NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
1 2 »
Błąd Błądka,
~~megi
ff
Wysłany: 5 Paź 2007r. 08:54  
Start Błądka będzie dużym błędem dla PiSu stalowowolskiego :/ Błądek 30 na liście i jeszcze te fatalne jego zdjęcia :/ bleeee

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 5 Paź 2007r. 08:54  

~~max
ff
Wysłany: 5 Paź 2007r. 09:58  
i bardzo dobrze! może wreszcie ludzie w Stalowej Woli otworzą oczy i zobaczą głupotę tych osób z tak zwanego PiS-u w Stalowej Woli.P.Sagatowska tez dostała już kopniaka to miejmy nadzieję że Błądek też dostanie!!!!!!!!!!!

~~Wasyl
ff
Wysłany: 5 Paź 2007r. 14:20  
CYTAT
Start Błądka będzie dużym błędem dla PiSu stalowowolskiego :/ Błądek 30 na liście i jeszcze te fatalne jego zdjęcia :/ bleeee

Znowu pan niePOradny nadajesmiech2 (chodzi o ten kobiecy nick)
A może pan sobie przypomni swoje zdjęcia?smiech2
Błędem to jest Butrynowa, wogóle cała PO stalowowolska jest więkim błędem, na czele z panem niePOradnym, barwińskim, i szrekowym przydupasem. Jedynie Rusinek jest na poziomie.

~~nowy
ff
Wysłany: 5 Paź 2007r. 15:02  
CYTAT

Znowu pan niePOradny nadajesmiech2 (chodzi o ten kobiecy nick)
A może pan sobie przypomni swoje zdjęcia?smiech2
Błędem to jest Butrynowa, wogóle cała PO stalowowolska jest więkim błędem, na czele z panem niePOradnym, barwińskim, i szrekowym przydupasem. Jedynie Rusinek jest na poziomie.

A na jakim poziomie? A w ogóle to kto to jest Rusinek (chyba razem z Tobą jedyny bezbłędny!?)

~~nick
ff
Wysłany: 5 Paź 2007r. 16:13  
słuchajcie: zdjęcia Błądka sa fatalne i to potwierdza nie jedna osoba w mieście która widziała jego plakaty.Spot wyborczy tez jest nie za ciekawy jak i jego "własciciel".
W tych wyborach chodzi o to żebyśmy wszyscy w tym mieście mieli wreszcie swojego przedstawiciela w Parlamencie.Może własnie będzie to kobieta bo na tych Panów z LiD-u i pseudo PiS-u w Stalówce nie ma co liczyć.

~~Wasyl
ff
Wysłany: 5 Paź 2007r. 16:17  
CYTAT
słuchajcie: zdjęcia Błądka sa fatalne i to potwierdza nie jedna osoba w mieście która widziała jego plakaty.Spot wyborczy tez jest nie za ciekawy jak i jego "własciciel".
W tych wyborach chodzi o to żebyśmy wszyscy w tym mieście mieli wreszcie swojego przedstawiciela w Parlamencie.Może własnie będzie to kobieta bo na tych Panów z LiD-u i pseudo PiS-u w Stalówce nie ma co liczyć.

No własnie na tą babe, to nie ma co liczyć. Jest tak rozpoznawana, jak dziura w majtachsmiech2 Renia co szuka jelenia smiech2

~~
ff
Wysłany: 5 Paź 2007r. 19:19  
usilnie moje posty są kasowane ale Bladek to były pezetperowiecumiech

~~
ff
Wysłany: 5 Paź 2007r. 19:34  
ja sie nie dziwie ze ktos je kasuje umiech w koncu nieprawde piszesz umiech a swoja droga to smiesza mnie ludzie, ktorzy lecza swoje kompleksy za pomoca internetu. Sami nic nie zrobili, a teraz korzystajac z pseudo anonimowosci pompuja swoje ego najezdzajac na wszystkich dookola.

~~
ff
Wysłany: 5 Paź 2007r. 19:38  
nie znasz go chyba dobrze, wiem to napewno, że był w PZPR zapytaj się kogoś z Huty jak nie wierzysz i to ni był zwykłym członkiem. To w hucie wiedza powszechna a w Solidarności wie o tym każdy. I przesz to że nie wiesz takiej podstawowej rzeczy o swoim kandydacie to pozwala mi się śmiać z Ciebie do rozpukuumiech

~~
ff
Wysłany: 5 Paź 2007r. 21:08  
skoro byl czlonkiem i to takim niezwyklym to dlaczego ciagle forowala go ta solidarnosc? dlaczego wystawiala go na kandydata do rady? dlaczego nie wystawila innego kandydata? dlaczego skoro to taka wiedza o ktorej kazdy wie, to nikt nie zrobil z tego afery i nie zapytal o to publicznie? dlaczego nikt nie widzial jego legitymacji czlonka pzpr? jak dla mnie to pod przykryciem anonimowosci internetu tchorze lecza swoje kompleksy, bo komus sie cos w zyciu udaje a im nie. No trudno taka Polska mentalnosc. Sam nie potrafi do czegos dojsc to bedzie na innych najezdzal i mowil jaka to niesprawiedliwosc. Zastanow sie nad tym

~~
ff
Wysłany: 5 Paź 2007r. 21:33  
Chcę zwrócić uwagę że się nie podpisujeszumiechodpowiadam, bo też taka ta solidarność była a on im w podziękowaniu rzucił legitymacją solidarności a do rady nie wystawiała go solidarność tylko typy które kiedyś nazwały się AWS teraz nazwały się PiS przy czym wskutek selekcji negatywnej tylko tacy jak on, kozielewicz, siembida i inni zostali. Nie wiem czy ktoś widział jego legitymację, może sie i chwalił swego czasu ale był komuchem napewno a jakim jest człowiekiem popytaj tych co go znają, jaki ma stosunek do ludzi, do pieniędzyumiech wtedy się dowiesz.... a ja nie narzekam, dużo w zyciu osiągnąłem nie zadając się z takimi typami i dalej nie zamierzam tego robić a skor są wybory myślę że wiedzę o kandytach powinni mieć wszyscy waby dokonać wyboru świadomie czego i Tobie życzęumiecha apropos udawania rzeczywiście sotanio Bladkowi udaje się wszystkich oszukiwaćumiech

~~
ff
Wysłany: 5 Paź 2007r. 22:03  
Solidarnosc rzucil bo byla jak byla wiec im podziekowal. Pisu w stalowej tez nie bylo, poki nie wzial sie za to. Pis odrodzil sie w stalowej i juz na piewrszych wyborach osiagnal sukces. Ale nie o to mi chodzi. Chodzi mi tylko o to ze nazywacie kogos komuchem, a tak naprawde nikt mu niczego nie udowdnil. A Ty zachowujesz sie tak jak babki na rynku co jajka sprzedaja. Ktos cos powiedzial, pozniej ktos cos do tego dodal i tak leci. To sie nazywa plotka. A skoro Bladek byl w PZPR to mi to udowodnij, a nie "uswiadamiasz" wyboracow paplanina, ktora z prawda nie ma nic wspolnego. Byl w partii to pokaz mi legitke, a jesli nie potrafisz tego zrobic to nie rozsiewaj dalej plotek

~~
ff
Wysłany: 5 Paź 2007r. 22:10  
Nie dlatego, bo powiedzieli mu kim jest naprawdę a nawet napisali w biuletynie, jak nie wiesz to się nie wypowiadaj. PiS odrodził się, zobacz kto jest w tym PiSieumiech Pierwsze wybory to start Freda? do Sejmu i to był ten sukces czy ciche przyzwolenie na wybór Szlęzaka, bo przecież nie atakowali go? To nie jest plotka, wszyscy których o to pytałem a którzy go doskonale znają potwierdzili mi to, bo też myślałem że to plotka, że to niemożliwe żeby były komunista dekomunizowałumiechWiem to napewno!!!

~~
ff
Wysłany: 5 Paź 2007r. 22:11  
a co to ja jestem konduktor żebym pokazywał legitkę a Ty wykonaj minimum wysiłku i zapytaj kogokolwiek kto zna go dobrzeumiech

~~Wasyl
ff
Wysłany: 6 Paź 2007r. 01:51  
Ja zapytałem i sie dowiedziałem że Pani Butryn olewała lekcje, żeby kosić kasiorke na korkachgood I to nie wiem tego z oficjalnych źródeł, tylko zasłyszałem to tu to tam.

~~
ff
Wysłany: 6 Paź 2007r. 10:50  
hehe no tak jak Wasyl piszesz, wypowiedzi na tym forum to cos w rodzaju "tato a marcin powiedzial". A ja slyszalem ostatnio ze Warszawe maja przylaczyc do Stalowej bo tak ludzie mowili. Tak podsumuje ten watek umiech

~~
ff
Wysłany: 6 Paź 2007r. 18:05  
dobra tego ze byl w pzpr nie potraficie mu udowodnic, a to moze teraz cos o tej nieuczciwosci napiszesz? Na jakiej podstawie uwazasz ze jest nieuczciwy? Dales mu w lape? Wzial od Ciebie?

~~
ff
Wysłany: 6 Paź 2007r. 18:16  
a co w PiSie nieuczciwością nie jest chociażby ulrywanie tego że był w PZPR? no takie to prawo jaka sprawiedliwość, a dowody na jego nieuczćiwość jeszcze przedstawię, tzw. twarde fakty jak to zwykł mówić ziobro

~~prawdziwa prawica
ff
Wysłany: 6 Paź 2007r. 18:44  
Bladek legitymację pewnie zeżarł zostają tylko informacje od jego współpracowników i znających go wtedy a ja dokonałem tego wysiłku i zapytałem dwóch którzy mi to potwierdzili

~~
ff
Wysłany: 6 Paź 2007r. 18:59  
prawdziwa prawica a ja moge znalezc 5 ktorzy potwierdza ze ty byles w pzpr. Rozmowa z wami to jak z malymi dziecmi. "Byl w pzpr i jest nieuczciwy". Dlaczego jest nieuczyciwy "bo jest w pis i nie powiedzial ze byl w pzpr". ha ha normalnie kabaret umiech na dodatek wszystko w okolo jego czlonkostwie pzpr, ktore jak do tej pory jest tylko plotka rzucona przez nieudacznikow, ktorzy w ten sposob lecza swoje kompleksy.

~~
ff
Wysłany: 6 Paź 2007r. 19:18  
jesteś gościu idiotą i dlatego też tak popierasz bladka

~~dziadek
ff
Wysłany: 6 Paź 2007r. 19:18  
to nie jest plotka, ja znam go z tego okresu

~~
ff
Wysłany: 6 Paź 2007r. 19:22  
a zapytajcie Bladka jak to było z powstaniem Dresty i z Jovanowiczem, to dopiero jest sprawa dla CBA

~~
ff
Wysłany: 6 Paź 2007r. 19:26  
hehe nie mogłem być w PZPR bo nie miałem 18 lat wtedy gdy jeszcze istniałaumiech no cóż ale PiS może wszystko albo mnie postarzy albo PZPR zrobi wieczną jak Lenin

~~
ff
Wysłany: 11 Paź 2007r. 21:46  
O Boże widzisz i nie grzmisz, oglądałem właśnie te spoty Błądka, ale głupoty mu napisalia Zaremba przeszedł samego siebie tylu niedorzeczności w dwóch zdaniach zawrzeć nie wiem czy płakać czy się śmiać. No cóż te głupoty to chyba napisał Nuncjusz, ale ona zna Bladka od niedawnaumiech a na sttonie oprócz spraw merytorycznych stylistyczne dno, trzeba było przynajmniej matołki dać to poloniście do poprawyumiech

1 2 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »