do maja 2007 roku Polska odnotowała rekordową wielkość bezpośrednich inwestycji zagranicznych o łącznej wartości 6,4 mld EUR za 6 miesięcy. Polska awansowała na drugie miejsce w świecie (po Chinach) pod względem atrakcyjności dla inwestycji przemysłowych 6.Firmy ratingowe : (Fitach Ratings, Moody's) podniosły rating dla Polski. (Moody's 2006-11-08 Moody's Investors Service ustaliła dla Polski rating długoterminowy `A2', Wiadomość z 18-01-2007r : Agencja Fitch Ratings, podniosła rating Polski dla zadłużenia w walucie zagranicznej do "A minus" z "BBB plus" Standard & Poor's podniosła rating do AAA-.) 7.PKB notuje wzrost najwyższy w historii (6,7% r/r lipiec 2007) 8.Produkcja przemysłowa wzrosła po lipcu 2007 10,7% r/r 9.Gwałtownie wzrasta produkcja budowlana(60,8% r/r na koniec stycznia 2007) 10.Bardzo szybko rośnie liczba budowanych mieszkań(Warszawa, 23.02.2007 (ISB) - Liczba rozpoczętych mieszkań wyniosła w styczniu tego roku 8.818 i wzrosła o 219,4 proc., podał Główny Urząd Statystyczny (GUS) w piątek. ISB, pr /23.02.2007 15:46) 11.Eksport wzrósł w 2006r o 22,6%, i nadal szybko rośnie 12.Wynagrodzenia Polaków rosną szybko 9% przy inflacji 1,5% a od 1-07-2007 dalszy wzrost wynagrodzeń netto o 4% 13.Wskaźniki giełdowe biją rekordy (WIG wrzesień2005=31884, dzisiaj wrzesień 2007=62610, wzrost o 100%) 14.Nastąpił bardzo duży spadek przestępczości (napady i rozboje -20,7% , kradzieże samochodów -40% w okresie kwiecień 2007-kwiecień 2006, 15.Deficyt budżetowy zmniejszono w 2006r do 25,5mld zł( z 32,5mld). Po dziewięciu miesiącach wynik budżetu będzie mieścił się w przedziale pomiędzy 100 mln zł nadwyżki a 100 mln zł deficytu, wobec planowanego deficytu w wysokości 18,55 mld zł - poinformowała w piątek 28-09 PAP 16.Wprowadzono pierwsze ustawy prorodzinne (becikowe, odpis 140zł/dziecko ) 17.Rozwiązano WSI co wydawało się niemożliwe, 18. Rozpędzono spółdzielnie mieszkaniowe- prywatne folwarki prezesów. 19.Spadł poziom korupcji i Polska `awansowała' z 70 na 61 miejsce w rankingu Transparency International. `Zero tolerancji' dla korupcji pokazała ostatnia sprawa Lipca i Leppera. 20.Znacznie spadła ilość wypadków i ofiar śmiertelnych spowodowanych przez pijaków 21.Polski naród rozpoznał faryzeuszy. Notowania AGORY spadły z 71zl/akcję do 40zł/akcję (-46%) z rekomendacją MILLENIUM na 30,5zł/akcja a w stosunku do wzrostu WIG akcje AGORY spadły o dwukrotnie 22.Wreszcie zaczynają się z nami liczyć na Zachodzie, a Unia przyjęła nasze veto ze zrozumieniem i Niemcy (sic!) walczą w Moskwie o nasze mięso. Unia próbuje wprowadzić wspólną politykę energetyczną, o czym jeszcze rok temu nie chciała gadać. Będziemy organizować EURO2012. Polska stała się celem pielgrzymek prezydentów i premierów z całego Świata: z Chin, USA, Finlandii, Niemiec, Francji, Holandii, Włoch, Portugalii, Litwy, Armenii, Iraku, Izraela, Łotwy, Gruzji, Azerbejdżanu, .. 23. Polacy coraz bardziej zadowoleni z życia "Rzeczpospolita": Aż 76 proc. Polaków deklaruje, że są szczęśliwi. Niewiele ponad 60 proc. twierdzi, że żyje się im dostatnio. A 40 proc. jest zadowolonych z siebie. Nasze samopoczucie wciąż się poprawia - jeszcze pięć lat temu zadowolonych ze swojego życia było tylko 30 proc. Polaków. 24. PIS jako pierwszy i jedyny dotąd rząd obniżył koszty pracy o 4% od 1-07-2007r 25. Czerwona hołota trzęsie się ze strachu, a ubecy z wściekłości. Jestem dumny z tego, że jestem Polakiem |
|
|
~~ | |
|
|
bladek był napewno członkiem pzpr nie tylko szeregowym członkiem ale funkcyjnym tak mówią ludzie, którzy go znają z tamtego okresu. Nawet znajomy komunista śmiała się ze mnie jak mówiłem o prawicy że PiSem też kieruje człowiek od nich a zressztą zawsze możesz zapytać Bladka i napewno nie będzie miał odwagi zaprzeczyć bo za dużo ludzi mu to pamięta. Mając powyższe na uwadze człowiek który określa się jako prawicowy nie może poprzeć Bladka w tym głosowaniu. czuwaj
|
|
|
~~ | |
|
|
w Nowinach podali że PiS w naszym okręgu przegrywa z PO o 6% i stąd chyba taka aktywność pisuarów
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT bladek był napewno członkiem pzpr nie tylko szeregowym członkiem ale funkcyjnym tak mówią ludzie a jak ci ludzie powiedza zebys poszedl i skoczyl z mostu to tez tak zrobisz? widac ze na forum panuje moda wymyslania sobie rzeczy. Zero dyskusji merytorycznej, sama demagogia i "legendy ludowe" bo inaczej nie nazwe tego "tak mówią ludzie". |
|
|
~~ | |
|
|
błądek był w pzpr oczywiście niestety przykro mi ale nie mam scana jego legitymacji partyjej i co z tego tzn, że nie był komuchem?
|
|
|
~~hehe | |
|
|
PISowi gratulujemy Nelli Rokity ! Mistrzowskie posunięcie PO - podsunąć taką głupią babę swojemu wrogowi. Ciekawe czy po wizycie u Olejnik PIS jeszcze się tak cieszy z tego "transferu jesieni" ...
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT błądek był w pzpr oczywiście niestety przykro mi ale nie mam scana jego legitymacji partyjej i co z tego tzn, że nie był komuchem? to na tej samej podstawie moge stwierdzic ze Ty tez byles w pzpr. Niestety przykro mi ale nie mam scana Twojej legitymacji partyjnej i co z tego wynika? Ze nie byles komuchem? Jak juz cos komus zarzucasz to przedstaw jakies dowody. A nie mocny w gebie jestes i tylko szum robisz. |
|
|
~~ | |
|
|
sam byłeś w pzpr jeśli nie przedstaw scana lub nie swojej legitymacji partyjnej, hihi ale tłumok musisz być wśród tych niewykształconych i słabo zarabiających czyli wyborców pis a Bładka sam o to zapytam publicznie ale to tylko formalność bo jego kumple już mi potwierdzili że to prawda zresztą sam zapytaj choćby w hutniczej solidarności, której legitymacją kiedyś rzucił a która przez lata rekomendowała go do różnych funkcji
|
|
|