~~megi | |
|
|
Start Błądka będzie dużym błędem dla PiSu stalowowolskiego :/ Błądek 30 na liście i jeszcze te fatalne jego zdjęcia :/ bleeee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~max | |
|
|
i bardzo dobrze! może wreszcie ludzie w Stalowej Woli otworzą oczy i zobaczą głupotę tych osób z tak zwanego PiS-u w Stalowej Woli.P.Sagatowska tez dostała już kopniaka to miejmy nadzieję że Błądek też dostanie!!!!!!!!!!!
|
|
|
~~Wasyl | |
|
|
CYTAT Start Błądka będzie dużym błędem dla PiSu stalowowolskiego :/ Błądek 30 na liście i jeszcze te fatalne jego zdjęcia :/ bleeee Znowu pan niePOradny nadaje (chodzi o ten kobiecy nick) A może pan sobie przypomni swoje zdjęcia? Błędem to jest Butrynowa, wogóle cała PO stalowowolska jest więkim błędem, na czele z panem niePOradnym, barwińskim, i szrekowym przydupasem. Jedynie Rusinek jest na poziomie. |
|
|
~~nowy | |
|
|
CYTAT Start Błądka będzie dużym błędem dla PiSu stalowowolskiego :/ Błądek 30 na liście i jeszcze te fatalne jego zdjęcia :/ bleeee Znowu pan niePOradny nadaje (chodzi o ten kobiecy nick) A może pan sobie przypomni swoje zdjęcia? Błędem to jest Butrynowa, wogóle cała PO stalowowolska jest więkim błędem, na czele z panem niePOradnym, barwińskim, i szrekowym przydupasem. Jedynie Rusinek jest na poziomie. A na jakim poziomie? A w ogóle to kto to jest Rusinek (chyba razem z Tobą jedyny bezbłędny!?) |
|
|
~~nick | |
|
|
słuchajcie: zdjęcia Błądka sa fatalne i to potwierdza nie jedna osoba w mieście która widziała jego plakaty.Spot wyborczy tez jest nie za ciekawy jak i jego "własciciel".
W tych wyborach chodzi o to żebyśmy wszyscy w tym mieście mieli wreszcie swojego przedstawiciela w Parlamencie.Może własnie będzie to kobieta bo na tych Panów z LiD-u i pseudo PiS-u w Stalówce nie ma co liczyć. |
|
|
~~Wasyl | |
|
|
CYTAT słuchajcie: zdjęcia Błądka sa fatalne i to potwierdza nie jedna osoba w mieście która widziała jego plakaty.Spot wyborczy tez jest nie za ciekawy jak i jego "własciciel". W tych wyborach chodzi o to żebyśmy wszyscy w tym mieście mieli wreszcie swojego przedstawiciela w Parlamencie.Może własnie będzie to kobieta bo na tych Panów z LiD-u i pseudo PiS-u w Stalówce nie ma co liczyć. No własnie na tą babe, to nie ma co liczyć. Jest tak rozpoznawana, jak dziura w majtach Renia co szuka jelenia |
|
|
~~ | |
|
|
usilnie moje posty są kasowane ale Bladek to były pezetperowiec
|
|
|
~~ | |
|
|
ja sie nie dziwie ze ktos je kasuje w koncu nieprawde piszesz a swoja droga to smiesza mnie ludzie, ktorzy lecza swoje kompleksy za pomoca internetu. Sami nic nie zrobili, a teraz korzystajac z pseudo anonimowosci pompuja swoje ego najezdzajac na wszystkich dookola.
|
|
|
~~ | |
|
|
nie znasz go chyba dobrze, wiem to napewno, że był w PZPR zapytaj się kogoś z Huty jak nie wierzysz i to ni był zwykłym członkiem. To w hucie wiedza powszechna a w Solidarności wie o tym każdy. I przesz to że nie wiesz takiej podstawowej rzeczy o swoim kandydacie to pozwala mi się śmiać z Ciebie do rozpuku
|
|
|
~~ | |
|
|
skoro byl czlonkiem i to takim niezwyklym to dlaczego ciagle forowala go ta solidarnosc? dlaczego wystawiala go na kandydata do rady? dlaczego nie wystawila innego kandydata? dlaczego skoro to taka wiedza o ktorej kazdy wie, to nikt nie zrobil z tego afery i nie zapytal o to publicznie? dlaczego nikt nie widzial jego legitymacji czlonka pzpr? jak dla mnie to pod przykryciem anonimowosci internetu tchorze lecza swoje kompleksy, bo komus sie cos w zyciu udaje a im nie. No trudno taka Polska mentalnosc. Sam nie potrafi do czegos dojsc to bedzie na innych najezdzal i mowil jaka to niesprawiedliwosc. Zastanow sie nad tym
|
|
|
~~ | |
|
|
Chcę zwrócić uwagę że się nie podpisujeszodpowiadam, bo też taka ta solidarność była a on im w podziękowaniu rzucił legitymacją solidarności a do rady nie wystawiała go solidarność tylko typy które kiedyś nazwały się AWS teraz nazwały się PiS przy czym wskutek selekcji negatywnej tylko tacy jak on, kozielewicz, siembida i inni zostali. Nie wiem czy ktoś widział jego legitymację, może sie i chwalił swego czasu ale był komuchem napewno a jakim jest człowiekiem popytaj tych co go znają, jaki ma stosunek do ludzi, do pieniędzy wtedy się dowiesz.... a ja nie narzekam, dużo w zyciu osiągnąłem nie zadając się z takimi typami i dalej nie zamierzam tego robić a skor są wybory myślę że wiedzę o kandytach powinni mieć wszyscy waby dokonać wyboru świadomie czego i Tobie życzęa apropos udawania rzeczywiście sotanio Bladkowi udaje się wszystkich oszukiwać
|
|
|
~~ | |
|
|
Solidarnosc rzucil bo byla jak byla wiec im podziekowal. Pisu w stalowej tez nie bylo, poki nie wzial sie za to. Pis odrodzil sie w stalowej i juz na piewrszych wyborach osiagnal sukces. Ale nie o to mi chodzi. Chodzi mi tylko o to ze nazywacie kogos komuchem, a tak naprawde nikt mu niczego nie udowdnil. A Ty zachowujesz sie tak jak babki na rynku co jajka sprzedaja. Ktos cos powiedzial, pozniej ktos cos do tego dodal i tak leci. To sie nazywa plotka. A skoro Bladek byl w PZPR to mi to udowodnij, a nie "uswiadamiasz" wyboracow paplanina, ktora z prawda nie ma nic wspolnego. Byl w partii to pokaz mi legitke, a jesli nie potrafisz tego zrobic to nie rozsiewaj dalej plotek
|
|
|
~~ | |
|
|
Nie dlatego, bo powiedzieli mu kim jest naprawdę a nawet napisali w biuletynie, jak nie wiesz to się nie wypowiadaj. PiS odrodził się, zobacz kto jest w tym PiSie Pierwsze wybory to start Freda? do Sejmu i to był ten sukces czy ciche przyzwolenie na wybór Szlęzaka, bo przecież nie atakowali go? To nie jest plotka, wszyscy których o to pytałem a którzy go doskonale znają potwierdzili mi to, bo też myślałem że to plotka, że to niemożliwe żeby były komunista dekomunizowałWiem to napewno!!!
|
|
|
~~ | |
|
|
a co to ja jestem konduktor żebym pokazywał legitkę a Ty wykonaj minimum wysiłku i zapytaj kogokolwiek kto zna go dobrze
|
|
|
~~Wasyl | |
|
|
Ja zapytałem i sie dowiedziałem że Pani Butryn olewała lekcje, żeby kosić kasiorke na korkach I to nie wiem tego z oficjalnych źródeł, tylko zasłyszałem to tu to tam.
|
|
|
~~ | |
|
|
hehe no tak jak Wasyl piszesz, wypowiedzi na tym forum to cos w rodzaju "tato a marcin powiedzial". A ja slyszalem ostatnio ze Warszawe maja przylaczyc do Stalowej bo tak ludzie mowili. Tak podsumuje ten watek
|
|
|
~~ | |
|
|
dobra tego ze byl w pzpr nie potraficie mu udowodnic, a to moze teraz cos o tej nieuczciwosci napiszesz? Na jakiej podstawie uwazasz ze jest nieuczciwy? Dales mu w lape? Wzial od Ciebie?
|
|
|
~~ | |
|
|
a co w PiSie nieuczciwością nie jest chociażby ulrywanie tego że był w PZPR? no takie to prawo jaka sprawiedliwość, a dowody na jego nieuczćiwość jeszcze przedstawię, tzw. twarde fakty jak to zwykł mówić ziobro
|
|
|
~~prawdziwa prawica | |
|
|
Bladek legitymację pewnie zeżarł zostają tylko informacje od jego współpracowników i znających go wtedy a ja dokonałem tego wysiłku i zapytałem dwóch którzy mi to potwierdzili
|
|
|
~~ | |
|
|
prawdziwa prawica a ja moge znalezc 5 ktorzy potwierdza ze ty byles w pzpr. Rozmowa z wami to jak z malymi dziecmi. "Byl w pzpr i jest nieuczciwy". Dlaczego jest nieuczyciwy "bo jest w pis i nie powiedzial ze byl w pzpr". ha ha normalnie kabaret na dodatek wszystko w okolo jego czlonkostwie pzpr, ktore jak do tej pory jest tylko plotka rzucona przez nieudacznikow, ktorzy w ten sposob lecza swoje kompleksy.
|
|
|
~~ | |
|
|
jesteś gościu idiotą i dlatego też tak popierasz bladka
|
|
|
~~dziadek | |
|
|
to nie jest plotka, ja znam go z tego okresu
|
|
|
~~ | |
|
|
a zapytajcie Bladka jak to było z powstaniem Dresty i z Jovanowiczem, to dopiero jest sprawa dla CBA
|
|
|
~~ | |
|
|
hehe nie mogłem być w PZPR bo nie miałem 18 lat wtedy gdy jeszcze istniała no cóż ale PiS może wszystko albo mnie postarzy albo PZPR zrobi wieczną jak Lenin
|
|
|
~~ | |
|
|
O Boże widzisz i nie grzmisz, oglądałem właśnie te spoty Błądka, ale głupoty mu napisalia Zaremba przeszedł samego siebie tylu niedorzeczności w dwóch zdaniach zawrzeć nie wiem czy płakać czy się śmiać. No cóż te głupoty to chyba napisał Nuncjusz, ale ona zna Bladka od niedawna a na sttonie oprócz spraw merytorycznych stylistyczne dno, trzeba było przynajmniej matołki dać to poloniście do poprawy
|
|
|