~~krecik flecik | |
|
|
Mam pytanie kto finansuje kampanie Pani Butryn? Bo nie chyba z swojej pensji nauczycielskiej ją finansuje. A pare bilbordów, pare ulotek, ładny spocik, pare banerów na mieście wisi. Wszystko łudząco podobne do kampani jednego z kandydatów niedawnych wyborów prezydencki w Stalowej Woli. ale nie powiem ładne ale i pewnie drogie. Drugie pytanie kto wpadł na pomysł w PO żeby wystawić Panią Butryn? Czy nie był to czasem Pan Marczak pracownik naszego prezydenta?.
Trzecie pytanie czy nie uważacie ze Pani Butryn dostanie 2000 tyś głosów i podzieli los wszystkich genialnych kandydatów z kapelusza wystawianych przez naszych lokalnych bossów politycznych? Te Bładki, Tofile a teraz jeszcze Butrynowa ech szkoda gadać. Brawo Kolbuszowa i inne miesciny bo tam potrafią pomyśleć zjednoczyć się i znów będą mieli posłów, senatorów. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Jak łatwo zostac kandydatem PO na posła
|
|
|
~~do Flecika | |
|
|
Ucinając tą zaczętą dyskusje chciałbym powiedziedz że w dzisiejszych czasach są bardzo łatwo dostępne pożyczki i kredyty na dowolny cel.Nikt nie musi nikogo finansowac bo każdy kto pracuje takie pieniądze nawet na kampanie może śmiało "pozyczyć".Wystarczy spojrzeć na Aleje banków w Stalowej woli i wejść do pierwszego lepszego i obiecuje że napewno z kwitkiem nas nie wypuszczą.Tak robi napewno większość kandydatów do Sejmu-Senatu a także w wyborach samorządowych.Może i tak zrobiła ta Pani?!
|
|
|
~~zagubiony | |
|
|
A gdyby tak nasi kandydaci zaprezentowali w lokalnych telewizjach swoje umiejętności sensownego przemawiania. Chodzi o 3 minutowe wystąpienie, tak jakby to mieli zrobić z trybuny sejmowej przedstawiając jakiś nasz lokalny problem i propozycje jego rozwiązania. Chciałbym wiedzieć,czy ten, na którego zagłosuje, będzie potrafił logicznie reprezentować Stalową Wolę w Sejmie.
I niech to będzie w obydwu telewizjach równocześnie, aby całe miasto mogło mieć możliwość oceny. |
|
|
~~ | |
|
|
Jak łatwo zostac kandydatem PO na posła
/moderowano nie piszemy 10x tego samego |
|
|
~~ | |
|
|
bladek udowadnia, że posłem może być dosłownie każdy
|
|
|
~~uff | |
|
|
Żaden Błądek posłem nie zostanie i nie musi nic udowadniac!!
|
|
|
~~ | |
|
|
Żaden Błądek posłem nie zostanie i nie musi nic udowadniac!!Obyśmy się nie obudzili z ręką w nocniku. Jeżeli juz teraz eliminuje się w dyskusji przedwyborczej Tofila i Pychowskiego [wg. sondaży Lid i PSL wejdą do sejmu] to pachnie na tym naszym podwórku trochę gnojem. Dlaczego jutro nie mogą w radiu Leliwa wystąpić wszyscy kandydaci? Raczej skłaniam się do tego żeby pokazywać zakłamania rządzącej partii [łącznie z konferencją M. Kamińskiego], i zniechęcać wyborców do głosowania na Błądka. Przecież to będzie potwarz dla dużego miasta wybór tej osoby. Zajmowane stanowisko starosty już go przerosło a co dopiero posłowanie!!!!!!!
|
|
|
~~ | |
|
|
Żaden Błądek posłem nie zostanie i nie musi nic udowadniac!!Oby tak się stało a wówczas możemy być świadkami rozliczenia tych dwóch lat rzadów PiSu. Ten dyspozycyjny "aparatczyk" będzie tylko tzw. balastem w sejmie do stanowienia większej wagi. Przecież nikt powazny z nim sie nie liczy...To powinniśmy sobie uzmysłowić. Dlaczego nie upublicznił min.Kamiński taśm z działań korupcyjnych min.Lipca, czy afery narkotykowej pracownika z kancelarii prezydenta Kaczyńskiego? To było nie tak dawno. Błądek będzie stał na takim stanowisku jakie będzie wygodne partii a nie wyborcom.
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Mam pytanie kto finansuje kampanie Pani Butryn? Jak to kto? Uczniowe przychodzący do niej na korki Kolejna Renata B. |
|
|
~~ | |
|
|
Dziwie się ostatnim doniesieniom, że 60% młodych ludzi chciało by głosować na PO. To jest dla mnie zastraszająca wizja. Zbliżamy sie bowiem do krajów europy zachodniej. Gdzie młodych ludzi nie stać na głebsze refleksje. Życie staje się płytkie i bardziej prostacke. To smutne, ale tak mi się wydaje. Ponieważ każdy inteligentny człowiek zdyskfalifikuje PO za wypowiedzi liderów i członków tej partii. Na przykład Cud gospodarczy irlandii, zagrożona demokracja, itd. Ale jest powód takiego stanu naszej młodzieży i nie tylko młodzieży. Katyń. Zesłania. itd. Tam skończono z elitami i inteligencją. Smutna prawda. Bo nieojętą dla mnie rzeczą jest oddanie głosu na postkomuniste, a nieroztropną na liberała (lewica=liberalizm)
|
|
|
~~Granda Banda | |
|
|
http://www.21pazdziernika.pl/zobacz_banner.php?bID=26595
|
|
|
~~ | |
|
|
Dziwie się ostatnim doniesieniom, że 60% młodych ludzi chciało by głosować na PO. To jest dla mnie zastraszająca wizja. Zbliżamy sie bowiem do krajów europy zachodniej. Gdzie młodych ludzi nie stać na głebsze refleksje. Życie staje się płytkie i bardziej prostacke. To smutne, ale tak mi się wydaje. Ponieważ każdy inteligentny człowiek zdyskfalifikuje PO za wypowiedzi liderów i członków tej partii. Na przykład Cud gospodarczy irlandii, zagrożona demokracja, itd. Ale jest powód takiego stanu naszej młodzieży i nie tylko młodzieży. Katyń. Zesłania. itd. Tam skończono z elitami i inteligencją. Smutna prawda. Bo nieojętą dla mnie rzeczą jest oddanie głosu na postkomuniste, a nieroztropną na liberała (lewica=liberalizm)
Jak to lewica=liberalizm - kto to wymyślił?? Lewicowość jest zaprzeczeniem liberalizmu. A tak naprawdę ważne jest to ......... Szkoda pisać |
|
|
~~ala | |
|
|
Każdy inteligentny człowiek nie zagłosuje na PO? Zastanów się człowieku co piszesz. Mogłabym powiedzieć, że jest zupełnie odwrotnie. Ale nie zrobię tego, bo jestem osobą inteligentną, szanującą opinie innych. Każdy ma prawo do własnego zdania. Uszanuj to i nie obrażaj innych. Pozdrawiam.
|
|
|
~~ | |
|
|
60% młodych ludzi to wykształciuchy, które POtrafią
oceniaĆ sytuację. |
|
|
~~vader | |
|
|
butryn ma kase od puszczalskiej i o lepkich łapach sawickiej
|
|
|
~~nowy | |
|
|
kolego masz racje ,wzieła w łape i ma .
a przy okazji dała du..y agentowi 007. jak w filmie z Jamsem Bondem .Ciekawie sie robi, PIS musi wygrac to będzie jeszcze ciekawiej. Lapówkarze i złodzieje juz sie zaczynajcie bac . PIS NADCHODZI. Bu ha ha |
|
|