NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2
Debata BŁADEK - BUTRYN Radio Leliwa czwartek g.9:00 LIVE,
~~
ff
Wysłany: 19 Paź 2007r. 09:27  
przecież Bladek to nie jest poważny kandydat, a co do korupcji to niech popatrzy sobie na działalność kolegów i swoja od wielu lat...jaksię spojrzy na to zdjęcie umieszczone na tej stronie to od razu widać cynika o wąziutkich ustach, szyderczym uśmiechu i fałszu w oczach. Taki człowiek ma nas wyborców ze Stalowej Woli reprezentować w sejmie? Ciekawi mnie ile ta reklama będzie go kosztować? Spójrzcie na jego "domek" w Agatówce skąd on wziął kasę na takie cacko. Jak sam oznajmia pracował tylko w hucie...

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 19 Paź 2007r. 09:27  

~~
ff
Wysłany: 19 Paź 2007r. 09:49  
Przepraszam ale w kilku postach ktoś kopiuje moją powicnianą wypowiedz na temat sceny politycznej, i dodaje jakieś niezrozumiłe wydarzenia jak z książki sience - fiction. Ja tam nie pisze, że elitą jest PiS, ale przesadny atak na to ugrupowanie jest bardzo podejrzany. W dodatku jest to atak pod publikę nie mający nic wspólnego z logicznym rozumowaniem. Napewno PO stanowi także pewną elitę, ale niestety niegodnie posługuje się tłumem, bzdurami, demagogią na każdym kroku. Wieć nie mów tu o Monarchi Absolutnej Kaczyńskich, bo wspiujesz się w krąg gadających bzdury. I pisz sobie sam posty.

~~
ff
Wysłany: 25 Paź 2007r. 23:03  
mam pytanie: gdzie mogę znaleźć zapis tej debaty, bo jestem bardzo ciekawa jej przebegu, a niestety przegapiłam :-:

bede wdzięczna za jakies namiary umiech

~~
ff
Wysłany: 26 Paź 2007r. 18:25  
mam pytanie: gdzie mogę znaleźć zapis tej debaty, bo jestem bardzo ciekawa jej przebegu, a niestety przegapiłam :-:

bede wdzięczna za jakies namiary umiechtą rozmowę transmitowało radio Leliwa z Tarnobrzega w czwartek przed wyborami o godzinie 9.15. Myślę że w redakcji w Tarnobrzegu lub na stronie internetowej tego radia. Życzę powodzenia w poszukiwaniach nagrania.

« 1 2

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »