~~Edi | |
|
|
Debata BŁADEK - BUTRYN Radio Leliwa czwartek g.9:00 LIVE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Debata BŁADEK - BUTRYN Radio Leliwa czwartek g.9:00 LIVE.Co moge doradzić p. Butryn, otóż najlepiej się atakuje przeciwnika jego bronią! Koniecznie powinna się pani zapoznać z arcyciekawym programem pana Błądka wysyłanym do mieszkańców miasta i powiatu w kopertach z logo pisu. To jest bardzo pouczający zbitek pobożnych życzeń kandydata do sejmu. Błądek z tym co sobie napisał to powinien być członkiem tego rzadu a nie pchać się do sejmu. Przecież to nie komu innemu jak jemu budowana sala gimnastyczna przy "ogólniaku" była solą w oku a teraz nagle się zmieniło? Panie Błądek co to znaczy,że jest pan człowiekiem konkretnym? Co pan rozumie pod pojęciem "ustanowienia dla siebie konkretnych celów"? Czy rzeczywiście nigdy dotychczas pan nie był po żadnej stronie i tylko tak sobie bewładnie balansował po hucie? Czy to jest prawdą, że w minionym czsie był wyznawcą jedynej słusznej ideologii? Czego się pan nauczył pracując w hsw?
|
|
|
~~ | |
|
|
Ciekawe co napisze łysy Prezio Andrzej Sz. Przecież Butrynowa jest na tyle ograniczona umosłowo chyba, że listy za nią pisze Andrzejek. To co to za kandydat, który nie ma własnych przemyśleń, tylko musi za niego listy pisać wielmożny Andrzejek?
Zresztą, Stalowa to zaścianek. Lepiej robić kampanie babie, co nie ma najmniejszych szans na dobry wynik, a potem biadolić, że nie ma posła ze Stalowej. Bierzcie przykład z mniejszych miejscowości, gdzie się głosyuje na tych, co mają największe poparcie i największe szanse. A tu sie zbiera banda dyletantów na czele z prezydentem i kombinują , jak koń pod góre. Prezydent, Renata "korki" Butryn, i całe otoczenie, to nic nie warta zbieranina ludzi bez żadnego zaangażowania i postawionego celu... Nie muszę lubić Błądka, ale będe głosował na niego, ponieważ ma największe szanse na reprezentowanie naszego miasta w przyszłym Sejmie. I o to w tym chodzi. |
|
|
~~j52 | |
|
|
do ~ z godz 14.28:
Za to z Twojego tekstu wynika że masz przemyślenia,jesteś zaangażowany i masz postawione cele: narzekać, dokopać, obrazić, stawiać chamskie diagnozy. Zaściankiem i prostakiem to Ty jesteś. Sam siebie zdiagnozowałeś tym co i jak piszesz. |
|
|
~~ | |
|
|
Debata BŁADEK - BUTRYN Radio Leliwa czwartek g.9:00 LIVE, dlaczego tylkodwoje kandydatów czyżby więcej się nie zmieściło w studio ?
|
|
|
~~ | |
|
|
zamiast bladka możemy wybrać np. konia bedzie to z talim samym skutkiem dla Miasta i Powiatu
|
|
|
~~ | |
|
|
ja wypraszam sobie żeby taki typ reprezentował moje miasto w Sejmie (mieszka poza tym w Agatówce)może sobie w tym sejmie jak się załapie w co wątpię miejscowych pisuarów z kotulakiem i rogowskim
|
|
|
~~daro | |
|
|
koles "~" za wszelka cene chce ukryc oblude po i swoim krzykiem i przeddebatowa ocena pokazuje ze nieczym sie nierozni od chołoty i bojowki ktora byla na debacie tusk-kaczynski. cale PO to jedna wielka sciema i puste slowa jak osstanio pokazal tusk. kompromitacja na maxa mowil o cudzi Irlandi a niewidzial nawet w jaki spsob doszli do tego i jakie podatki maja....CHCESZ SIE COFAC GLOSUJ NA PO!!!
|
|
|
~~ | |
|
|
pragnę zwrócić uwagę, że hołota tak się pisze a PO mi lata ja tylko piszę że na takiego wieśmacka jak bladek nie odważę się zagłosować, bo siebie szanuję
|
|
|
~~ | |
|
|
Ciekawe co napisze łysy Prezio Andrzej Sz. Przecież Butrynowa jest na tyle ograniczona umosłowo chyba, że listy za nią pisze Andrzejek. To co to za kandydat, który nie ma własnych przemyśleń, tylko musi za niego listy pisać wielmożny Andrzejek?
Zresztą, Stalowa to zaścianek. Lepiej robić kampanie babie, co nie ma najmniejszych szans na dobry wynik, a potem biadolić, że nie ma posła ze Stalowej. Bierzcie przykład z mniejszych miejscowości, gdzie się głosyuje na tych, co mają największe poparcie i największe szanse. A tu sie zbiera banda dyletantów na czele z prezydentem i kombinują , jak koń pod góre. Prezydent, Renata "korki" Butryn, i całe otoczenie, to nic nie warta zbieranina ludzi bez żadnego zaangażowania i postawionego celu... Nie muszę lubić Błądka, ale będe głosował na niego, ponieważ ma największe szanse na reprezentowanie naszego miasta w przyszłym Sejmie. I o to w tym chodzi.Taki dyletant ma być dobrym reprezentantem miasta to woła o pomstę do Nieba, ale jest to indywidualna sprawa każdego z nas. Ja zdecydowanie preferuję panią Renatę Butryn. |
|
|
~~ | |
|
|
Debata BŁADEK - BUTRYN Radio Leliwa czwartek g.9:00 LIVE, dlaczego tylko dwoje kandydatów czyżby więcej się nie zmieściło w studio ? Czyżby pozostali kandydaci tj. Tofil i Pychowski nie mieli prawa wejść do parlamentu? Przyzwoitość by nakazywała zaprosić ich także na taką rozmowę. Przecież wybory dotyczyć będą też tej dwójki ludzi.
|
|
|
~~ | |
|
|
zamiast bladka możemy wybrać np. konia bedzie to z talim samym skutkiem dla Miasta i Powiatu! Jeżeli tym koniem byłby arab z dobrej stajni to jeszcze moglibyśmy zażywać sławy a także pieniędzy z zakładów jeżdzieckich na Służewcu. Z Błądka nic nie bedziemy mieć bo gościu będzie "grzał" ławy opozycji. Może nam tylko przynieść wielkie rozczarowanie. Weżmy to pod uwagę, nie jest jeszcze za póżno.
|
|
|
~~ | |
|
|
koles "~" za wszelka cene chce ukryc oblude po i swoim krzykiem i przeddebatowa ocena pokazuje ze nieczym sie nierozni od chołoty i bojowki ktora byla na debacie tusk-kaczynski. cale PO to jedna wielka sciema i puste slowa jak osstanio pokazal tusk. kompromitacja na maxa mowil o cudzi Irlandi a niewidzial nawet w jaki spsob doszli do tego i jakie podatki maja....CHCESZ SIE COFAC GLOSUJ NA PO!!!To dopiero"ściemę" przed publicznością w piątek pokazał nasz premier! Widzieliśmy jak Tusk gonił premiera w ślepy zaułek. Nie dało się lawirować i wkoło opowiadać o panującej dookoła korupcji. Tu mieliśmy klasyczną lekcję "pustego słowa" w wykonaniu naszego pana premiera.Tusk okazał się dojrzałym do dokonania zmiany rządu. Teraz jeszcze trzeba przeżyć 21 pazdziernik.
|
|
|
~~ | |
|
|
dajcie spokój z tym bladkiem nikt normalny na toto nie zagłosuje
|
|
|
~~ | |
|
|
Rafał Ziemkiewicz powiedział że PiS to "pobożna lewica" a jak na lewaków głosować nie będę tymbardziej na lewaków z syndromem Koziewlwicza
|
|
|
~~ | |
|
|
Ja mam tutaj słówko do wszystkich co tak się srożą i wyisują różne bzdury, jak lewicowe pisaczki czy tam jakieś ocenianie ludzi. Napewno czymś hanibiącym dla Polaka jst głosowanie na postkomunistów. Ale katyń sprawił, że w polsce nie ma elit i inteligencji, dlatego tak niektórzy zachwycają się np. Tuskiem. Tej sprawy nic nie tłumaczy. Nie rosądą rzeczą jest głosowanie na Liberałów - dlatego, że liberalna jest lewica de facto, są to prawicowi ludzie o lewicowych poglądach. Czyli jakiś dziwny twór. PiS - prawica, PSL PO - lewica, LiD - postkomuniści. To prawdziwy obraz sceny politycznej. Radze się dobrze zastanowić nad waszymi pogladami.
|
|
|
~~ | |
|
|
Ja mam tutaj słówko do wszystkich co tak się srożą i wyisują różne bzdury, jak lewicowe pisaczki czy tam jakieś ocenianie ludzi. Napewno czymś hanibiącym dla Polaka jst głosowanie na postkomunistów. Ale katyń sprawił, że w polsce nie ma elit i inteligencji, dlatego tak niektórzy zachwycają się np. Tuskiem. Tej sprawy nic nie tłumaczy. Nie rosądą rzeczą jest głosowanie na Liberałów - dlatego, że liberalna jest lewica de facto, są to prawicowi ludzie o lewicowych poglądach. Czyli jakiś dziwny twór. PiS - prawica, PSL PO - lewica, LiD - postkomuniści. To prawdziwy obraz sceny politycznej. Radze się dobrze zastanowić nad waszymi pogladami.I kto by się spodziewał takiej pięknej układanki. Ten myślowy przekładaniec jak ulał pasuje do niewielu którym nic się nie podoba. W takim razie to tylko do elit trzeba zaliczyć Kaczyńskich i ich zauszników? Trzeba ogłosić najlepiej referendum ogólnonarodowe na temat czy jest potrzebny sejm i senat i nie będzie żadnego już problemu. Można powołać system "monarchii absolutnej"
|
|
|
~~niewiadoma | |
|
|
sluchalem w pracy tej debaty przed chwila i coz sam juz nie wiem co sie dzieje z nasza polityka. Pani Butryn wyuczona regulek... prawie z pamieci same pusto słowia typu mamy pomysly i chcemy je realizowac... ale jakie to pomysly ? pozatym oczekiwalem ze Pani Butryn odetnie sie od SLD LID itp a tego nie zrobila , nie chce aby rzadzila PO z LiD
Natomiast ten starosta z PiS, dobrze gadal widac ze z glowy , ale to PiS ktory mi troche nie lezy... w pracy tak samo luzie podzieleni miedzy PiS i PO ... sam juz nie wiem ... chyba PiS byle by nie rzadzil z Kwiasniewskiem Olejniczakiem itp |
|
|
~~ | |
|
|
Ja mam tutaj słówko do wszystkich co tak się srożą i wyisują różne bzdury, jak lewicowe pisaczki czy tam jakieś ocenianie ludzi. Napewno czymś hanibiącym dla Polaka jst głosowanie na postkomunistów. Ale katyń sprawił, że w polsce nie ma elit i inteligencji, dlatego tak niektórzy zachwycają się np. Tuskiem. Tej sprawy nic nie tłumaczy. Nie rosądą rzeczą jest głosowanie na Liberałów - dlatego, że liberalna jest lewica de facto, są to prawicowi ludzie o lewicowych poglądach. Czyli jakiś dziwny twór. PiS - prawica, PSL PO - lewica, LiD - postkomuniści. To prawdziwy obraz sceny politycznej. Radze się dobrze zastanowić nad waszymi pogladami.Jestem po wysłuchaniu rozmowy na antenie radia leliwa pomiedzy p. Butryn a Błądkiem. To co wygadywał Błądek to tak jak Piekarski na mękach. Ten sierota starał się znaleść receptę na wszystko, próbował leczyć w szpitalu, uczyć młodzież w liceum, a najlepiej się znał na ocenie kadry zarządzającej huty - taki ciemniak!!! Końcówkę miał z górnej półki czyli likwidacja wszechobecnej korupcji i pytanie czy PO utworzy koalicję po wyborach z SLD? Pogubił się ten prostaczysko.Pani Renata Butryn okazała się być kobietą z klasą, merytorycznie dobrze przygotowaną i w sumie to na nią trzeba głosować!
|
|
|
~~ | |
|
|
sluchalem w pracy tej debaty przed chwila i coz sam juz nie wiem co sie dzieje z nasza polityka. Pani Butryn wyuczona regulek... prawie z pamieci same pusto słowia typu mamy pomysly i chcemy je realizowac... ale jakie to pomysly ? pozatym oczekiwalem ze Pani Butryn odetnie sie od SLD LID itp a tego nie zrobila , nie chce aby rzadzila PO z LiD
Natomiast ten starosta z PiS, dobrze gadal widac ze z glowy , ale to PiS ktory mi troche nie lezy... w pracy tak samo luzie podzieleni miedzy PiS i PO ... sam juz nie wiem ... chyba PiS byle by nie rzadzil z Kwiasniewskiem Olejniczakiem itp Jeżeli oceniasz te bez składu i sensu brednie w wydaniu Błądka to gratuluję dobrego humoru!! To co powiedział na temat huty, oświaty, służby zdrowia, samorządu to kompromitacja. Ja już daruję sobie składnię językową bo słychać było to prostactwo. Ubogi ten kandydat jak cała formacja, poprostu cienias! |
|
|
~~ | |
|
|
Bładek wypadł blado, coś seplenił bez konkretów. Butryn dobra, przynajmniej nie daje sie pomiatać temu staroscie waszemu DĘBICA ZA BUTRYNOWĄ
|
|
|
~~ | |
|
|
przecież Bladek to nie jest poważny kandydat, a co do korupcji to niech popatrzy sobie na działalność kolegów i swoja od wielu lat...
|
|
|
~~ | |
|
|
Bładek wypadł blado, coś seplenił bez konkretów. Butryn dobra, przynajmniej nie daje sie pomiatać temu staroscie waszemu DĘBICA ZA BUTRYNOWĄ.Przecież on nie rozumiał zadawanych pytań to jak mógł odpowiadać z sensem. Ponadto trzeba wiedzieć, że ów człowiek niewiele czyta bo i z czytaniem ma też kłopoty. Silił się na złośliwości i czynił głupawe dygresje do wypowiedzi swojej rywalki. Zauważyć można było, że uciekał często do tematów huty ale tam też mu nic dobrego nie wychodziło! Zarzucał kolejnym zarządom wyprzedaż majątku huty, ale już nic nie mówił na temat swojej roli w hucie jako członka kolejnych rad nadzorczych, które faktycznie musiały na takie działania zezwalać. Kompromitacja.
|
|
|
~~ | |
|
|
przecież Bladek to nie jest poważny kandydat, a co do korupcji to niech popatrzy sobie na działalność kolegów i swoja od wielu lat... Lecz on nie widzi swojego pod nosem ale dobrze widzi cudze pod lasem. Fakt,że jest to niepoważny kandydat, ale jaki ważny. Opowiada zasłyszane slogany, wymawia wyrazy których nie rozumie znaczenia. Jest taki nadęty jak większość ludzi z pisu. Samo zgłoszenie takiego kandydata wymagało odwagi ze strony partyjniaków pisuarów.Widocznie nie było lepszego więc wstawili na listę to co mieli.
|
|
|
~~ | |
|
|
Natomiast ten starosta z PiS, dobrze gadal widac ze z glowy , ale to PiS ktory mi troche nie lezy... w pracy tak samo luzie podzieleni miedzy PiS i PO ... sam juz nie wiem ... chyba PiS byle by nie rzadzil z Kwiasniewskiem Olejniczakiem itp. No i popatrz co z tej dobrej gadki w radio starosta wygadał. Jutro w trybie wyborczym stanie przed sądem w Tarnobrzegu. Może to troszkę nauczy pokory tego typa spod ciemnej gwiazdy. Chociaż trudno w to uwierzyć, że cokolwiek on zrozumie. Jemu dac pistolet do ręki to wiedziałby co ma robić. Podnieca się korupcją a niech się oglądnie za siebie... |
|
|