~~helmut | |
|
|
Jak uważacie, czego brakuje w Stalowej Woli (chodzi mi o handel, usługi, rodzaj sklepu, knajpy itd..)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Dużego sklepu z artykułami wyposarzenia wnetrz,jak np.practiker czy obi.
|
|
|
~~latające kombinerki | |
|
|
dobrych imprez plenerowych
|
|
|
~~Iwa | |
|
|
Z prawdziwego zdarzenia parku,z ławkami,alejkami,ścieżką rowerową i muszlą koncertową.Taki park jest np. w Lublinie.Łączy się to bezpośrednio z imprezami plenerowymi.
|
|
|
~~ | |
|
|
RYNKUuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
|
|
|
~~ | |
|
|
dobrych imprez dobrych barow i jeszcze sporo rzeczy ale nawet nie chce mi sie pisac
|
|
|
~~Yeety | |
|
|
Więcej koncertów na ul. Grabskiego. Ostatni był zajebisty. No i brakuje Empiku
|
|
|
~~---- | |
|
|
Na dobrą sprawę to wszystkiego. Fajnej knajpy, miejsca gdzie można coś zjeść i napić się kawy o 9 rano, gdzie można potańczyć a pod nogami nie plątają się 16 letni narwani. Można by pisać i pisać. Ciekawe kiedy coś się zmieni...
|
|
|
~~Maro | |
|
|
Z pewnoscią brakuje mądrej i rozsądnej i chcącej zrobić coś dobrego dla wszystkich (a nie tylko sobie) Rady Miasta.
|
|
|
|
|
|
spokojnego i zacisznego lokalu o miłej atmosferze, w którym choć na chwilę można by zapomniec o problemach życia codziennego, gdzie nie będzie napranych małolatów i innego nietrzeźwego elementu, nie czuc zapachu zwietrzałego piwa, fetoru dymu z papierosów, mózg nie skacze po czaszce od nadmiaru zbyt głośnej muzyki, często beznadziejnej. Ujmując krótko : lokalu, w którym miło mogą spędzić czas ludzie poważni i ustatkowani, przy małym piwku w rozsądnych ilościach, bądź przy kawie czy jakimś posiłku, bez stersu, że jakiś oszołom po wyjściu z lokalu "nałoży nam sęków" ale przed tym dostaniemy zawału, gdy przyjdzie nam zapłacic rachunek.
Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
~~joasia | |
|
|
-brakuje fajnego lokalu takiego jaki jest w rzeszowie ''chili''puszczaja od 25 lat i nie plataja sie gowniarze, bo naprawde my starsi nie mamy gdzie wyjsc....
-mało miejsca do parkowania, -mało imprez plenerowych, -i duzo rzeczy... |
|
|
~~joasia | |
|
|
-brakuje fajnego lokalu takiego jaki jest w rzeszowie ''chili''puszczaja od 25 lat i nie plataja sie gowniarze, bo naprawde my starsi nie mamy gdzie wyjsc....
-mało miejsca do parkowania, -mało imprez plenerowych, -i duzo rzeczy... |
|
|
~~easy | |
|
|
chcecie spokojnej knajpki w fajnym klimacie polecam "Tło" a na imprzy plenerowe nie ma pieniedzy a jesli sa to grosze i wychodzi bieda... a co do miejsca to faktycznie muszla by sie przydala ale co ?? nie ma pieniedzy za to bedziemy mieli nowy sąd hehehe ... śmieszne miasto śmiesznych ludzi...
|
|
|
|
|
|
BRAKUJE CLABBINGU NA POZIOMIE:haha:
VICTORIA>>>>> ZWYCIĘSTWO JEST TUSH TUSH :P:P |
|
~~ | |
|
|
co do "Tła" to byłem raz i wiecej nie pójdę ... dlaczego? ... ciuchy prałem 3 razy i tydzien na balkonie, a i tak dalej capiły fajami na kilometr... Zgadzam sie z niektórymi przedmówcami... brakuje kulturalnych miejsc i kulturalnych ludzi ... gdziekolwiek się nie pójdzie wszędzie pełno napranego chuligaństwa i nie tylko w wieku nascie ... przykre, prawdziwe!!!
|
|
|
~~stanik | |
|
|
brakuje skejtparku. zdecydowanie. to co jest obecnie, nie przeszłoby żadnych inspekcji bezpieczeństwa. ale władz to nie obchodzi, bo nawet nie wiem ile razy pisaliśmy petycje do UM.
|
|
|
~~kaka | |
|
|
KFC
|
|
|
~~ | |
|
|
brakuje tego żeby idiota został posłem
|
|
|
~~diss | |
|
|
Brakuje dobrej kawiarni z prawdziwego zdarzenia, najlepiej takiej, w której można napić się dobrej kawy, zjeść ciastko, ewentualnie jakiś deser, w której jest miła przytulna atmosfera... Generalnie podpisałbym się pod przedmówcami co do reszty (odnośnie dobrego lokalu).
|
|
|
~~ | |
|
|
szczęścia
|
|
|
~~GD | |
|
|
CYTAT brakuje skejtparku. zdecydowanie. to co jest obecnie, nie przeszłoby żadnych inspekcji bezpieczeństwa. ale władz to nie obchodzi, bo nawet nie wiem ile razy pisaliśmy petycje do UM. no nie ... |
|
|
~~ | |
|
|
kto weźmie odpowiedzialność za zniszczenia, wypadki,itp? Ja chcę skakać na bandżi. Chcę aby wybudowano odpowiedni most.
|
|
|
Dołączył: 24 Kwie 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
największa bolączką tego miasta jest brak centrum, miejsca które było by centrum miasta, ktoś kiedyś miał plan zlokalizowania takiego centrum ale w rynku rozwadowskim, cały rynek knajpki restauracje kluby, niestety wszystko rozbiło sie o prawo własności, a dokładnie o nieuregulowane prawa własności do znajdujących sie w tym rejonie lokali, cała kasa została zainwestowana w Rzeszowie i Lublinie- mamy pecha
|
|
~~rychu | |
|
|
Brakuje madrych ludzi oczywiscie w radzie a nie :boksuj:
|
|
|
~~ja | |
|
|
sklepów! castorana, obi albo jakikolwiek inny budowlany. empiku też brakuje. porządnego kina, co na premierę nie trzeba czekać jak na zbawienie (zawsze z wielkim opóźnieniem?). brakuje chińskiej knajpki, kawiarni porządnej, gdzie się nie pali. u fotografów - automatów do wywoływania zdjeć, gdzie zdjecie kosztuje nie więcej niż 50 groszy. oj dużo brakuje..
|
|
|