|
|
|
W poniedziałki od 18 do 20.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dziękuję
|
|
|
|
|
Proszę o informacje gdzie obecnie przyjmuje lek. Micał na NFZ oraz jak długo trzeba czekać. Na Edukacji ponoć jest nieobecny- do odwołania.
Chyba zadałam pytanie w temacie o konkretnym lekarzu tak?! Więc po co się udzielasz jak nie znasz odpowiedzi?? Założyłeś dzisiaj konto i już tyle postów nabiłeś? Robisz tu za kolejnego trolla?? Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
|
|
|
CYTAT Proszę o informacje gdzie obecnie przyjmuje lek. Micał na NFZ oraz jak długo trzeba czekać. Na Edukacji ponoć jest nieobecny- do odwołania. Na stronie szpitala jest napisane, że przyjmuje w środy od 14:35 do 18:00, ale czy to aktualne, to nie wiem. Może zadzwoń do rejestracji i zapytaj. Tel. 15 843-32-95 CYTAT Chyba zadałam pytanie w temacie o konkretnym lekarzu tak?! Więc po co się udzielasz jak nie znasz odpowiedzi?? Założyłeś dzisiaj konto i już tyle postów nabiłeś? Robisz tu za kolejnego trolla?? Robi Wypowiada się w każdym temacie, chociaż nie ma nic sensownego do powiedzenia, wstawia jeden post pod drugim, a w dodatku ma chyba problem z określeniem własnej tożsamości płciowej bo raz wypowiada się w formie żeńskiej, a raz w męskiej Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|