NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2
Zobaczcie i sami wybierzcie, 180 stopni
~~Damian
ff
Wysłany: 17 Paź 2007r. 22:47  
Za dużo się - mi zrobiłoumiech

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 17 Paź 2007r. 22:47  

~~GD
ff
Wysłany: 17 Paź 2007r. 22:53  
CYTAT
Jeżeli chodzi o pytanie czy wstydzę się rządu PiS - wstyd to nie jest dobre określenie - wstydzić się nie ma co. Trzeba zmienić to i pokazać jak powinno wyglądać rządzenie Polską, a wtedy może oni się zawstydzą.

to do cholery jasnej - coscie robili 2 lata ?
2 lata miliscie na zmiany i pokazanie jak sie rzadzi - i WSZYSCY WIDIZELISMY jak rzadzi PiS.

Juz pomijam czy wstyd czy nie - bo poczucie wstydu jest dosc subiektywne.

a i przepraszam kto ma sie zawstydzic ? - My Polacy ? - my sie juz wstydzimy takiej wladzy ...

~~
ff
Wysłany: 18 Paź 2007r. 10:28  
"Układ stalowowolski"umiech
No widzę, że jesteś z dobrej szkołyumiech
A kto rządz w PO jest na stronie www.stalowawola.platforma.org na podstronie Zarząd Powiatu.
Pozdrawiam! Jestem pod wrażeniem debaty w radio Leliwa, gdzie pani Butryn zdeklasowała Błądka. Słychać było piękną polszczyznę pani profesor i bełkot nieuka Błądka. Program uczciwej Polski w ustach pani profesor i terror w wydaniu przyszłego posła Błądka. Każdy mógł ocenić zasób wiedzy pretendentów na każdy temat. W mojej ocenie to Błądek się bardzo "zapętlił" w hucie bo gdzie jemu do oceny kadr kierowniczych huty!!! Jakie on ma ku temu kwalifikacje? Przecież ileś lat w tej hucie przepracował i nie dostrzegał tego pleniącego się zła o którym tak rozprawiał? Odpowiadał nie na temat np. spadek wartości akcji hucianych o co nie był pytany! Po prostu pieprzył, ale dobrze że ludzie mogli wysłuchać tego bełkotu to w niedzielę będą mądrzejsi.

~~GD
ff
Wysłany: 18 Paź 2007r. 10:36  
anymous wyzej - to do czego to bylo ? do mnie ? - jak do mnie - to ja mowie o skali KRAJU

~~
ff
Wysłany: 18 Paź 2007r. 19:21  
skor nie ma w głowie to pewnie ma w nogach aż miło będzie spieprzał do Agatówki po wyborach i mam nadziejż że go wreszcie kaczory wyrzuvcą z PIS

~~Marcin
ff
Wysłany: 18 Paź 2007r. 20:04  
do Damiana Marczaka:
wymieniles w jednym z postow kilka nazwisk pytajac o ich przynaleznosc partyjna, zarzucajac im jednoczesnie to, ze sa karierowiczami. Smutna prawda, ktorej powinienes stawic czola jest taka, ze gdyby nie Rogowski, nikt o Tobie by nie uslyszal. A mowienie o tym, ze to karierowicz, w Twoich ustach brzmi dosc groteskowo. Ale nie mozna oczekaiwac od ludzi przecietnych cudow.

~~obserwator
ff
Wysłany: 19 Paź 2007r. 08:40  
wiem cos o tym Marcin...

« 1 2

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »