Dołączył: 19 Lut 2008r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Witam,
chciałem oddać do renowacji felgi aluminiowe. Mam namiar na kogoś z okolic Tarnobrzega - bodajże w m. Stale 105 - i jeżdżąc po trasie Stw-Sandomierz-Stw widziałem, że jest jakaś reklama bliżej Stalowej - okolice Agatówki lub gdzieś niedaleko. Może ktoś się orientuje odnośnie tych dwóch wykonawców i ma jakieś doświadczenia, jaka cena, wykonanie, czy warto ...? Bo pamiętam, że "jedyne co warto, to prać w Lagarto" ;-) Tak kiedyś reklamowali... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeśli chcesz to zrobić dobrze to tylko lakier proszkowy i chyba tylko Kielce (Kijanka) no chyba że masz dojście do kogoś w Stalowej (ats rial)
Odradzam lakierowanie z pistoletu ponieważ po jakimś czasie odlezie. |
|
|
|
|
w Stalowej Woli tez odnawia felgi (lakier proszkowy) tel. 502-772-871.
|
|
|
|
|
Odnawiałam, a raczej naprawiałam alumniaki w Stalowej Woli, nie drogo a efekt - zero różnicy z tymi oryginalnymi.
|
|
|
|
|
odnowie temat ktos moze dalej regeneruje alusy?chodzi mi o malowanie bo prostowac nietrza,jakie ceny?
|
|
|
|
|
Tylko pod krosnem u gości którzy robią to od wielu lat poszukaj w szukajce tematu. Koszt koło 70- 80 za sztukę ale felgi masz wypiaskowane, potem wyszkiełkowane a potem w proszku na dowolny kolor. Maja na tyle duże pojecie że po wypalaniu felgi są nadal mocne bo znam wiele wypadków gdzie po wypalaniu w zbyt dużej temperaturze felga zrobiła tak:
http://img35(...)0ni9.jpg I po tylko pan chciał szybciej wypiec felge, po założeniu i krótkiej jeździe zrobiło się nieco nieciekawie. http://img14(...)ayu3.jpg Ale cena byłas promocyjna za to "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT odnowie temat ktos moze dalej regeneruje alusy?chodzi mi o malowanie bo prostowac nietrza,jakie ceny? Malowałem na początku 2010 roku niedaleko stalowej 4 komplety bardzo dobra robota telefon wyslalem na pw "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
odświezam zna ktos jakis zakład godny polecenia jak cenowo to wygląda alu 16'
|
|
|
|
|
CYTAT Tak znanm. Telefon wysłałem na PW To i ja poproszę o namairy? Czy możesz powioedziec trochę więcej tj. czy malują proszkowo itd.? |
|
|
|
|
Proszkowo w izomecie malują, a koło stahlshmidtu w kwasie usuwają wszystkie powłoki farby
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Witam
Mam alufelgi, ktore potrzebuja prostowania. Prosze o jakies sprawdzone namiary? |
|
|
|
|
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
dzięki
Długo czekałeś na przyjęcie i odbiór felg? Pierwszy raz będę oddawać felgi na coś takiego i wolę się zapytać. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Witam,
Chciałbym się podpiąć pod temat. Kogo polecacie w okolicy Stalowej?. |
|