~~Damian | |
|
|
Za dużo się - mi zrobiło
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~GD | |
|
|
CYTAT Jeżeli chodzi o pytanie czy wstydzę się rządu PiS - wstyd to nie jest dobre określenie - wstydzić się nie ma co. Trzeba zmienić to i pokazać jak powinno wyglądać rządzenie Polską, a wtedy może oni się zawstydzą. to do cholery jasnej - coscie robili 2 lata ? 2 lata miliscie na zmiany i pokazanie jak sie rzadzi - i WSZYSCY WIDIZELISMY jak rzadzi PiS. Juz pomijam czy wstyd czy nie - bo poczucie wstydu jest dosc subiektywne. a i przepraszam kto ma sie zawstydzic ? - My Polacy ? - my sie juz wstydzimy takiej wladzy ... |
|
|
~~ | |
|
|
"Układ stalowowolski"
No widzę, że jesteś z dobrej szkoły A kto rządz w PO jest na stronie www.stalowawola.platforma.org na podstronie Zarząd Powiatu. Pozdrawiam! Jestem pod wrażeniem debaty w radio Leliwa, gdzie pani Butryn zdeklasowała Błądka. Słychać było piękną polszczyznę pani profesor i bełkot nieuka Błądka. Program uczciwej Polski w ustach pani profesor i terror w wydaniu przyszłego posła Błądka. Każdy mógł ocenić zasób wiedzy pretendentów na każdy temat. W mojej ocenie to Błądek się bardzo "zapętlił" w hucie bo gdzie jemu do oceny kadr kierowniczych huty!!! Jakie on ma ku temu kwalifikacje? Przecież ileś lat w tej hucie przepracował i nie dostrzegał tego pleniącego się zła o którym tak rozprawiał? Odpowiadał nie na temat np. spadek wartości akcji hucianych o co nie był pytany! Po prostu pieprzył, ale dobrze że ludzie mogli wysłuchać tego bełkotu to w niedzielę będą mądrzejsi. |
|
|
~~GD | |
|
|
anymous wyzej - to do czego to bylo ? do mnie ? - jak do mnie - to ja mowie o skali KRAJU
|
|
|
~~ | |
|
|
skor nie ma w głowie to pewnie ma w nogach aż miło będzie spieprzał do Agatówki po wyborach i mam nadziejż że go wreszcie kaczory wyrzuvcą z PIS
|
|
|
~~Marcin | |
|
|
do Damiana Marczaka:
wymieniles w jednym z postow kilka nazwisk pytajac o ich przynaleznosc partyjna, zarzucajac im jednoczesnie to, ze sa karierowiczami. Smutna prawda, ktorej powinienes stawic czola jest taka, ze gdyby nie Rogowski, nikt o Tobie by nie uslyszal. A mowienie o tym, ze to karierowicz, w Twoich ustach brzmi dosc groteskowo. Ale nie mozna oczekaiwac od ludzi przecietnych cudow. |
|
|
~~obserwator | |
|
|
wiem cos o tym Marcin...
|
|
|