|
|
|
Kto był i co sądzicie ??
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ja_p | |
|
|
Jeśli chodzi o pierogi z pierogowej pasji na białych to jadłem ruskie - rewelacja oraz z kapusta kiszoną - jadłem 3 razy dwa razy rewelacja raz kucharz miał gorszy dzień i coś było nie tak. ogólnie wszystko ok. ceny niskie, wielkość porcji średnia 7 pierogów. ale za 20 zł 2 osoby mogą się najeść konkretnie. pozdrawiam
|
|
|
~~SMAKOSZ | |
|
|
SĄ MACZNE , ALE CENA JEST ZBYT WYGÓROWANA. 7 PIEROGÓW TO DOROSŁY CZŁOWIEK NAWET NIE POCZUJE, ŻE COŚ ZJADŁ. POCZUJE TYLKO LŻEJ W KIESZENI.
|
|
|
~~mamuśka | |
|
|
~ja_p napisał, że za 20 zł dwie osoby mogą się najeść. Ale 10 zł na osobę to nie jest mało. W wiekszości jadłodajni za 10 zł to solidny obiad mięsny (oczywiście nie mam na myśli drogich knajpek). Gdzie ta pierogowa pasja?
|
|
|
|
|
|
Ja byłam Pierożki super Po raz pierwszy w życiu jadłam pierogi ze szpinakiem Takie fajne zielone, polecam No i z kiszoną kapustką Pycha!!
MY.......................................... |
|
|
|
|
Dla mnie najlepsze pierogi sa w Lasowiance. Zajebiste i niedrogie.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
za 10 zł to w Ravioli jest potrójna porcja ruskich.
|
|
~~Gucio | |
|
|
Czy ktoś mi może wyjaśnić tytuł: \"pierogowa pasja i nie tylko na białych\"? Co \"białych\"? Jakich \"białych\"?
|
|
|
~~m87 | |
|
|
CYTAT Czy ktoś mi może wyjaśnić tytuł: \\\"pierogowa pasja i nie tylko na białych\\\"? Co \\\"białych\\\"? Jakich \\\"białych\\\"? tak mieszkancy Stalowej mowia na komplex domkow na ul. Jana Pawła II |
|
|
|
|
|
Właśnie czyli w ogóle dobre pierogi?
|
|
~~żuBer | |
|
|
Słyszałem że ten lokal wczoraj się spalił. Czy to prawda?
|
|
|
~~Jaxa | |
|
|
Kucharz pierogi przypalil
|
|
|