NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2
Błąd Błądka,
~~
ff
Wysłany: 11 Paź 2007r. 21:51  
z gówna bata nie ukręci

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 11 Paź 2007r. 21:51  

~~
ff
Wysłany: 12 Paź 2007r. 08:25  
dobra tego ze byl w pzpr nie potraficie mu udowodnic, a to moze teraz cos o tej nieuczciwosci napiszesz? Na jakiej podstawie uwazasz ze jest nieuczciwy? Dales mu w lape? Wzial od Ciebie? Nie ironizuj bo do rozliczenia majątku BŁĄDKA nie potrzeba żadnej filozofii Skąd wziął szmal na taki domek? a teraz na golfa z uczciwej pracy w HSW i jego żony w pss? Tu by się prosiło o cba czy inny cbś. Jest to osobnik niezwykle chciwy na pieniądze i dlatego ma tak dużo. żebyś się nie zdziwił jak ujawnione zostaną dokumenty z jego politycznego życiorysu. Nie wszystko zostało zniszczone i zatarte. Te papiery będą na deser po wyborach.

~~
ff
Wysłany: 12 Paź 2007r. 08:34  
Bladek legitymację pewnie zeżarł zostają tylko informacje od jego współpracowników i znających go wtedy a ja dokonałem tego wysiłku i zapytałem dwóch którzy mi to potwierdzili, są także papiery i[długo jeszcze będą] można po nie sięgnąć ale w odpowiednim czasie to się zrobi. Co do Błądka pazerności na pieniądze to zadaję proste pytanie kim w HSW był Błądek? członkiem zarządu, prezesem, wiceprezesem przez kilka lat, że dorobił się takiego majątku? Niech pokaze wszystkie papiery na stole i wówczas możemy mówić o jego uczciwości!

~~
ff
Wysłany: 12 Paź 2007r. 21:21  
TO NIEMOŻLIWE ŻEBYM ZAGŁOSOWAŁ NA TĄ MIERNOTĘ PROPONOWANĄ I PROPAGOWANĄ PRZEZ STALOWEMIASTO

~~geafik
ff
Wysłany: 12 Paź 2007r. 21:31  
zobaczcie gębę mu wyretuszowali ale zampomnieli o za dużej koszuli w kolnierzyku i odstającej marynarze, brak profesjonalizmu, partyzantka

~~
ff
Wysłany: 12 Paź 2007r. 22:25  
ale plama

~~~~
ff
Wysłany: 12 Paź 2007r. 23:19  
Żapraszam na stronke Kandydatki do Parlamentu Reni B.

http://renatabutryn.pl

smiech2

~~
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 07:30  
ten adres nie jest adresem www Pani Renaty Butryn

~~nie betanka
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 07:36  
widziałam bladka i zarzecznego jak szli do warchoła, co oni sobie myślą, że jestem jakaś "betanka" i można mnie zmanipulować żebym głosowała na tego typa?

~~Elvis
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 09:11  
CYTAT
widziałam bladka i zarzecznego jak szli do warchoła, co oni sobie myślą, że jestem jakaś "betanka" i można mnie zmanipulować żebym głosowała na tego typa?

A ja widziałem butrynową jak szła do naszego super prezydenta. I teraz super-łysy będzie robił jej kampanię...

A Marczaka widziałem w ROMIE, czyli chyba jest niezłym zakapiorem...

~~
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 11:50  
--
moderowano

nie piszemy CAPSEM

~~
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 22:52  
Renato mordo ty moja

~~
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 23:16  
A ja słyszałem że Kolbuszowa ma zawsze 2 posłów w sejmie. A Stalowa wola - 0. Wiadomo, że i tak wygra PiS bo historia lubi się powtarzać. Więc po prostu zagłosujmy na posła PiS ze Stalowej. To jest prawdziwa polityka, Nie marnujmy swego głosu na inne partie chociaż i tam są dobrzy i warci głosu ludzie. Jednak tu nie chodzi tylo o osoby, ale start z danej listy. Bo poseł opozycji zaangażujje sie nie w reformy, ale w rewolucje. Platforma już raz przegrała, teraz doświadczy tego drugi raz. Ale my mamy wpływ na lekkie zmniejszenie opozycji, aby powstał POPiS. To jest rozsądne, strategiczne posunięcie. Więc nie marnujmy swego głosu.

~~
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 23:40  
na takiego typa spod ciemnej gwiazdy nigdy, żebym się musiał wstydzić potem jak naprzykład coś ukradnie

~~
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 23:43  
co ten bladek nie wymyśli żeby na niego głosować, ale pokrętne to uzasadnienie, Bladek dostanie dwa tys. głosów bo ludzie go za dobrze znają, ci co go nie znają tylko zagłosują na niego, potem go wyrzucą z PiS za tak słaby wynik, za nim tę całą b... z Kozielewiczem i spółką i może powstanie w Stalowej uczciwa prawica

« 1 2

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »