|
|
|
max 40 km od Stalowej Woli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rozumiem, że jako 9-latek możesz nie wiedzieć gdzie w okolicy można pomoczyć jajka więc najlepiej spytaj mamę (albo założyłeś temat po to żeby mieć uciechę, że ktoś ze starszych widzi w tobie partnera w dyskusji i ci odpowiada), ale że mamy już koniec października, to na jedyne kąpielisko na jakie mama ci pozwoli będzie wanna .
|
|
|
|
|
CYTAT Rozumiem, że jako 9-latek możesz nie wiedzieć gdzie w okolicy można pomoczyć jajka więc najlepiej spytaj mamę (albo założyłeś temat po to żeby mieć uciechę, że ktoś ze starszych widzi w tobie partnera w dyskusji i ci odpowiada), ale że mamy już koniec października, to na jedyne kąpielisko na jakie mama ci pozwoli będzie wanna . sory ale wcześniej brat się dorwał |
|
|
|
|
no to dzisiaj się nie wykąpiesz, może jutro, ale bądz przed tatą.
Kto normalny pyta się końcem października o kąpielisko ? i to zaznaczając 40 km od STW ? ja znam fajne ale jest 41 km od STW to nie powiem. no nic zostaje wanna, ja chyba pojadę w sobotę do łazienki. |
|
|
|
|
CYTAT no to dzisiaj się nie wykąpiesz, może jutro, ale bądz przed tatą. Kto normalny pyta się końcem października o kąpielisko ? i to zaznaczając 40 km od STW ? ja znam fajne ale jest 41 km od STW to nie powiem. no nic zostaje wanna, ja chyba pojadę w sobotę do łazienki. tutaj w okolicy jesli chodzi o kapielisko to chyba w Janowie, ale teraz w okresie jesienno-zimowym polecam basen z Sandomierzu |
|
|
|
|
mówice co chcecie ale chodze 3 razy w tygodniu na nasz mosir i jest ok.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
ZAKLIKÓW
|
|