|
|
|
czy zna ktos przepisy?? sklad ???chce zrobic na imieniny podobne salatki wiadomo ze orginalu nikt nie zdradzi. wiem ze mozna zamowic ale po co placic jak moge zrobic wieksza ilosc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to musisz kochana kupić najgorsze składniki w biedronce. takie "wyprodukowano dla biedronki", kukurydze, paparyke rozciapaną itp. Zmieszać wszystko w przeciwnym razie Ci nie wyjdzie taka
|
|
|
|
|
mi bardzo te salatki smakuja a to ze ejst z biedronki to zadna ujma duzo osob sie tam zaopatruje, nikt nie gwarantuje ci ze jak kupisz w innym sklepie to bedziesz miecswieze i lepsze.
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
z tego co pamiętam to - kapusta pekińska,pomidor,ogórek konserwowy,czerwona cebula,papryka ,kukurydza + sos vinegre kupisz w torebce gotowy lub zrób sobie majonezowy(mi przynajmniej bardziej smakuje) no i dodam że jadłam w rustice I i mi bardzo smakowała ale w rustice II mają raczej taki sam skład
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Jaga, spróbuj tutaj http://www.salatkowo.pl/. Ja stąd biorę przepisy.
Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
|
|
|
dziekuje za przepis- teraz z pekinska ciezko ale chyba mozna np lodowa zastapic prawda? ja wlasnie jadlam w 2 i 1 i w 2 mi bardziej smakuje tamtej nawet nie moglam zjesc - ale to chyba kwestia gustu i smakua i za linka tez dziekuje juz tam zagladam napewno cos wykabinuje;)
|
|
|
|
|
Do kwietnia nie powinno być większych problemów z pekińską. A do greckiej wybitnie lodowa się nadaje. Pekińska jest tylko wygodnym zamiennikiem. No i obowiązkowo ser feta i oliwki, bo inaczej cóż to za grecka...
SMACZNIE, ZDROWO I DOMOWO!!! |
|
|
|
|
witam, wie ktoś czy Rustica 2 naprzeciwko Policji ma swoją ofertę w internecie? bo nie mogę znaleźć
|
|
|
|
|
CYTAT witam, wie ktoś czy Rustica 2 naprzeciwko Policji ma swoją ofertę w internecie? bo nie mogę znaleźć Chyba nie mają. Kiedyś się oszukałem w google, ale znalazłem jedynie stronę Rustici z białych. Chciałem zamówić Burrito, bo wszyscy polecali. Pomógł dopiero kolega, który zarzucił numerem telefonu (niestety nie zapisałem go sobie) |
|
|
|
|
jeśli chcecie nr do Rusticy 3 to proszę - 8425715
|
|
|
|
moja grecka jest naj naj lepsza.
Robię tak: sałata lodowa - LODOWA - nie pekińska, rwana nie krojona, ser feta (HOCHLAND) - jest twardy, dobrze się kroi, ogórek świerzy taki długi lub krótki nie kiszony i nie konserwowy, pomidor, cebula, oliwki z biedronki ze słoika - są twarde i dobre, przyprawy, co kto lubi - BYLE PASOWAŁO , pieprz, sól, koperek, ... sos vinegre (czy jakoś tak) ja dodaje jeszcze tuńczyka w puszce ciekawie wygląda jak kawałki pomidora sa duże. |
|
|
|
|
zapomniałeś napisać czy oliwki dajesz czarne czy zielone
|
|
|
|
zielone