NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
1 2 »
Ulotka Błądka na portalu, nie mam słów
~~;-(
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 09:40  
Byłem częstym gościem na tym portalu,ale po tym co zobaczyłem okazuje sie że to PiS-owski portal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem w szoku! Sądziłem,że tego typu portale są apolityczne i nie mieszją sie do polityki.Jednak myliłem sie!
Ale to było juz widac wcześniej jak wszystkie tematy:boksuj: odnośnie PiS-u były kasowane.Bardzo sie zawiodłem i myslę że wyborcy to ocenią.:boksuj:

edit. by admin

To nie jest pisowski portal, jeżeli kandydat z innej partii poprosiłby o umieszczenie reklamy napewno byśmy to zrobili.

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 09:40  

~~Mka
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 09:43  
nie dramatyzujmy - jak siedze na ... 5 forach - tak na tym WYJATKOWO ! tematy sa blokowane i kasowane niezmiernie zadko ... nie wiem jaki temat o pisie Ci ktos usunal ? - a moze nie umiesz szukac jezyk ?

a to ze na glownej jest banerek ... no coz ... mi tam on nie przeszkadza bo mam swoj rozum i nim sie kieruje umiech

~~Mka
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 09:44  
czy to moze ten temat Ci ktos skasowal ? smiech2smiech2

http://stalo(...)id=26319

~~wyborca
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 09:47  
Oglądnąłem spoty wyborcze A.Błądka i jestem zniesmaczony jego wypowiedziami prymitywnymi, jak oblizuje się podczas mówienia jego mlaskanie, zwróćcie na to uwagę. Wypowiada się też w spocie Marek Zaremba kierownik artystyczny Lasowiaków, nawet nie potrafi od siebie coś powiedzieć tylko widać jak oczami po kartce patrzy i naddatek jest przestraszony. Błądek wychwala kim on nie był, ale niech powie co ZROBIŁ ??

~~Ede
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 09:56  
- a jak na onecie masz reklamy np. LPR (a takie wlasnie sa !) - to co smiech2 ? smiech2smiech2smiech2

a jak w TV Ci reklamuja biedronka czy inny shit - to co smiech2 ?

~~aa
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 09:57  
wyborca - zgadza sie umiech bladek to takie ... zespolone zero jezyk

- ale MY GO OCENIMY W WYBBORACH !!

~~hahaha
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 10:06  
Zazdrośniki z Urzędu Miasta smiech2

~~
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 10:13  
jak mozecie tak oceniac czlowieka. dlaczego ty nie wystartujesz jeden z drugim. kazdy widzi dzrazge w czyims oku ale belki w swoim nie.

~~aa
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 10:30  
to tylko moja ocena - powtarzam - OCENIMY GO W WYBORACH. Ja na niego glosu nie oddam i jest to moje zdanie.

~~Edmunt
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 10:33  
Ciekawe co by się stało, gdyby Renia zawisła na banerku? good

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 11:10  
Bardzo dobrze by się stało.

Prywatna wiadomość 

~~
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 12:01  
http://pl.youtube.com/watch?v=PQjL59WGodY

~~mieszkaniec 1
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 12:11  
Fakt - totalne przegięcie tym Błądkiem straszącym na głównej stronie.

~~
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 12:16  
http://pl.youtube.com/watch?v=M6XQ6MnfiEM&NR=1

~~
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 12:36  
Mnie on straszy - ale nie na portalu - wogole.

pokazmy ze nie ma tu miejsca - juz niedlugo umiech

~~Andrzej
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 15:26  
no chłopaki ile dostaliscie pieniązków za taka reklamke??

sprzedaliscie portal dla brudnej polityki,
tyle wam powiem.

ps. napisałem podobny tekst w innym temacie to mi usuneliście pod pretekstem że pisałem capslokiem, a mi sie wydaje że prawda w oczy kole.

~~
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 15:27  
ta cala polityka na stalowemiasto to spam?

~~Andrzej
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 16:51  
_/_
c', )
//
.// |
. ' /
PiS ||

~~maro
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 18:36  
cos to wyzej zrobil ? - i potem mowisz ze ktos Twoje posty usuwa ... no sory ...

~~
ff
Wysłany: 13 Paź 2007r. 22:42  
Ja tam nie mam nic przeciwko mieszkańcom Bojanowa. Pewnie mieszka tam niejeden zacniejszy człowiek niż w stalowej. Tylko człowiek o niskiej inteligencji może rzucać tego typu konwektywy, w sposób prostacki. Tak troszke w tych pierwszych postach pachnie platformą. Jakby w platformie byli inteligentni ludzie, to wygraną mieli by 100%. Ale niestety takie zachowania przejawiające się w gadaniu głupot ( zagrożona demokracja, totalitaryzm, najgorsze rządy, itp itd) niestety stawiają ich w rzędzie ludzi niewiarygodnych. Domu bym Tuskowi do popilnowania nie zostawił. Bo może by stwiedził, że zabicie komara to znęcanie się nad zwierzętami.

~~Edzio
ff
Wysłany: 14 Paź 2007r. 06:32  
@Andrzej - z całym szacunkiem, ale ludzie tworzący "stalowemiasto" też muszą żreć. Chyba, że się mylę a oni nie muszą, to mnie poprawcie ;) Ileż można robić dla idei na określonym poziomie? Miałeś niedawno przykład strony o stalowej zrobionym wyłącznie dla idei, widziałeś jak wyglądała?

P.S. cały czas się waham, czy się rejestrować.. jezyk ale pisałem to już wcześniej i napiszę raz jeszcze: czytając wypowiedzi niektórych ludzi, którym liczba zwojów na mózgu maleje wprost proporcjonalnie do przybywających lat, cofam swoje wypowiedzi na temat anty-rejestracji w portalu. Wprowadźcie obowiązkową rejestrację, a ilość durnych postów na forum zmaleje o 85% (niektórzy się nie zmieniają smiech2).
Pozdrawiam, Edzio.

~~
ff
Wysłany: 14 Paź 2007r. 08:30  
PO to juz wam mozgi pozjadalo. "zrobimy z polski irlandie" lol. z tego tuska to zartownis.

~~
ff
Wysłany: 14 Paź 2007r. 10:55  
lepsze bylo to "za samoobrona wysylalismy CBA" smiech2smiech2

~~Marek
ff
Wysłany: 14 Paź 2007r. 11:34  
Nie ludzie tworzocy - ale ludzie kopiujacy ! To duza roznica.

~~sd
ff
Wysłany: 14 Paź 2007r. 12:01  
ktos wie czy te okulary kaczynskiego jeszcze sa do uzytku umiech

bo miętolił je strasznie jezyk

1 2 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »